2777
2789
عنوان

ثبت نام کنکور

125 بازدید | 17 پست

بچه ها معدلم از کجا پیدا کنم دیپلم بهم ندادن

سایت مای مدیو میگه برو درگاه دولت، درگاه دولتم هیچی نزده که

ما یار ندیده تب معشوق کشدیم... 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم همین مشکل رو دارم

تو اگه دوازدهمی مشکلی نیست

یچیزی بزن بعدا ویرایش میکنی، من پشت کنکوری ام معدلم میدونستم بهم ندادن ولی خودم حسابش کردم با نمره های خام، ولی الان یادم رفته نمره هامم گم کردم

معدل تقریبی بزن. مهم نیست معدل الان. بعد از امتحانات فرصت ویرایش میدن اونجا معدل اصلیتونو وارد میکنی ...

نه اخه من پشت کنکوری ام معدلمو داشتم، یادم رفته ولی 

خب میگم فرقی نداره چه معدلی بزنی دیگه.. حدودی بزن مثلا ۱۶..۱۷ یا ۱۸.۲۵... اصلا مهم نیست چه عددی وارد میکنی.. چون بعد ترمیم معدل و خرداد ماه هست که نمرات اصلی رو باید وارد کرد و ویرایش کرد 

این کاربری دست چندین نفر است.
تو اگه دوازدهمی مشکلی نیستیچیزی بزن بعدا ویرایش میکنی، من پشت کنکوری ام معدلم میدونستم بهم ندادن ولی ...

منم پشت کنکوریم امسال . مگه تایم قبل انتخاب رشته به همه فرصت نمی‌دن که ویرایش کنیم یا فقط مختص دانش آموزاس ؟ 

خب میگم فرقی نداره چه معدلی بزنی دیگه.. حدودی بزن مثلا ۱۶..۱۷ یا ۱۸.۲۵... اصلا مهم نیست چه عددی وارد ...

یعنی نمره ترمیم معدل بعدا باید وارد کرد؟ من شنیدم در هر حالت باید نمره خود دیپلم وارد کرد دیگه بعد برای انتخاب رشته نمره ترمیم شده رو

سلام برو مدرسه 

بگو حداقل ریز نمرات بهتون بدند ....

بگو دیپلم برای ثبت نام لازم دارم 

حداقلش اینه برگه ریز نمرات میدن که معدل کتبی نهایی  و یازدهم  تو اون نوشته شده 

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)
سلام برو مدرسه بگو حداقل ریز نمرات بهتون بدند ....بگو دیپلم برای ثبت نام لازم دارم حداقلش اینه برگه ...

سلام وقت بخیر چطور باید کد پرداخت بدیم تو ثبت نام کنکور؟ چطور سریال رو بخریم؟ لطفن بگید اگه میدونید

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن
سلام وقت بخیر چطور باید کد پرداخت بدیم تو ثبت نام کنکور؟ چطور سریال رو بخریم؟ لطفن بگید اگه میدونید

با گوشی ثبت نام کردم

سلام

یک لینکی در سایت سنجش هست 

برای خرید سریال ، 

اون لینک می‌زنید 

به تعدادی که لازم دارید سریال میخرید 

1 یا 2 یا 3 یا و.....

کارتی که هزینه رو باهاش پرداخت میکنید باید رمز پویا داشته باشه 

وقتی سریال خریدید ..... حتما حتما کد سریال یه جا بنویسید 

یا عکس بگیرید ...

وقتی دارید کنکور ثبت نام میکنید 

قسمت های آخر ثبت نام میگه ...سریال هایی که خریدید رو وارد کنید 

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)
سلامیک لینکی در سایت سنجش هست برای خرید سریال ، اون لینک می‌زنید به تعدادی که لازم دارید سریال میخری ...

عزیزم من فقط میخام ی کنکور بدم 

باید از این لینک برم؟

پس چرا این بالا نوشته فرهنگیان

من گ فرهنگیان نمیخام

درسته این شایت ایپی سنجش؟