2777
2789
عنوان

علائم سرطان خون در کودکان

| مشاهده متن کامل بحث + 2444 بازدید | 291 پست
تو نتتتتت؟؟؟اخه تو نتتتتت؟؟؟؟؟؟پزشک متخصص رفته ۲۰ سال درس خونده که شما برای سلامتی بچتون توی نت سرچ ...

عزیزم فداتشم عصبانی نشو خیلی نگرانم ادم مادر باشه بچش مریض بشه شاید درک کنه خیلی ناراحتم

پیش چندتا فوق تخصص گوارش بردم

میگم دیگه پیش فوق تخصص خون هم ببرم شوهرم دیوونه میشه نمیبره 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اونا چین عزیزم؟مشکل پسر شما چی بود؟این همش روی نافشو میگیره میگه دلم درد میکنهالان ۸ماه شدهبا قرص ۳ ...

عزیزم پسرم مدتها دل درد داشت ۳سالش ک بود

بردمش پیش دکتر ایمان زاده  اول ازهمه اندوسکوپی کدد

معده ش ک میکروب داشت دارو داد درمان شد

ازمایشم گرفت آمیلازش بالا بود ک همونم باعث دلدرد شد

واسه امیلازم دارو داد

رژیم غذایی واسه دلدرد داد

چیپس پفک پاستیل خامه کره بستنی فست فود یک سال کامل حذف شد واسمون

یک سال کاملم پنتوپرازول ناشتا میخورد بعد از شامم فاموتیدین

دیگ کلا خوب شد

الانم ک ۸ سالشه مرتب سرمامیخوره خوبم نمیشه اخر سرملخورگی هاشونم سرفه های وحشتناکه ک اسم شده اسپری باید بزنه اخرش

نترس بابا

اینکه چ دکتری بری مهمه

از همون اول دکترش تشخیص داد

تورو سننه؟

اخه چند ماهه خوب نمیشه علتشم نمیدونم دیوونه شدم همش استرس شبا تاصب گریه میکنم

خواهرزاده های من یکساله سرفه میکنن هر دو،خیلی شدید .صدبار دکتر بردن.آخرش یه متخصص گفته یکیش بخاطر لوزه هاشه اون یکی ریه اش.نگران نباش ولی خب پیگیر باش دکتر خوب ببر درمان کن

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
یکی از فامیل های شوهر من دخترش همیشه دل درد داره یا معده درد بنده خدا هر چند وقت میره دکتر.. چیزی نی ...

علت دردش چیه معلوم نمیشه

من دیگه از هرماه دکتر رفتن خسته شدم از این همه استرس از یه طرفم باردارم استراحت مطلقم بودم خیر سرم

نمیدونم اخه چند ماهه خوب نمیشه دیگه فکرم به جاهای بد میره اگه مشکل ساده ای بود تا حالا خوب میشد

خیلی از بچه ها این دل دردها رو دارن. ممکنه سندرم روده تحریک پذیر باشه یا میگرن شکمی. که همه اش هم مربوط به حساسیت به غذاهای خاص هست احتمال ریفلاکس هم هست والا تنها چیزی که به ذهن من اصلا خطور نمیکنه سرطان خونه.

فوق تخصص اسم و الرژی بردین؟

نه فوق تخصص ریه کودکان بوده پریروز همسرم برده بود سی تی نوشتن هیچی نبود بستری میکرده شوهرم نکرده

چون من باردارم کسی نبود پیشش بمونه

نمیدونم اخه چند ماهه خوب نمیشه دیگه فکرم به جاهای بد میره اگه مشکل ساده ای بود تا حالا خوب میشد

ربطی نداره. والا خواهرم بچه هم نیست این دل دردهارو داره . حساسیت داریم هممون .هر کدوم یه واکنشی داریم. ان شاءالله چیزی نیست نگران نباش. بعضی وقتا دل دردهای بی دلیل علتش استرس هم هست. یه بار تست کن انگشتت رو تو نافش فشار بده اگه نبض داشت که هیچ اگه نداشت نافش افتاده. 

اخه مگه میشه سرفه انقد طولانی بشه بخدا دیگه از دکتر بردن بیزار شدم

ده روز طولانیه؟ پسر من دو ماه سرفه میکرد مابینش دو سه روز خوب بوذ باز سرفه میکرد سرفه وحشتناک تا اب نمیدادم اسپری نمیزدم خوب نمیشد دکترش گفت تو مهد ویروسارو میگیره منم نبردم خوب شد شکر خدا. تشکش پشم بود عوض کردم طبق تجربه دیدم شبایی که گوجه میخوره بدتره اونم قطع کردم گوش شیطون کر خوبه خداروشکر

شما هر ازمایشی کع بدید گلبول های قرمز و سفید و پلاکت رو بررسی میکنناگر تعدادشون غیر عادی باشه میشه م ...

مهر ماه آزمایش چکاب کامل دادیم cbcهم بود ولی همه چی نرمال بود

دکتر میگه چرا زیاد آزمایش میبری بچه رو حالا منتظرم دوماه کامل بشه ماه بعد دوباره ببرم آزمایش ببرم پیش همون دکتر آنکولوژی 

عزیزم فداتشم عصبانی نشو خیلی نگرانم ادم مادر باشه بچش مریض بشه شاید درک کنه خیلی ناراحتمپیش چندتا فو ...

میدونم نگرانیتون رو درک میکنممم

خودم مادر نیستم اما مادر خودم رو هزاران بار دیدم که تا من یه سرما خوردگی ساده برام پیش میومد چقدرررر نگران میشد و بهم میریخت

پایین تر توضیح دادم،یکی از مهم ترین علایم سرطان بی حالی و ضعف شدیده

یا خونریزی و کبودی های بی علت

جدای از اون اگر ازمایش خون انجام بشه،توی نتیجه تعداد گلبول ها خیلی مهمه،اگر بیش از حد زیاد باشن یا به طور چشمگیری کم باشن میشه مشکوک شد به سرطان،قطعی هم نیست البتع

شما برای رفع نگران یه فوق هماتو هم ببرید دخترتون رو که دیگه خیالتون راحت شه

اگر علائم سرطان بود مطمئن باشید زودتر به فکر میوفتادید چون علائم کنسر خیلی واضح و شدیدن و به چشم میان