2777
2789
عنوان

تولدم بود بیاید بگم چیشد

546 بازدید | 54 پست

کیک تولد خیلی گرون شده این به درک نوش جون مهمونامون ولی شوهر من بد قاچ میکرد به همه کلی کیک گنده رسید به خودمون هیچی نرسید بجز یه تیکه برداشتیم اونا معذب نشن بهشون شام داده بودیم از سیری برداشتن همه کیکارو زدن زیر بغل بردن خوب نامردا شما دیدین به ما نرسید یه تعارف میزدید لااقل 😕بچه ها خیلی حسودو نامردن حوصله توضیح ندارم این فقط یتیکه از کاراشونه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخی😂🫠خودت باید برش میزدی مردا دقت نمیکنن

تو اگه بدونی چه کولی بازی در میاورذ نه زشته بزار زیاد بدم سر این دلسوزیاش چه پولایی باخت ندادیم تو زندگیمون کیک که مهم نیست جلوشون😭😂

😂چه ایده خوبی

والا راس میگم خب 

کادو ندادن همه ی کیکو خوردن 

واسه اسی هم کلی خرج و زحمت گذاشتن رو دستش همون بهتر کسیو دعوت نمیکرد

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
تو اگه بدونی چه کولی بازی در میاورذ نه زشته بزار زیاد بدم سر این دلسوزیاش چه پولایی باخت ندادیم تو ز ...

خب راستم میگفت نمیشد جلوی مهمون کم گذاشت😅تو که میدونی آدم های خوبی نیستن چرا دعوت میکنی جشنتو خراب کنن 

بیا باهم با مهربونی حرف بزنیم 🫂❤️‍🩹اگه نامهربونی کردم تو ببخش و یاداوری کن مهربون باشم 🍄

یه چیزی برام عجیبه واسه چی تولد دست جمعی میگیرین مگه تولد خصوصی دونفره چشهشما که لب به لبی به لحاظ م ...

لب به لبی یعنیچی یعنی وضع مالیمون بده؟

واقعا نمیدونم چرا تولد دست جمعی گرفت 🙂😂منم متنفرم از این قضیه حتی به زبون اوردم ولی باهام یجور رفتاز شد انگار من دارم سوپرایزشو بی ارزش میکنم 

شاید ب این فک کردم ک دهنی شده دور می‌ریزید

بعدم دلتو گنده کن چشمت ب دهن مهمونا نباشه حتی اگ ب خودت نرسه 

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

ی تجربه برا اینکه کیکو خودتون تقسیم کنین😂 تولدت مبارک اسی

مامان من دستش طوریه ک کیکو یجوری  همیشه تقسیم میکنه اندازه ی نفر اضافه میاد ینی جمعیت و کیک رو میبینه میفهمه چجوری برش بزنه تو همه تولدام ب مامان من میگن بیا تقسیم کن 

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن