2777
2789
عنوان

ای خداااا از دست این شوهرم😂😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2469 بازدید | 117 پست
والاااا با این آدمممم ک‌ هنوز باردار نشدم اینجوری روی همچی حساسه باردار بشم کارم زاره فک‌کنم کلا نذا ...

خارجی عا تو دوره حاملگیشونم ورزش میکنن ما فقط خودمونو نندازیم تو خونه هنره🤣

emtehanejabr.blogfa.com            ⭐️میدونی وقتی امام زمان میاد همه از ته دلشون ظهور رو میخوان؟ تسکنه ارضک طوعا⭐️اگه حاجتی داری که بهش نمیرسی برو گلزار شهدا و به نیابت از شهدا نذر بردار⭐️منفی در مثبت منفی میشه مراقب باش با کی همنشین میشی⭐️هروقت ناامید شدی این ذکر رو بگو:سبحان الله⭐️نزار هیچ چیز تو رو از نماز خوندن ناامیدت کنه نه اطرافیانت نه گناهات حتی شده نماز مستحبی دو رکعتی نشسته بخون و تو قنوت با خدا فارسی حرف بزن خیلی خوبه⭐️در طول روز چند بار بگو خدایا کمکم کن⭐️هرکاری که میکنی نیتت برای خدا باشه تا وقتی کسی جواب خوبیت رو با بدی داد رنجیده نشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عشقتون پایدار عزیزم فقط بهش بفهمون که مگه شرایط خاص دکتر استراحت مطلق بگه وگرنه فعالیت و پیاده روی ن ...

یبار قبلا باردار شدم استراحت مطلق بودم و منع از رابطه با اینحال بازم سقط شد هرچند خیلیی کوچیک بود ولی شوهرم خیلیی ترسید چون هم من داغون شدم هم بچه از دست رفت ولیی چشمم ممنونممم

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
در ضمن خوشبختیتو جایی جار نزن هم دل خیلیا میشکنه هم خیلیا چشم ندارن ببینن

من قصدم ناراحت کردن کسی نبود با اینحال من عذر میخام عزیزممم ممنونمم چشمم❤️🫂

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬

عزیزم

به شوق نور در ظلمت قدم بردار🌱من از نسل اریایی هستم و فرزند کوروش بزرگ🌚دوستای عزیزی که مخالف نظرم هستید،عقده ای ها،عصبی ها،کسایی که هنوز اندازه گاو نمیفهمن،ریپ نزنیددددددددددد حوصله تعلیقی ندارممممم

اخیییی الهی ک بیبی چکت  مثبت شه  همیشه ب خوشی باشین الهی 😊😊😊😉

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

😕😂میخوام ببینم این عباسا رو از کجا پیدا میکنین شما😂😂شوخی میکنما جدی نگیری

منکه تو جمع خانوادگی پیداس کردم بقیرو نمیدوتم😂😂😂😂پسرعمومه

یبار قبلا باردار شدم استراحت مطلق بودم و منع از رابطه با اینحال بازم سقط شد هرچند خیلیی کوچیک بود ول ...

اهان پس حق داره حساس بشه 

ان شالله که این دفعه به خوشی و سلامت کوچولو رو بعل بگیری

منم باردارم برات دعا میکنم باردار باشی چن وقته ازدواج کردی

۱سال و ۵ماهه 

مرسیی عزیزدلممم