2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 10562 بازدید | 1614 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره بعد شوهرم اصلا اهل رقص نیست روز عروسیم دوستاش ب زور انداختن وسط ک برقصه یعنی بلد نیست ولی دیشب ی ...

محیا برای من کل خلاقیتش توی رقص چپ . راست هست دقیقا مثل برف پاکن ماشین😉😉

سلام از ی خواب بعدظهر زمستونه 🥱🥱خونه در بی نظم ترین حالت ممکن بود پسرم ک خوابید منم گرفتم خوابید ع ...

سلام عزیزمممم روز خودتم مبارک خوشگل خانمممم

به به خواب بعداز ظهر من عاشقشم

🌹🌹🌹❤️

سلاممممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین بعد از ظهرتون بخیرررررر من از خود دیشب که برگشتیم اصلا نتون ...

سلام ساحلی ای جانم درکت می‌کنم آدم برا یه خواب درست و حسابی حسرت میمونه

روز خودتم‌مبارک مهربونمممم🌹

عزیز دلی قشنگم 😁😁😁کارمم کردم حموم رفتم

ای جاااان عافیت باشه😁🥰

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
دقیقا 👌 فاطمه منم خیلی سعی میکنم رعایت کنم ولی گاهی پیش میاد وسط عملیاتی مثل دون کردن انار یا همین ...

سارا جون  حالا که حرف در مورد پوست دست هستش منم یه مورد که جدیدا یاد گرفتم  و خیلی  کاربردی بوده  برام  

من برام پاک کردن سیر همیشه یه کار خسته کننده و البته چون پوست حساسی دارم خیلی  هم باعث سوزش سر انگشتام میشد مخصوصا اینکه  سیرهای منطقه ما خیلی ظریف هستش و بسیار تند و تیز 

سیر رو قسمتی که ریشه داره رو با کارد میبریم طوری که کمی از گوشت سیر معلوم باشه 

بعد داخل یه قوطی  پلاستیکی درب دار میزاریم (بخاطر سبکیش)  و یه کوچولو آب و دو سه دقیقه حسابی تکونش میدیم  

به این روش پوست سیر اکثریت جدا شده و اونهایی هم که جدا نشدن خیلی نرم و راحت جدا میشن 

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
منم این رو شنیدم فاطمه ...حتی توی شهر ما رسمه نوزادهایی که توی فصل گرما معمولا اواسط تابستون بدنیا م ...

چقدر جالب👌🏻🥰 تا حالا نشنیده بودم با وجودیکه ما تو منطقه  بسیار گرم زندگی  میکنیم  

سلام پانته آ خواهش میکنم گلم 💙💜💙💜💙چقدر خوبه که به خودتون اهمیت میدین و راه کارها و ایده های جدی ...

ممنون عزیزم  

آره گفتم تا اونجایی که یادم بوده 

سارا جون عبارات تاکیدی میتونند دنیای ما رو عوض کنند  

همین بیت شعری که من تو امضام دارم که مال مولاناست که مفهومش اینه

ما میتونیم این دنیایی رو که همچون زندانی هستیم داخلش با گفتن عبارات تاکیدی خودمون رو ازش رها کنیم و آزاد بشیم و دنیامون رو تغییر بدیم