2777
2789
عنوان

دماغ عملیا تو رو خدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 55 پست
۴ ماه خیلی زوده میگن تازه بعد ۱ سال درست میشه مثلا میگن تاااازه بعد ۴ سال به بهترین شکل خودش دیده می ...

من دو ماه شد گفتن زوده، سه ماه شد گفتن زوده الان باز ۴ ماه شد میگن زوده همش حس میکنم دکتر داره سر گرمم می‌کنه بهش گیر ندم :((

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

گریه نکن اونوقت عن دماغ رو چجوری میخوای پاک کنی اذیت میشی خراب میشه مماخت

گریه ورم رو بیشتر می‌کنه ولی دست خودم نیست دلم به حال خودم میسوزه زار زار اشک میریزم. ۴ سال صبر کردم تا تونستم عمل کنم حالا ام اینجوری شد 

من دو ماه شد گفتن زوده، سه ماه شد گفتن زوده الان باز ۴ ماه شد میگن زوده همش حس میکنم دکتر داره سر گر ...

نه بابا 

راست میگن 

من هم خواهرم عمل کرده هم کلی دوست دارم که عمل کردن 

کلا هزار تا آدم دور خودم میشناسم که بینی عمل کردن 

همشون میگن نباید تا یک سال اصلا در مورد بینیت نظری بدی 

نه بابا راست میگن من هم خواهرم عمل کرده هم کلی دوست دارم که عمل کردن کلا هزار تا آدم دور خودم میشناس ...

بدبختی دقیقا همینجاست که دور و برم کسی عمل نکرده کمکم کنه اولین عملی فامیل و دوستان منم 

هر جور راحتی عزیز اجبارت نمیکنم

اینحا راحت نیستم آپلود کنم ولی بیا بهت نشون بدم یه غریبه هم نظر بده ببینم نظرش چیه 

دوستام که میگن خوشگل شدم حالا جدای از ورمش. آیدیم leila_krm تو تلگرام