2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 10597 بازدید | 1618 پست
سلام‌عزیزدلم...اره ،مامانبزرگا ،ماشالله بهشون،کلآ همه فن‌حریفن...خداحفظشون‌کنع🧿 جای مامانت واقعا خا ...

مطمئنم یه هدیه خوب بهت میده 😉

حالا میبینی

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

😄😄😄منو باشاول گفت‌خارجیه،فک‌کردم‌مایکل جکسون‌رو‌میگهباخودم گفتم اوووف پس‌ شوهرش چقد خفنه رقص مایک ...

🤣🤣🤣

بابا گفتم اون که خارجه 

نه اون کع خارجیه 

😀

اخرین بار عروسیمون بود رقصید و تامااام 🤷‍♀️

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
سلام به روی ماهتونروزتون مبارک خواهریااا🌹🌹🍓♥️❤️💋💋💋روزتون مبارک قشنگترین و صبورترین مامانا🎉🎉� ...

مرسی عزیز دلم همچنین ❤️❤️

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

سلام به همه‌ی خانم‌ها و مادران فوق العاده ...سلام به منبع عشق و امید خانه ها ...سلام به لایق بهترین ...

سلام عزیزدلم 😍😍😍😍

مرسی سارا جان همچنین مهربون❤️

سلاممممممم به همگی دوستان عزیزمممم روز خوب و پربرکتی باشه واستون 😍🥳پر انرژی و ابراز عشق های مختلف ...

سلام ساحل جان 

خوشحالم خوش گذشته بهت 

آخه چرا پروندی🤣🤣🤣🤣🤣

خرج تپل مینداختی رو دستش 

آخی گلم درکت میکنم 

انشالله تنش سالم باشه

سارا جون حالا که حرف در مورد پوست دست هستش منم یه مورد که جدیدا یاد گرفتم و خیلی کاربردی بوده بر ...

چه عالی 👌👌👌👌👌مرسی عزیزم حتما امتحان میکنم

دخترا خیلی ممنون که همچین تجربه هاتون رو با ما هم به اشتراک میزارین

راستی پانته آ چند روز پیش که بازار بودم دیدم سیر هست گفتم یکم بخرم کارت قیمت رو نگاه کردم 25000 گفتم دو کیلو بردارم پنجاه هزار ترشی و سیر روغنی هم درست میکنم 

دادم بهش وزن کرد گفت خانوم پانصد هزار میشه 😮😮😮😕😆

بعد که قیمت رو خوب نگاه کردم دیدم بله 😕250هزار بوده 

امان از دست آدم عجول ...😜

وااای دقیقا همسر منم همینه اصلا رقص بلد نیست ،حالا من میایسته وسط و فقط دست میزنه 😁

😉😉😉😉😉 اوج خلاقیت در رقص ما من بین حرکت برف پاکنی یه چرخی هم میزنه 

آره ساراجون منم سعی می‌کنم پیشبند و دستکش رو رعایت کنم بعضی وقتا میزان بعضی وقتا تنبلیم میشه

زهرا منم دستکش رو همیشه دارم ولی پیشبند رو  گاهی اوقات فراموشم میشه انشالله با این چالشمون اون رو هم کاملا عادت می کنیم

آخه حیف لباسای خوشگلمون نیست که لکه دار بشه 😍

راستی دخترا من یه ترفند برای لکه ها انجام میدم که صد صد پاک میشه و خودم انجامش دادم و کاملا محو شد

یه روز قبل به قیمت لکه خمیر دندون یه لایه نسبتا ضخیم بزنید روز بعد بندازید لباسشویی به کلی محو میشه