2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 10579 بازدید | 1617 پست
بچه ها یه چیز جالب اینکه مامانم تعریف میکنه وقتی من بدنیا اومدم روز ولادت حضرت زهرا بوده به همین خاط ...

ای جااااانم پس روز زن روز تولدت هم هستش 💖

چقدر جالب 😍

حسابی خوشبحالته 😉 

پیشاپیش تولدت مبارک💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
عبارت تاکیدی امروزمون 👇من به خزانه ی ثروت الهی که بی پایان هست متصل هستم

من به خزانه  ی ثروت الهی  که بی پایان  هست متصلم😍💖

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام دخترا بالاخره رسیدم به صفحه ای که باید می رسیدم 😊دخترا من که میگم فعلا تمرینات تاپیک قبلمون رو ...

سلام خانمی  مرسی برای  چالشهایی که میزاری ♥️🌹

خوب من چند وقتیه که مشکل معده دارم و نتونستم  هفته ی گذشته هفت ایوان آب و جملات تاکیدی رو همراهی کنم 🥺 

ولی من همیشه دستکش  و پبش بند رو موقع ظرف شستن دارم  😊

و  بخاطر اینکه پوست بسیار خشکی دارم همیشه باید کرم رو بزنم 🥰 

برای دوستانی که پوستشون خیلی خشک میشه و ترک برمیداره  یه پیشنهاد دارم که خودم استفاده کردم و خیلیییی عالیه  

ژل ۳۰ در صد اوره به همراه یه مرطوب کننده 

موقع استفاده  هم قبل خواب که حسابی پوست رو سر حال میاره عین پوست بچه ها میشه 

البته مشاور پوست به من معرفی کرد این محصول رو 

برای کسایی که اگزما پوستی هم دارند عالیه 

سلام از ی خواب بعدظهر زمستونه 🥱🥱خونه در بی نظم ترین حالت ممکن بود پسرم ک خوابید منم گرفتم خوابید ع ...

سلام  محیا جان 🌹

خوب کاری کردی بعضی وقتا  خواب خیلیرمیچسبه 😊،بعدش  هم کارها انجام میشن  

روز خودت هم  پیشاپیش مبارک باشه  خوشگل خانم مهربون 🥰♥️ 

سلاممممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین بعد از ظهرتون بخیرررررر من از خود دیشب که برگشتیم اصلا نتون ...

سلام عزیزم خوبی  🌹

خیلی  همعالی خوش بگذره  🥰

روز خودت هم مبارک باشه ♥️

چه اسم کاربری قشنگی 😍😍😍😍😍خیلی خوش اومدین خانمی 🌹من یه تاپیک جدا فقط مختص تمرینات باز میکنم و ق ...

ممنونم عزیزم🌱

نه فقط بخاطر تمرینا نمیخاستم گروهو بهاطر به اشتراک گذاشتن تجاربمون

من چندین ساله که به این حوزه علاقمند شدم. ولی توی این فرکانس موندن اسون نیست

تنها چیزی هم که فهمیدم کنترل احساس و ارتعاشه

یه مثال ساده میزنم دو نفر یکیو میبینن که ادم پولدار خوشحال و با ارتعاش بالاییه یکیشو احساسش میکنه چرا خودش اونارو نداره ماشین طرفو خونه طرفو پارتنر طرفو لبخند طرفو و حسادت میکنه و احساس خوبی تجربه نداره اون لحظه و جواب کائناتم به این فرد اینه که کاملا از اون فرکانس دورش میکنه چون احساسش میگه من این ویژگی های مثبتو ندارم

ولی مفر دوم اون لحظه احساس خوشحالی میکنه اون لحظه خدا رو شکر میکنه ادمایی با فرکانس بالا رو در مسیرش قرار داده که بهش ثابت کنه امکانپذیره و جواب کائناتم اینه که این فردو به سمت این فرکانس نزدیکتر میکنه

راستی تو بحث ناخن و دست در مورد انرژی زنانه هم حرف بزن کلا خود ارایی و توجه به خود و اراستگی خود انرژی زنانمونو بالا میبره 

البته بهتره قبلش حتما انرژی زنانه رو هم برای کاربرا تعریف بشه چون با لوندی و زنانگی اشتباه میگیرن

زهرای مهربونم انشالله که روز های آینده واست بهترین لحظات باشه عزیزم به انرژی و تاثیر اون آدما توجه ن ...

همچنین روزهای تو عزیزدلممممم😘😘😘 همین کارو می‌کنم گلی دوست نداشتم بگم بین این حال خوبتون فاز منفی بدم ولی واقعا نتونستم خودمو کنترل کنم خیلیم احساساتی شدم بخاطر هورمونام امروزم کلی گریه کردم تا آروم شدم😇

به به چ عالی سارا جان من تو فامیلامون ب دست و انگشت های خوشگل معروفم 🤭🤭🤭همه میگن محیا خوش بحالت د ...

آفرین محیا جون 😍😍😍😍😍😍😍

کارت درسته 👌👌👌👌

محیا منم همیشه با یه تیر دو نشون میزنم

مثلا بخوام با گوشت سر و کار داشته باشم اول دستام رو می شویم بعد وقتی که نم داره کرم مرطوب کننده یا وازلین ( ساحل گفت بهتره وازلین آرایشی استفاده کنیم ) می زنم بعدش دستکش یکبارمصرف دستم می کنم و شروع به کار میکنم موقعی که کارم تموم شد نتیجه عالی میشه👌👌👌

سلام از ی خواب بعدظهر زمستونه 🥱🥱خونه در بی نظم ترین حالت ممکن بود پسرم ک خوابید منم گرفتم خوابید ع ...

آخه تو چقدر خوب و قشنگی محیای خوش قلبم 😙😙😙😙😙

در اصل من باید ازت تشکر کنم که همیشه پایه هستی و من چقدر خوش شانس بودم که اینجا کلی خواهر پیدا کردم 😍😍😍

پیشاپیش روز همگی مباررررررک مهربونا 😙😙😙😙😙😙

سلاممممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین بعد از ظهرتون بخیرررررر من از خود دیشب که برگشتیم اصلا نتون ...

خوش بگزره عزیزم بهت ❤️❤️

ب مامانت باهاش تماس بگیر حرف بزنید 

یکمم ب خودت استراحت بده خوشگلم 

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود