2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 31327 بازدید | 4753 پست
عزیزم ساحل جان.چقدر قشنگ تعریف میکنیم.چای ریختم بیا بخوریم و حرف بزنیم.🫂

نوش جونت عزیزم 💘 😍 حتما خیلی خوشمزه ست چایی دست ساز تو خواهرم 🙉🫀

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

خدایا شکرت که سالمیم

خدایا شکرت بخاطر وجود ماشین

خدایا شکرت بخاطر مامانم که هنر بافتنی رو بلده

خدایا شکرت که سرهمی‌ که مامانم بافته به دخترم میا‌د

خدایا شکرت پدر و مادر و خواهرام سلامن

خدایا شکرت که مادر همسرم تو نگهداری دخترم کمک میکنه

خدایا شکرت بخاطر خواهر همسرم که خوش قلبه

خدایا شکرت که کار همسرم درست شد

خدایا شکرت که میتونم ذهنمو کنترل کنم و افکار مثبت داشته باشم

خدایا شکرت بخاطر موبایلم

خدایا شکرت که امروز یه تایمی رو با خانواده همسرم کتاب خوندیم و راجبش بحث کردیم

خدایا شکرت که شام خوشمزه خوردیم

سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ساحل به خانم میشناسم از جاریش یاد گرفته بود مایک حنا و گل ختمی. بهم گفت راز پوست جاریش همینه .پوستشو ...

هدا جونم حنا احتمالا حنا بی رنگ بوده بنظرت حنامعمولی رد رنگ نمیندازه روی پوست؟ 

اره ختمی معجزه ست من اکثر ماسک هامو بخاطرش تعطیل کردم و جز همیشگی پوستم شده بنظرم یه خانوم بتونه با یه ماسک جمع کننده مثل حنا که شما گفتی خاک رس یا جوانه گندم و..چربی پوستش رو کنترل کنه و با ماسک های آبرسان مثل ختمی و ماست یا خیار و.. آبرسانی کنه ۴۰ درصد نیاز پوستش رو جواب داده پنجاه درصد هم که ضد آفتابه ده درصد هم بمونه واسه سایر نیاز های پوستی مثل روشن کنندگی و تغذیه و.. 

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

خیلی خیلی ممنون از راهنماییت عزیز دلم 😙😙

خواهش میکنم عزیزدلم 

ممنون که گزارش امروزت رو بهمون گفتی ساحلی من که کلی انگیزه گرفتم 😍😍😍😍👌👌آخ که چی میشد واقعا دور ...

دقیقا لحظاتمون پر از اتفاقات شاد و  محشر میشد 😍💘

سلام دخترا من و دخترم و مامان امروز بازارگردی کردیم خیلی عالی بود و البته شلوغیکم واسه دخترم جینگولی ...

🫀💘🫀💘مبارکش باشه دلبرکم 💘💖✨

خسته نباشی عزیزدلم 

😂😂😂😂قدرت بازار دست خانوماست 

ولی شوخی در رفته تنوع خرید واسشون خیلی محدوده من دیگه دارم کادو تکراری میخرم همشونو به رنگ  و طرح های متنوع  مرور میکنم 😂😂

ساحلی 💖تا چند تا ماسک مجازیم بزاریم رو صورت و مشکلی نیاره؟

فاطمه جونم در روز میشه از هر چندتا ماسک آبرسان که دلت میخواد استفاده کنی مثلا میتونی خیار و ماست بزاری بعد بشوری یخ تراپی کنی بعد بشوری ماسک صنعتی آبرسان هیدرودرم بزنی

اما این زمانی مجازی که فقط و فقط آبرسان باشه نه مورد دیگه ای 

واسه همین تو هرروز یکبار به تناوب انتخاب خودت یه ماسک آبرسان روی پوستت بزار که اگه خواص دیگه ای رو هم داشت مثل روشن کنندگی یا لایه برداری ضرر به پوستت نزنه 

بعد در هفته یک الی دوبار ماسک جمع کننده منافذ  بزار مثل جوانه ها خاک رس که اینجا نباید صورتت حرکتی شبیه خنده یا حرف زدن روش اعمال بشه 

در ماه هم هر پونزده روز یکبار صورتت رو با دونه های ریز اسکراپ اسکراپ و لایه برداری کن 

چون حموم میری یا روزانه صورتت رو با شوینده میشوری لایه برداری خواه ناخواه اعمال میشه و احتیاج به تکرار همیشه نیست 

ماسک های روشن کننده بهتره شب و توی تاریکی بزنی و حتما ضد آفتاب بعدش استفاده کنی و خوب پاک کنی روی پوستت نمونه 

بعد تموم ماسک ها و اعمال پوستی با یه کرم یا ژل آلوئه ورا یا روغن گیاهی مثل زیتون و کنجد انگور سیاهدونه به انتخاب خودت آبرسانی رو باید حتما انجام بدی 

مهمترین نیاز پوست حفظ آب 

بعدش ضد آفتاب 

بقیه موارد حاشیه ن

خسته نباشی 🥰الان دیگه خودت رو مهمون کردی 😀خوش بگذره 👋❣️

مرسییییییییی نازنینم 

اخی سحر 😁اگر بدونه چه آشی براش پختی😂

😂😂😂قصدم فقط خیره 

عزیزم حنا رو با آب ولرم خمیر کن کمی بمونه توی حمام بزار به ناحیه تناسلی به مدت ده دقیقه.

واقعا؟؟؟ بعد مشکلی پیش نمیاد؟؟؟ 

من جرعت ندارم 🥴🥴

😂😂😂😂

😂😂😂خوشحالم خندیدی زهرایی جونم 

ساحل جونممممم ممنون ازت وقت گزاشتی و تایپ کردی و عکسم گزاشتیزحمت شد برات خانوم🌸💋خیلی خوشگلن انشالل ...

انشالله به دل خوش و مبارکی باشه واست عزیزدلم 

حتماااا من که خیلی خوشحال میشم نظر بدم راجب خونه خواهرم 🙉 😂🫀😎

سلام عشقم خوبی؟ واییییی کی بشه چایی بخوریم دور هم منم کیک بپزم از اون خوشمزه هاراستی ساحلی چه معجونی ...

😍😍😍 مطمئنم خیلی خوش می‌گذشت 

.. زهرا جون یه شربت گریپ میکسچر داده که اصلا دواست واقعا نمیدونی چقدر کارمو راحت کرده البته من مدل های دیگه رو هم واسشون امتحان کردم اما این از همه بهتر بوده 

بعد اینکه پیشنهاد کرده سرلاک و سویق بهشون بدم که سرلاک رو هیرو گرفتم  مخصوص روز و شب داره و اینم خیلی خوبه چون میکس و خیلی راحت هضم میشه و گوارش رو اذیت نمیکنه  من مدل بدون شیر و لاکتوز رو گرفتم که بهش حساسیت ندن 

سویق هم خودم توی خونه با نخود و عدس و کدو حلوایی درست میکنم اینارو مرحله به مرحله هفت بار آب رو عوض میکنم و میپزم و با میکسر در حد فرنی میکس میکنم 

دو تا قطره مولتی ویتامین هم داده 

با یه ساشه پروبیوتیک که اینارو یادم نیست از چه مارکی هستن برم خونه بهت میگم