yektarhm مدیر استارتر عضویت: 1403/10/04 تعداد پست: 7 عنوان زیست دهم 54 بازدید | 9 پست بچه ها بنظرتون از الان میتونم فصل یک و دو و سه و گفتار قلب رو تموم کنم😅😢🥴 امروز | 15:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sara2360 عضویت: 1394/08/13 تعداد پست: 36456 از دیدنش حالت تهوع میگیرم پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
راحیل313 عضویت: 1403/09/22 تعداد پست: 152 قبلاً خوندیشون؟جزوه هم هست یا فقط کتاب؟ شوقِ پرواز بده؛روحِ زمین گیرِ مرا...
yektarhm مدیر استارتر عضویت: 1403/10/04 تعداد پست: 7 قبلاً خوندیشون؟جزوه هم هست یا فقط کتاب؟ آره قبلا خوندم یجورایی مثل مرور کردن میمونه واسم بعضی جاهاشو یخورده فراموش کردم ولی قلب و اصلا نخوندم میترسم نرسم فقط کتابه
راحیل313 عضویت: 1403/09/22 تعداد پست: 152 آره قبلا خوندم یجورایی مثل مرور کردن میمونه واسم بعضی جاهاشو یخورده فراموش کردم ولی قلب و اصلا نخوند ... خب پس میتونی جمعش کنی اول فصل قلب رو که بلد نیستی بخون بعد برو سراغ بقیه فصل ها در نهایت هم اگر وقت اضافه آوردی نمونه سوال حل کن شوقِ پرواز بده؛روحِ زمین گیرِ مرا...
yektarhm مدیر استارتر عضویت: 1403/10/04 تعداد پست: 7 خب پس میتونی جمعش کنی اول فصل قلب رو که بلد نیستی بخون بعد برو سراغ بقیه فصل ها در نهایت هم اگر وقت ... مرسی دیشبم یخورده خوندم گفتار یک و دو فصل اول تمومه گفتار سومشم تا نصف خوندم ولی باز میترسیدم
راحیل313 عضویت: 1403/09/22 تعداد پست: 152 مرسی دیشبم یخورده خوندم گفتار یک و دو فصل اول تمومه گفتار سومشم تا نصف خوندم ولی باز میترسیدم ترس نداره عزیزم بیشترشو قبلاً خوندی کارت خیلی راحته مطمئنم از پسش بر میای؛🤍✨ شوقِ پرواز بده؛روحِ زمین گیرِ مرا...
ehsanalikhani عضویت: 1403/05/06 تعداد پست: 755 مرسی دیشبم یخورده خوندم گفتار یک و دو فصل اول تمومه گفتار سومشم تا نصف خوندم ولی باز میترسیدم اول قلبو بخون اون مهم ترهبعد بقیه رو بخون آخر سرم هرچقدر رسیدی نمونه سوال حل کن ۵ تا ۱۰ تا هرچی تونستی ولی از قلب بیشتر سوال میاد خیالت راحت اونو بیشتر بخون