2777
2789
عنوان

علائم سرطان خون در کودکان

| مشاهده متن کامل بحث + 2490 بازدید | 291 پست
نگران نباش.اگه مشکلی بود در آزمایش خون نشون می داد.ایمنی بدنش ببر بالا تا کمتر مریض بشه

خدا کنه مشکلی نباشه

اخه تو نی نی سایت لعنتی چند نفر گفته بودن که سرطان خون بچشون با آزمایش ساده نشون نداده بوده

علت دردش چیه معلوم نمیشهمن دیگه از هرماه دکتر رفتن خسته شدم از این همه استرس از یه طرفم باردارم استر ...

نه میگن گوارشیه.. ببین کلا دکترا اینجورن کوجیکترین چیز مشکوک بببینن ول نمیکنن که پس چیزی ندیدن تا الان چرا به خودت فشار میاری وقتی باردارم هستی.. الان حساس تر هم شدی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سرفه و دل درد نشونه سرطان خونه؟! جل الخالق!!!شاید آلرژی داره که سرفه میکنه یاعفونت ریه کهنه.دل درد ه ...

بابا میگم تو ۷ماهی که دلش درد میکنه ۳بار آزمایش چکاپ کامل بردم آزمایش مدفوع خون مخفی آندوسکوپی ۲بار سونو بردم

تو نی نی سایت مامانایی که بچشون سرطان خون داشت میگفتن با آزمایش معلوم نشد یکی میگفت سرفه داشت مدام یکی میگفت دلش درد میکرد منم واسه همون ترسیدم دیشب چشم رو هم نذاشتم😪

خدا کنه مشکلی نباشهاخه تو نی نی سایت لعنتی چند نفر گفته بودن که سرطان خون بچشون با آزمایش ساده نشون ...

بین اگه کم خونی داره در آزمایشش ببر پیش دکتر خون تا مطمئن بشی.اگر نداره که مطمئن باش چیزی نیست

عریزم توی سردرد ساده داشته باشی تو نت بزنی دور از جونت میگه علائم سرطانه🥴  اصلا استرس نداشته فصل سرماخوردگیه

آقایون باردار سایت😏لطفا ذره ایی شخصیت داشته باشین بهم درخواست دوستی ندین🤐😑متاهل💍💅🏻

عزیزم پسرم مدتها دل درد داشت ۳سالش ک بودبردمش پیش دکتر ایمان زاده اول ازهمه اندوسکوپی کددمعده ش ک م ...

اون آزمایش امیلازو نمیدونم این سری بردنی باید بگم

تو اندوسکوپی هیچی نبود مال دخترم گفت رفلاکس داره با سندروم روده تحریک پذیر

پنتوپرازول خوردنی خیلی بهتر میشد وَضعیتش ولی دکتر گوش نمیده میگم ادامه بدین شاید خوب شد الان دیگه فاموتیدین داده فقط با پودر پیدرولاکس

مال پسر شما یعنی یکسال درد کرد دلش؟

خواهرزاده های من یکساله سرفه میکنن هر دو،خیلی شدید .صدبار دکتر بردن.آخرش یه متخصص گفته یکیش بخاطر لو ...

سرفش ده روزه ولی اصلا با قرص شربت خوب نمیشه واسه همون میترسم 

اون آزمایش امیلازو نمیدونم این سری بردنی باید بگمتو اندوسکوپی هیچی نبود مال دخترم گفت رفلاکس داره با ...

عزیزم مشکل ریفلاکس مشکلی نیس ک ۳ماه دارو بخوره خوب شه

شاید دلدردش بیفته با قرص ها ولی باید ادامه داد تا خوب شه

پسر من همون ماه اول با قرص ها دردش افتاد ولی دکترش یک سال پنتوپرازول و ادامه داد گفت این ریفلاکس با دوسه ماه دارو خوب نمیشه ک

شمام اگ بچتو دوس داری دکترشو اول عوض کن بعدم درمان و جدی بگیر وگرنه ریفلاکسش تا پیری باهاش میمونه

تورو سننه؟

خدایاااا 

چرا انقدر برای هر چیزی بدترین حالت ممکن رو در نظر می گیرید آخهه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

نت سرچ زدی یسری علائم از سرماخوردگی تا سرطان مشترکه 

مهمترین نشانه سرطان خون ، خون دماغ شدم زیاد و بدون دلیله 

بچه های منم هر روز میگن دل درد داریم وقتی کوچیکن مرتب سرما می خورن چون هنوز بدنشون نسبت به خیلی ویروس ها مقاوم نشده 

شربت ایمونیس بگیر برای تقویت سیستم ایمنی بدنشون 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
خیلی از بچه ها این دل دردها رو دارن. ممکنه سندرم روده تحریک پذیر باشه یا میگرن شکمی. که همه اش هم مر ...

رفلاکس و سندروم روده تحریک پذیر داره

اخه مشکلم اینجاست که هیچی نمیخوره میگه دلم درد میکنه

مهر ماه آزمایش چکاب کامل دادیم cbcهم بود ولی همه چی نرمال بوددکتر میگه چرا زیاد آزمایش میبری بچه رو ...

عزیزم خب دیگه وقتی cbc هم دادید و نرمال بوده نگران چی هستید؟

نگرانیتون دیگه تبدیل شده به یه نگرانی بی جا

دیگه هم انکولوژی بردین هم گوارش و مشکلی نبوده که

نگران نباشیدددد

فقط اسم و الرژی رو کاشکی پیگیری میکردید