2777
2789
عنوان

یه خانوم بالای 25 سال ترجیحا چه دستاوردهایی میتونه داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 43 پست
دبیر فیزیک پارسالم بودن و شرایط شونو توضیح دادن بعدم من نگفتم مطمئنم ک خودش گوشی خوب و ماشین خوبشو خ ...

بحث اینه که تا ۲۵ سالگی فرصت زیادی برای رسیدن به تپه های ۴۰ سالگی نیست 

بله میشه من نمیگم نمیشه ولی تا ۲۵ نمیشه

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بحث اینه که تا ۲۵ سالگی فرصت زیادی برای رسیدن به تپه های ۴۰ سالگی نیست بله میشه من نمیگم نمیشه ولی ت ...

موضوع تاپیک گفته بالای ۲۵ سال

منم گفتم ۲۸ سالشونه نه ۲۵ سال

نماد من=🌱✨️به معنی رشد و درخشش

ما ها خیلی زود خیلی چیزا رو فهمیدیم متاسفانه...

ما که به فکر زندگی بودیم،شدیم این

الان که دخترا به تنها چیزی که فکر نمیکنن،زندگی و آیندس.فقط به لذتای لحظه ای که تهش پشیمونیه بسنده کردن

فکر میکنن،همه چیز فقط همین ۱۰ دقیقه عشق بازیه

از دید خودم:خونهماشینپولداره رشته مورد علاقشو می خونهپولخانواده خوبپولسفر خارجی رفتهپولآرامش دارهپول

وای خیلی خوب بود.یکی درمیون پول🤣🤣

همیشه لحنم آروم و مهربونه و اکثر وقتا شوخی میکنم،پس فکرای بد نکن🙆🏻‍♀️🩷‌

ادامه تحصیل بده برای ارشد یا اگر دیپلم داره لیسانس بگیره کار هنری یاد بگیره بره دوره کیک پزی و سفره ...

وای عاشق زبانم ولی همش میگم دیر شده بچه هم دارم نمی‌رسم ولی خیلیییی علاقه دارم ..هنر هم کارم رزینه.باشگاهم تنبلیم میشه برم 

چیزی که از زندگی میخواد رو بدونه

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 
مگه دکترای فیزیک توی مدرسه تدریس میکنه؟ اصن کی وقت کرد توی این سن هم به شوهر و بچه برسه هم دکترا هم ...

آره کسی که من دوسش دارم دکترای فیزیک داره و دبیره البته تالیف هم داره دانشگاه هم تدریس کرده و کلاس خصوصی هم میره خودم هم دانشجو دکترا 

و خیلیای دیگه هم میشناسم 

من غروب همه آفاق جهانم تو چرا اخترِ شامم نشدی؟ 💔

من الان ۲۱ ام

ولی بنظرم موفقیت برای من تا ۲۵ سالگی:

لیسانس گرفته باشم و ادامه تحصیل

رو رفتار هام کار کنم و ایراداتم رو برطرف کنم هم ظاهری هم باطنی

به اندام دلخواهم برسم🥲(می‌خوام چاق شم)

زبان انگلیسی رو فول شم

و پس انداز قابل قبولی داشته باشم نسب به شغلی که دارم

همیشه لحنم آروم و مهربونه و اکثر وقتا شوخی میکنم،پس فکرای بد نکن🙆🏻‍♀️🩷‌

چندماه دیگه ۲۵ سالم میشه 

تا الان سعی کردم جوری زندگی کنم که بعدا پشیمون نشم و حسرت چیزی رو نخورم

ورزش میکنم ، ماشین دارم ، درس میخونم ، شغل خوبی دارم ، گروهمون کنسرت داشته تا الان ، هنرمندم ، کتاب زیاد میخونم ، یه مقداری پس انداز دارم ، نصف عمرم تو سفر بودم ، به چند زبان مسلطم ، فیلمنامه نوشتم ، 

و هنوز خیلی اهداف دیگه دارم 

مثلا فیلم خودمو بسازم ، یه کارگردان خوب بشم و ....

بازیگر تئاتر و نوازنده🎭🎼