2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 25606 بازدید | 3938 پست
آزی جونم تو لطف داری شماها در زمبنه تربیت و مامان نمونه بودن استادین من فقز چند جمله نظر خودم رو گفت ...

عزیزدلی ،دقیقا سارا،یه مادر واقعی باید حواسش ۶ دانگ ب بچهاش باشه.خوبه ک‌هستی 🫂💖🧿

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖

@00nilay    

سارا جونم ممنون بابت اطلاعاتی که دادی مادر نمونه

منم تو همین مواردی که گفتی خیلی حساسم ولی چون سنم کمه بزرگترها اصلا به نظرم اهمیت نمیدن و هرجورکه دلشون خواست با بچم رفتار میکنن

به قول تو اونا نمی‌دونن حرف منم قبول نمیکنن

اصلا نمیتونم تربیت خودمو بکنم چون مدام دارن باهاش اونجوری‌رفتار میکنن هلنم خیلی بچس نمیفهمه که یاد میگیره

وای من سعی می‌کنم به کارم ادامه بدم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام‌دخترا خوبین؟؟؟محیا جون‌بهتری؟؟؟سارا، فاطمه، زهرا،هدا،و فاطمه۲ چطورین خوبین؟؟؟دخترا ساحلی نیستش ...

سلام آزی 

خداروشکر رفع شده 

ممنونم آزی همونطوریم

سالیانیست ک من سنگ صبور خودمم ؛)

دخترا من تخم کتان خریدم طرز درست کردنش رو بهم بگید

محیا ،من‌آسیاب کردم و‌با ۱فنجون آب و ۱ق غ میزارم‌رو شعله،بعد ک‌غلیظ شد و حالت‌کشسانی پیدا کرد خاموش میکنم.خنک‌ک‌شد میزارم یه ظرف دربسته تو یخچال هرروز ماسکش‌میکنم،یه هفته کمتر استفادش میکنم.

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
محیا ،من‌آسیاب کردم و‌با ۱فنجون آب و ۱ق غ میزارم‌رو شعله،بعد ک‌غلیظ شد و حالت‌کشسانی پیدا کرد خاموش ...

تاثیرش رو دیدی؟ چطوریه برا پوست 

روی پیشونیم دو س تا خط کوچیک هست

سالیانیست ک من سنگ صبور خودمم ؛)

عزیز دلم💙💜💙💜خودم دربست در اختیارتم هر چی خواستی ازم بپرس ساحلی

سلامممممم مرسییییییییی سارای خوش قلبم 😁😍😁😍واییییییی پس خوشبحالم یه استاد زبان ترکی  پیدا شد واسم 🥳🥳🥳🥳🥳🥳

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

چشممم بزرگیتو میرسونم عشقم...ینی‌چی‌ سرد و گرم‌رو با هم‌نخوره؟ ببخشید یه لحظه‌خنگول شدم، ینی غذاهای ...

هر دو درسته آزگل 😁

سلامممممممم گلی چند روزه دورم دلتنگم 😂😍

اختیار داری 

اونجا منظورم دمای سرد و گرم بود  که مثلا الان که شام و ناهار گرم خورد فوری بعدش یه لیوان آب سرد یا دسر سرد  نخوره یا تشنه شد آب سرد نخوره یا اگه فست فود میخوره نوشابه و نوشیدنی  سرد رو بلافاصله نخوره یه کم از دما بیفته 

آمد اگه بخواد از طریق تغییر طبع کبد رو سلامت کنه باید روبه گرمی بخوره و غذا های سرد رو با مسهل 

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

وای،ارهههیادش بخیر،،، واقعا طنزای الان اصلا قشنگ‌نیستن قربون همون قدیما،خان‌بالا بربره و‌پایین‌بربره ...

اره بخدا

خیر😁

مرسییییییییی 

سلام سارا 😥من شام خوردم بلافاصله حالم بد شد رفتم دکتر الان کلب دارد آمپول و سرم نوشته دکتر برام آزم ...

سلامممممم ماه من انشالله بهتر شده باشی 

بتمن چطوره؟؟