2777
2789
عنوان

ای خداااا از دست این شوهرم😂😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2470 بازدید | 117 پست
فقط اون برینه رو پولم🤣🤣🤣

اره دیگههه 😂😂😂😂اگه بدونی حتی از ریدن بچه هم میتونه چه عاشقانه حرف بزنه منکه شاخ درمیارم😂😂😂😂

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط اونجا که خبر بارداریتو میدی و میگه من بگم وااای چه جوررررری😂😂😂😂بگو نمیدونم چه جورررری کار لک ...

من ک میگم با بلوتوپ برام فرستاد بچرو😂😂😂😂😂

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
من قصدم ناراحت کردن کسی نبود با اینحال من عذر میخام عزیزممم ممنونمم چشمم❤️🫂

عزیزم نیازی به عذر خواهی نیست 

من همیشه از خوشبختی دیگران دلم اکلیلی میشه خدا رو شکر خودم هم بچه دارم

ولی خب نگرانت شدم چون اینجا خیلیا آرزوی بچه دار شدن دارند و خیلیا دل پر دردی از زندگیشون دارند گفتم که مواظب باشی 

شوهرت داداش داره؟

به شوق نور در ظلمت قدم بردار🌱من از نسل اریایی هستم و فرزند کوروش بزرگ🌚دوستای عزیزی که مخالف نظرم هستید،عقده ای ها،عصبی ها،کسایی که هنوز اندازه گاو نمیفهمن،ریپ نزنیددددددددددد حوصله تعلیقی ندارممممم
خواهشا 100تاپسر بیار همشون عین عباس آقا خیلی آقا باشنحیفه این عباس آقا تکثیر نشه

مرسییی عزیزممم 

ولی در واقع تصمیم گرفتیم چه دختر بود چه پسر کلاا یکی باشه تا همه عشقمون پولمون توجهمون ماله اون باشه هرچند عباس گاهی میگه یکی یا دوتا 😂😂😂

انشالله زودتر مادر بشی گلم و قدمش براتون پر از خیر و برکت باشه...♥️

فقط 17 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰
ایشون برادر ندارن یکی هم به ما بدید ازین شوهر خوبا؟حالا اگه شانس من بود میگفت حامله شی من گردن نمیگی ...

عزیزدلمممم😂😂😂نه برادراش متاهلن 

عزیزم نیازی به عذر خواهی نیست من همیشه از خوشبختی دیگران دلم اکلیلی میشه خدا رو شکر خودم هم بچه دارم ...

درسته حق با شماست

مرسییی عزیزممم ولی در واقع تصمیم گرفتیم چه دختر بود چه پسر کلاا یکی باشه تا همه عشقمون پولمون توجهمو ...

نه دیگه همین عبلس اقارو کمی کنین ۱۰بشه حداقلش نسل ادامه پیدا کنه بلکه ادگ خوبم زیاد بشه انشاءالله

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚