2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 31327 بازدید | 4753 پست
ساحل جونم میشه عکسشو‌برام بزاری بی زحمت!هلن کولیک داشت و اصلا آروم نمی‌شد هر دارویی هم بگی دکترش برا ...

الهی عزیزدلم 🥺 ❤️ 

زهرا جون انشالله به پاشا جونم همینو بده 😍الان کلی تلاش کردم عکس بیاد متاسفانه نمیاد نت بزن شربت گریپ میکسچر نرس هارویز  سایت خرابه

یه خانومه موطلایی نی نی رو بغل کرده 

بعد مارک ایرانی و خارجی هم هست که خارجی رو بگیر 

این نفخ و دل‌پیچه و مشکل خواب رو رفع می‌کنه اما 

رفتم خونه یادم بنداز حتما اسم اون ساشه پروبیوتیک هم بهت بگم 

چون گفت اینو هروقت احساس کردی که مثلا آنفولانزا اطرافتون کسی گرفت یا خودشون اسهال غیر طبیعی گرفتن بهشون بده 

بعد من خوندم راجبش که باکتری های مفید سیستم گوارش رو زیاد می‌کنه و سیستم ایمنی رو بالا می‌بره 

میشه با شیر یا آب جوشیده سرد شده قاطی کرد که من واسه اینکه به شیر حساسیت ندن با آب تصمیم دارم به خوردشون بدم 

.. و اینکه بابت سرلاک هم آره عزیزم درست میگی دستت درد نکنه به منم همینو گفت منتها خداروشکر این یکی واسه رادوین صدق نمیکنه مزه شو دوسداره واسه اون یه کم بیشتر استفاده میکنم 

حتما مدلی که خریدی پودری نباشه و حالت فرنی میکس باشه 

که من با کلی گشتن مدل هیرو رو گرفتم با توجه به سن شون مدل مختلف داره که اینم بدون لاکتوز و شیر گرفتم 

الان رادین و رادوین اول که طعم سیب رو فقط می‌خوردن الان گلابی و آناناس رو بهشون میدم 

بعد اینکه ویتامین هم دارن که اونم باز خیلی خوشمزه ست و یه ویتامین آد 

اونم برم خونه اسم دقیق رو واست می‌نویسم 

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

ساحل جونم میشه عکسشو‌برام بزاری بی زحمت!هلن کولیک داشت و اصلا آروم نمی‌شد هر دارویی هم بگی دکترش برا ...

الهی عزیزدلم 🥺 ❤️ 

زهرا جون انشالله به پاشا جونم همینو بده 😍الان کلی تلاش کردم عکس بیاد متاسفانه نمیاد نت بزن شربت گریپ میکسچر نرس هارویز  سایت خرابه

یه خانومه موطلایی نی نی رو بغل کرده 

بعد مارک ایرانی و خارجی هم هست که خارجی رو بگیر 

این نفخ و دل‌پیچه و مشکل خواب رو رفع می‌کنه اما 

رفتم خونه یادم بنداز حتما اسم اون ساشه پروبیوتیک هم بهت بگم 

چون گفت اینو هروقت احساس کردی که مثلا آنفولانزا اطرافتون کسی گرفت یا خودشون اسهال غیر طبیعی گرفتن بهشون بده 

بعد من خوندم راجبش که باکتری های مفید سیستم گوارش رو زیاد می‌کنه و سیستم ایمنی رو بالا می‌بره 

میشه با شیر یا آب جوشیده سرد شده قاطی کرد که من واسه اینکه به شیر حساسیت ندن با آب تصمیم دارم به خوردشون بدم 

.. و اینکه بابت سرلاک هم آره عزیزم درست میگی دستت درد نکنه به منم همینو گفت منتها خداروشکر این یکی واسه رادوین صدق نمیکنه مزه شو دوسداره واسه اون یه کم بیشتر استفاده میکنم 

حتما مدلی که خریدی پودری نباشه و حالت فرنی میکس باشه 

که من با کلی گشتن مدل هیرو رو گرفتم با توجه به سن شون مدل مختلف داره که اینم بدون لاکتوز و شیر گرفتم 

الان رادین و رادوین اول که طعم سیب رو فقط می‌خوردن الان گلابی و آناناس رو بهشون میدم 

بعد اینکه ویتامین هم دارن که اونم باز خیلی خوشمزه ست و یه ویتامین آد 

اونم برم خونه اسم دقیق رو واست می‌نویسم 

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلاممممممم به همگی دوستان عزیزمممم صبحتون بخیرررررر انشالله که جمعه خوبی رو داشته باشین ♥️ 

خانوما سایت بهم ریخته من پیام هارو خوب بالا نمیاره واسم بعدا میام میخونم 💘🙉

هدا جونم حنا احتمالا حنا بی رنگ بوده بنظرت حنامعمولی رد رنگ نمیندازه روی پوست؟ اره ختمی معجزه ست من ...

عزیزم حنا معمولی که رنگ داره.من همین دیشب گذاشتم آرع یکساعتی کنی رد رنگ روی پوستت هست و لی بعد رنگ میپره و رنگ روشن تر شده پوستت رو میبینی قشنگم.ده دقیقه بیشتر رو پوست نمونه قسنگم

سلام دوستان ظهر جمعتون بخیر

مامان خانوم منم دیشب گذاشت رفت من موندم سه تا پسرکلی چالش وسوال😅

دخترا من پسر بزرگم داداششو میزنه چه واکنشی نشون بدم همش میترسم رفتار منو ربط بدن به نی نی 😶🥴

چالشارم نصف نیمه تو این دوهفته انجام دادم انشاءالله ازاین به ربط درست حسابی انجامشون میدم 

یه دفترچه یادداشت هم نصب کردم همه مطالب خوب اینجارو یادداشت میکنم که هرازگاهی برم بخونمشون 

بخصوص ماسک خوبی که معرفی میکنین 

راستی دوروزه به یاد اینجا حموم افتاب با لباس میگیرم خیلی خوبه 😍

الهی عزیزدلم 🥺 ❤️ زهرا جون انشالله به پاشا جونم همینو بده 😍الان کلی تلاش کردم عکس بیاد متاسفانه نم ...

ممنون عزیزدلم زحمت شد برات اینهمه تایپ کردی

مرسی ساحلی🌹

آره من گریب میکسچر نگرفتم چون مامانم برا خواهرم استفاده می‌کرد هیچ بود ولی ایرانی بود

من میگیرم ایندفعه خارجی‌شو حتما دستت درد نکنه

ایزی کول هم هیچی نکرد برا هلن کلی هم پولش بود

راستی ساحل جون چه قدر از این شربته میدی و چند بار در روز!

ممنون عزیزدلم زحمت شد برات اینهمه تایپ کردیمرسی ساحلی🌹آره من گریب میکسچر نگرفتم چون مامانم برا خواه ...

زهرا جان دختر من وقتی بخاطر کولیک گریه میکرد بغلش میکردم و شکمش ماساژ میدادم به شکمم آروم میشد.گاهی خوبه وقتی چاره ای نداری و ناآرومی می‌کنه استفاده کنی