2777
2789
عنوان

ای خداااا از دست این شوهرم😂😂😂😂

2457 بازدید | 117 پست

اینماه اقدام ب بارداری کردیم 

همبشه خیلییی حواسش بهم بود و هست ولی اینمدت ۲برابر شده جوریکه اگه روزی ۲بارم پله بالا پایین کنم عصبی میشه😂😂

بعد امروز داشت خیالبافی میکرد راجب بچه آیندمون میگف وقتی حامله بشی باید استراحت کنی میری خونه بابات یا بابای من بعد من هرشب هرچی هوس کنی برات میگیرم میام بهت سرمیرنم 

گفتم کی گفته من قراره از خونم برم؟😒😒

گفت خب پس کی باید ازت نگهداری کنه بهت برسه؟

گفتم خب حامله مبشم فلج ک نمیشم 😂😂

گفت بخای بری دستشویی من نمیبرمتاااااا😐😐😐

گفتم عبااااااس خاکبرسرت با این تصورت از حاملگی بخداااا حامله بشم دستو پام قطع نمیشه چرا باید منو ببری دستشویی؟😐😐😂😂😂

میخندید میگفت خب من چیکااار کنم منم عشق اینو دارم حامله بشی بعد بی بی چک بزنی به من زنگ بزنی بگی من باردارم 😂😂منم بگم وااااای چجوریییییی؟؟؟بگم وای خدا باورم نمیشه 😐😐😂😂😂😂😂

بهش گفتم ایشاله خدا شفات بده 😂😂😂😂🥴🥴

گفت بخدا اگع حامله بشی دختر باشه دنیارو ب پاش میریزم براش ی النگو و گوشواره میخرم بعد نمیذارم هیچ پسری از شعاع ۱۰۰متریش رد بشه😐😐بعد گفت مطمئنم قشنگترین و شیرین ترین دختر دنیا دخترِ منو توعه🥺🥺🥺

منم گفتم هاااا نو ک اومد ب بازار کهنه میشه ذل آزار دبگ منو  نمیخای کعههه

میخندید و گف خاکبرسررر ب بچه خودتم  حسودی میکنی😂😂😂

بعد گف بدنیا بیاد براش ی جعبه مای بیبی میخرم بچم بدون استرس فقط برینه تو پولم 😐😐😂😂😂😂بعد میخندید میگف اصلا رو سرمم برینه مشکلی ندارمااا فقططط بیااااد 😂😂😂

بعد گف بدنیا بیاد ازش کلی عکس میگیرم یکم بزرگ بشه میریم بیرون تفریخ ۳تایی همه جارو میگردیم 😍

ذوقشو نمبشع تعریف کرد وقتی داداشش میگف شما بچه دار شین بچتون دختره چشماااش پره عشق بود وقتایی ک با این عشق نگام میکنه انگار دنیا وایمیسته انگار خوشبخت ترین آدمای دنیا فقط ماییم 🥲🥲

گفتم اگه چندماه باردار نشم چی؟گفت فدای سررت 

ولیی میدونم چقدررر عاشقه بچست و میخاد زود حس پدر شدن و بچشع 

میدونم بهترین پدر دنیا میشه همونطور ک بهترین شوهره دنیاست برای من 

بهترین پسر دنیاست برای مادرش 

بهترین و محکم ترین برادر دنیاست برای برادراش 

مطمئنمممم بهترین و مهربونترین و فداکار ترین پدر دنیا میشه🥲😍

اگه خاستید دعا کنید خیلیی زود باردار بشم 🙏😍

مرسی ازتون ک ی قسمتی از زندگیمون و خوندید 

فقط میخاستم حس خوبمو باهاتون شریک‌بشم 

بیخشید اگه طولانی شد 🙏❤️🫂

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الهییی😍

ایشالا زودی بچه دار بشین

تو جان می کَنی تا حرمت ها را نگه داری و دیگرانی کمی آن طرف تر!! به سادگی ات می خندند تو را احمق فرض می کنند،و در دلشان هزار بار، خدا را شکر می کنند که شبیهِ تو نیستند!!که کلاه سرشان نمی رود!!که خوب بلدند گلیمشان را از آب بیرون بکشند!!به این ها اهمیت نده ...این بعضی ها هیچ وقت دلیلِ کوتاه آمدن هایت را نخواهند فهمید!تلاشی برای توضیحش نکن.. همانطور که برای خاک،نمی توان زلال بودنِ آب را تفسیر کرد..!   https://daigo.ir/secret/4760347829

عباس آقا خیلی مشتاقه ایشالا زودتر بیاد نی نی تون

خیلیییی مشتاقهههه از استرسش الان وسط سیکلمه ۳تا بی بی چک‌ زدم یکی هم آماده  کرده 😂😂😂😂

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
برگرفته از کتاب دلفین ها پرواز میکنند

هرطور مایلی فکر کن 

سلام ما جماعت نینی سایتی رو به عباس اغا ابلاغ بفرمایید😂انشالله یه دختر خوشگلللل و سالم خدا بهت بده ...

مرسیییی عزیزدلمممم 

چشم بزرگیتون و میرسونم😂❤️

فداتشممممم

واسه عباس آقات اسفند دود کن انقد ازش تعریف کردی

چشممممم🤍😘