2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 25597 بازدید | 3938 پست
ازگل❣️👋فردا یکم ماه قمریه 👇🏻صدقه اول ماه فراموش نشود🟢 در کتاب مکیال المکارم از وظایف ما نسبت به ...

سلام عشقم

ممنون ک‌یاداوری کردی 😘😘😘

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖

سلام‌دخترا خوبین؟؟؟

محیا جون‌بهتری؟؟؟

سارا، فاطمه، زهرا،هدا،و فاطمه۲ چطورین خوبین؟؟؟

دخترا ساحلی نیستش ها از دیروز،دقت‌کردین‌.‌؟؟

من از دیشب تا یکساعت پیش واسه محلمون مشکل پیش اومده بود،شاه لوله آب ترکیده بود و بخاطر بارندگی‌نتونسته بودن سریع انجامش بدن تا یکساعت پیش حل شد،خداروشکر ک‌منبع آب هستش تو‌خونه ها و گرنه خیلی سخت میگذشت،ولی کل انرژیمو گرفت بس ک رفتم پیگیری‌کردم.راحت میتونستم‌ول کنم برم‌خونه مامانم تا درست شه، ولی میدونستم استرسش بیشتره واسم...الانم رفتم یه دوش گرفتم،یه کاپو زدم ،سرحال شدم...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام‌دخترا خوبین؟؟؟محیا جون‌بهتری؟؟؟سارا، فاطمه، زهرا،هدا،و فاطمه۲ چطورین خوبین؟؟؟دخترا ساحلی نیستش ...

سلام آزگل جان خوبی!؟

ممنون خوبیم فدای تو 

آره ساحل سه روزه نیستش دیروز به ساراجون میگفتم انشالله که حالش خوبه

سلام‌دخترا خوبین؟؟؟محیا جون‌بهتری؟؟؟سارا، فاطمه، زهرا،هدا،و فاطمه۲ چطورین خوبین؟؟؟دخترا ساحلی نیستش ...

سلام عزیزدلم.تو خوبی قشنگم.آره ساحل نباشه ،عدم حضورش خیلی پررنگه.البته همتون همین هستین.

آزگل منتظر یه خبر مهم هستم امروز و فردا میکنن.حالم گرفتست

سلام آزگل جان خوبی!؟ممنون خوبیم فدای تو آره ساحل سه روزه نیستش دیروز به ساراجون میگفتم انشالله که حا ...

سلام زهراجون

انشالله خیره، منم‌نگرانش شدم‌چرا یهو نیومد

سلام عزیزدلم.تو خوبی قشنگم.آره ساحل نباشه ،عدم حضورش خیلی پررنگه.البته همتون همین هستین.آزگل منتظر ی ...

سلام‌هداجون

انشالله ک میای خبر اوکی شدنشو بهمون‌میدی

اللهم‌صل علی محمد وال محمد

سارا مهمترین کارایی که برای دخترت انجام میدی چه تربیتی یا هر چیزی،چی هست؟

هدی من سعی می کنم از همین اول خیلی چیزایی رو که به ما یاد ندادن ( چون اون زمون آگاهیش رو نداشتن ) رو بهش یاد بدم

مثلا من دخترم خیلی کوچولو بود سه سالش اینا بود از همون موقع مثل به بازی شب ها موقع خواب یه مورد اون یه مورد خودم اتفاقای خوب اون روز رو میشماریم این براش خیلی لذت بخشه و همیشه سر اینکه کدوم اتفاق از همشون عالی تر بود بحث می کنیم😉

این کارمون به مرور باعث شده که خوش بین باشه و حس حسادت یا چشم و هم چشمی نداشته باشه

اکثرا شبا سعی میکنم باهاش صحبت کنم از همین حرفایی که اینجا در مورد دونستن لیاقت و ارزش خودمون هست به اونم توضیح میدم  
اینکه قرار نیست همه از ما خوشش بیاد و ما نباید برای راضی نگه داشتن همه ی آدما تلاش کنیم

بیشتر سعی میکنم جوری تربیتش کنم که شجاع باشه و واسه اینکه به آرزوهاش برسه نیازی به تشویق کسی نداشته باشه

البته من انکار نمیکنم شاید گاهی پیش اومده منم الگوی خوبی براش نبودم ولی زود به خودم اومدم و در عمل بهش جسور بودن رو نشون دادم
میدونب دختردار که میشی ناخودآگاه مجبوری توی نوع خودت بهترین باشی چون من معتقدم اگه بیست و چهار ساعت در گوش بچه بگی ارزش خودت رو بدون ، لیاقت خودت رو بدون و ...
هیچ تاثیری نخواهد داشت جز اینکه بچه واقعا به چشم شاهدش باشه مادرش در عمل خودش اون مدلیه👌👌
و اینکه سعی میکنم مثل یه دوست صمیمی باهاش رفتار کنم همیشه میگم تو هر چقدر هم اشتباه کنی جات توی قلبه مامانه با همدیگه هم فکری میکنیم یه راه کاری واسه این مسئله پیدا می کنیم و ...

اجازه میدم خودش باشه شده توی جشن و مراسمی  نخواد مثلا گردنبند طلاش رو بندازه و گفته می خوام هم رنگ پیرهنم آکسسوری استفاده کنم من هیچ وقت مخالفت نکردم و نخواستم نسخه عمومی جامعه رو توی دخترم پیاده کنم حرف مردم اصلا برام مهم نیست برام بیشتر این مهمه که یاد بگیره خواسته هاش رو بر حسب سلیقه و دل خودش اجرا کنه نه راضی نگه داشتن مردم
میدونی من خیلی اطرافم شاهد بودم کنترل کردن بیش از حد جواب معکوس داده باید یه سری آگاهی ها رو به بچه داد و دورادور حمایتش کرد باید قدرت انتخاب بهش داد این مدل بچه ها معمولا اشتباه نمیکنن البته این نظره منه

گزارش تا به این لحظه من 👇از پاکسازی کشوها به کلی تموم شدم و خیلی خیلی راضی هستم 😍😍😍یه چند تا کار ...

خسته نباشی سارا💖خدا قوت😊

هدی من سعی می کنم از همین اول خیلی چیزایی رو که به ما یاد ندادن ( چون اون زمون آگاهیش رو نداشتن ) رو ...

بار کلااا مادرنمونه🤌👏👏👏

سارا مهمترین کارایی که برای دخترت انجام میدی چه تربیتی یا هر چیزی،چی هست؟

و اینکه سعی میکنم از بابت عشق سیرابش کنم تا توی آینده اگه تصمیم بر ازدواج داشته باشه معیارهاش چیزای مهم تری باشه

مثلا من هر ولن تاین یه باکس خوشگل پر از شکلات ، عروسک یا خرس . گل سر و .... براش می گیرم

یا هر از گاهی که دوتایی بیرون میریم بهترین رستوران شهرمون رو با پس انداز خودم با دخترم میرم

چند سال پیش یه جشنی دعوت بودیم عروس 13 سال داشت دخترم می گفت آخه چرا از الان ازدواج کرده ؟؟!!!

ولی مامان دست گل عروس واقعا خوشگل بود 

چند باری از دست گلش تعریف کرد

روز تولدش دقیقا همون دسته گل رو براش سفارش دادم و کلی ذوق کرد