2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 3569 بازدید | 597 پست
بخیر گذشته گلم شما هم صدقه بزار اين سگ های ولگرد هم شدن افت جونمون هیچ کسم هیچ کاری نمیکنه

اره بخدا فاطمه نمی‌دونم سردش بود یا گرسنه بود یا چی 

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
خدا رو شکر که به خیر گذشته 🤲🥺

مرسی عزیزدلم 💘 💕 

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آدرست رو بگو حتما یادشون رفته 😄اینجوری که نمیشه 😁

😅😅😅توروخدا نگووووو

از بی برقی متنفرم

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
خدا نکنه فدات 🥺🥺ازگل بخدا سگ سفید و بزرگ بود بعد حالت حمله گرفته بود من فقط دندوناشو می‌دیدم این ...

ای خدا🥺🥰 

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
سلان چیشده خدا بخیر کنه منم ی اتفاق برام افتاده

خوندم 🥹🥹 خداروشکر که خوبه محیا 

گریه کرد؟

سلامممممم مهربونم واسه معده پونه و نبات خوبه بعد زنیان و سیاهدونه هم خوبه لیمو عمانی هم بجوشونی یه چ ...

ممنون عزیزم  

حتما استفاده می کنم♥️

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
خدا نکنه فدات 🥺🥺ازگل بخدا سگ سفید و بزرگ بود بعد حالت حمله گرفته بود من فقط دندوناشو می‌دیدم این ...

احتمالا گرسنش بوده 

ما‌تو‌محلمون داشتیم‌چنتا سگ،دیگه اهالی زنگ زدن‌اومدن‌گرفتنشون

انشالله بهترباشی‌مهربانو

ممنون عزیزم 😘 ان شاءالله  😊🤲 

😅😅😅توروخدا نگووووواز بی برقی متنفرم

مگه فقط بی برقه 😁

چیزای دیگه هم هست 

فقط دیروز رفت شهرا ما 

حالا نمیدونم برنامه چجوری 

ان شاء الله که ول کنن این کارهاشون 🤲

واقعا سخته تو این سرما 

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
آره کاش کنارم بودین میتونستم بهتون بدم 💓

عزیزم نووووش جانتون باشه 😍🥰😘

مگه فقط بی برقه 😁چیزای دیگه هم هست فقط دیروز رفت شهرا ما حالا نمیدونم برنامه چجوری ان شاء الله که و ...

عزیزم  فعلا به قول یکی  بین بالا رفتن بیت کوین  و قطعی برق رابطه مستقیمی  هستش 

فعلا  بی برقی ادامه داره تا میره بالا

مگه فقط بی برقه 😁چیزای دیگه هم هست فقط دیروز رفت شهرا ما حالا نمیدونم برنامه چجوری ان شاء الله که و ...

کاش ول‌کنن بخداااا

عزیزم فعلا به قول یکی بین بالا رفتن بیت کوین و قطعی برق رابطه مستقیمی هستش فعلا بی برقی ادامه د ...

ای باباااااا