2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 3722 بازدید | 625 پست
ساحل جان استاد علی مقدم یه دوره داره به اسم مهر بانو که کلی مطلب عالی داره

مرسییییییییی نازنینم 💘 الان میرم  دنبال میکنم 

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قربونت برم‌ساحلی...منم با خاله هام‌خیلی راحتم...و‌من‌مطمئنم‌تو هم‌تو مرحله دوستداشتن‌عمه، برنده ای،ا ...

💕✨💕✨💕✨عشق منی مهربون

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
منم تصمیم رو گرفتم امیدوارم خدا کمکم کنه امیدوارم مسیر های درست رو پیش روم بزاره امیدوارم بغلم کنه ت ...

😍😍😍😍😍😍واییییییی انشالله 

مطمئنم که میتونی 

فقط کافیه بخوای و هرروز استمرار ایجاد حال خوب داشته باشی

😍😍😍😍😍😍واییییییی انشالله مطمئنم که میتونی فقط کافیه بخوای و هرروز استمرار ایجاد حال خوب داشته ب ...

تلاشمو می کنم 

ولی متاسفانه اتفاقات اطرافم ناراحتم می کنن 💔

دوباره تلاش می کنم حالم رو خوب کنم

لطفا اگر کتاب و پادکست خوب می شناسید بهم معرفی کنید ❤🍀

نه بابا تعطیل میشیم کار رو سخت تر میکنن مدام باید فیلم برداری کنیم و به گروه بفرستیم اونم همش قطع و ...

😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫  ع پس 

😮😮😮😮 هیچی دیگه میزون نیست 

خانوما میگم شما کتاب یا پادکستی راجب فوت و فن بیشتر زن بودن و زنانگی نمی‌شناسین؟ من یه پیج از اینستا ...

ساحل جان تاپیک سارا جان که گفتی راجب اهمیت به خودمون و ظاهرمون و رفتار های زنانه و اصل وجودیمون صحبت میکرد 

لینکش بهم میدی قشنگم؟

خدایا شکرت امروز مادرم اومد اینجا کلی خندیدیم 

خدایا شکرت پسرم رفت آرایشگاه موهاش رو خوشگل کرد 

خدایا بابت روزی حلال شکرت 

خدایا شکرت چک رو پاس کردیم

خدایا شکرت بابت فروش محصولات 

خدایا شکرت بابت خونه گرمم 

خدایا شکرت بابا انگشتان کشیده ام 

خدایا شکرت بابت پسر پر جنب و جوش و باهوشم 

خدایا شکرت بابت غذای خوشمزه 

خدایا شکرت بابت پس اندازم 

خدایا شکرت 🌻خدایا شکرت 🌻خدایا شمرت

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

خوبی گلم؟یه سوال دارم ازتسارا و ساحل من نمیتونم با شوهر خوب حرف بزنم یعنی بلد نیستم.حرف مشترک با شو ...

عزیزم بنظرم 

فقط کافیه لحن و واکنش  شکایت ازش رو تغییر بدی 

یعنی یه مدت فاصله بگیر از یهویی و فوری واکنش نشون دادن 

با توپ پر واکنش نشون دادن 

یا الان برگرده من باید حتماااااا تا ته ماجرا رو بفهمم 

یه مدت فقط از ارزش و باری که بابت اون موضوع تحمل میکنی کم کن روی خودت کار کن که صبور باشم آرامش داشته باشم 

کنترل داشته باشم صبر کنم صبر خیلی مهمه 

نه اینکه الان آرامش و صبر و کنترل نداری نه

منظورم اینه انقدر اوکی بشی که بتونی کامل بدون حتی یه اخم صحبت کنی باهاش یا خودش بیاد صحبت کنه 

اجازه آزادی عمل بهش بدی ولی صبر کنی 

یعنی متوجه حساسیت تو بابت فهمیدن حقیقت یا بیشتر حرف زدن راجب موضوعی نباشه 

واسه این باید خیلی روی خودت کار کنی که اون تغییر تورو بفهمه که بتونه اعتماد کنه و دیگه حواسش به این نباشه که چکار کنه تو کمتر بدونی یا ندونی ازش 

بعد که به این درجه رسیدی در کمال ناباوری میبینی که خودش میاد میگه و اصلا دیگه چون اون حساسیته از جانبش رفته راحت تر برخورد می‌کنه و تو اطلاعاتت بابت درست و غلط کارش بیشتر میشه 

دقیقا شبیه یه بچه که اگه بخوایم مامانمون نفهمه همه نوع آسمون ریسمونی میچینیم  ولی وقتی میبینیم که مامانمون این بار متفاوت مارو مجاب به سازش کرده ماهم خیال راحت طی میکنیم و حتی خودمون رو لو میدیم و معذرت خواهی میکنیم و.. 

... 

حرف مشترک هم مطمئنم بعد همین اعتماد به صحبت میاد 

فقط کافیه بفهمه از سمت تو قضاوت 

طرد  و تنبیه نمیشه 

میاد میگه بعد وقتی گفت اختیار عمل با خودته 

من همین به ذهنم میرسه الان🥺برم بخونم ببینم بقیه چی گفتن 

فقط تنها واسه تو نیست اینا اصلا خودتو مقصر ندون  هرکاری کن از حساسیت و اهمیت این موضوع پیش خودت کم کنی که بتونی باهاش حرف بزنی 

خدایا شکرت بخاطر روز خوبی که داشتم

خدایا شکرت بخاطر فرصت هایی که برام میدی

خدایا شکرت بخاطر حس امیدی که در وجودم قرار دادی

خدایا شکرت بخاطر تجربیاتم که درس بزرگی توی زندگی ازشون گرفتم و باعث شدن قوی بشم

خدایا شکرت بخاطر عشق و محبتی که از دیگران دریافت میکنم

خدایا شکرت برای سلامتیم و توانایی انجام دادن کارهای روزمره

خدایا شکرت بخاطر افرادی که زحمت میکشن تا به راحتی به آب سالم دسترسی داشته باشیم

خدایا شکرت برای زمان هایی از روز که می تونم با خودم خلوت کنم و به آرامشی عمیق برسم

خدایا شکرت بخاطر پیشرفت تکنولوژی که زندگی رو راحتتر کرده

خدایا شکرت بخاطر سفرهایی که کردم و مکان ها و فرهنگ ها و آدمای مختلف و مهربونی که دیدم

💙 سپاس گذارم . سپاس گذارم . سپاس گذارم💙