2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 10562 بازدید | 1615 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام محیا جان 🌹خوب کاری کردی بعضی وقتا خواب خیلیرمیچسبه 😊،بعدش هم کارها انجام میشن روز خودت هم ...

عزیز دلی قشنگم 

😁😁😁کارمم کردم حموم رفتم 

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

آفرین محیا جون 😍😍😍😍😍😍😍کارت درسته 👌👌👌👌محیا منم همیشه با یه تیر دو نشون میزنممثلا بخوام با ...

مرسی عزیزم 

کار خودت ک‌درست ترهه😁😁😁😁

آخه تو چقدر خوب و قشنگی محیای خوش قلبم 😙😙😙😙😙در اصل من باید ازت تشکر کنم که همیشه پایه هستی و من ...

عزیز دلی تو سارا جان 🫂🫂🫂❤️❤️❤️

سلاممممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین بعد از ظهرتون بخیرررررر من از خود دیشب که برگشتیم اصلا نتون ...

ممنون ساحل جونم منم روز مادر رو پیشاپیش به خوش قلب ترین مادر دنیا تبریک میگم 💙💜💙💜💙

چه کیف میده دورهمی که میزبانش ساحلی باشه 😍😍😍

😂😂😂😂😂😂 وای محیا جوراب

آره بعد شوهرم اصلا اهل رقص نیست روز عروسیم دوستاش ب زور انداختن وسط ک برقصه یعنی بلد نیست 

ولی دیشب ی جوری میرقصید 😁😁

چقدر خوبان شاء الله حتنا رعایت کنیممن ظرف شستن حتما دستکش دست میکنم امروز بادمجون پوست کندم با خودم ...

دقیقا 👌 فاطمه منم خیلی سعی میکنم رعایت کنم ولی گاهی پیش میاد وسط عملیاتی مثل دون کردن انار یا همین بادمجون یادم میوفته که اینا هم دستا رو سیاه میکنن ... می خوام با این چالش خودمون رو عادت بدیم که همون اول کار یادمون باشه که خودکار سمت دستکش و محافظت از دستامون کنیم

سلام عزیزم فدای تو گلم میگفت فصل سرما نزارین که یخ میکنید

منم این رو شنیدم فاطمه ...

حتی توی شهر ما رسمه نوزادهایی که توی فصل گرما معمولا اواسط تابستون بدنیا میان کل بدن نوزاد رو توی حموم حنا میزنن تا گرمای بدنش دفع بشه و نوزاد گرمازده نشه و بتونه تابستون رو راحت رد کنه 😊

سلام خانمی مرسی برای چالشهایی که میزاری ♥️🌹خوب من چند وقتیه که مشکل معده دارم و نتونستم هفته ی گ ...

سلام پانته آ خواهش میکنم گلم 💙💜💙💜💙

چقدر خوبه که به خودتون اهمیت میدین و راه کارها و ایده های جدید رو اینجا به اشتراک میزارین 👌👌😍😍

پانته آ جونم می تونی عبارت تاکیدی رو همراه دمنوش یا نوشیدنی دیگه هم بگی گلم

ممنونم عزیزم🌱نه فقط بخاطر تمرینا نمیخاستم گروهو بهاطر به اشتراک گذاشتن تجاربمونمن چندین ساله که به ...

درسته گلم 🌹

ممنون میشم شما هم اطلاعاتتون رو در این زمینه با ما به اشتراک بزارین 🌹🌹🌹🌹

به جمع ما خوش اومدین 🌹

همچنین روزهای تو عزیزدلممممم😘😘😘 همین کارو می‌کنم گلی دوست نداشتم بگم بین این حال خوبتون فاز منفی ...

عزیزززززم درکت میکنم

ولی بعضیا کلا مدلشون و سطح اطلاعات و فرهنگشون و ... اینجوریه 

ما بدنیا اومدیم که توی یه بازه ی زمانی لذت زندگی رو ببریم نه اینکه دیگرون رو تربیت کنیم و وقتمون رو تلف کنیم . بی خیال گلم😙😙