2777
2789
عنوان

به کراشم اعتراف کردم دستام داره میلرزه

| مشاهده متن کامل بحث + 11243 بازدید | 378 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دوبار به کراشم پیام دادم هر دوبارم سین کرد جواب نداد خیلی حس بد و مزخرفیه

جواب ندادن خودش ی جوابه توام بیخیالش شو

اوستا کریم هر سازی زدی رقصیدیم ولی ناموصا شاباشمونو بده مرسی اه☹️♥️... دوست دارم آن چیزی که هستم نه آن چیزی که خواهم شد...در حال درس خواندن برای کنکور و پزشکی و روان پزشکی و تاسیس تيمارستان خود😌❤️🍓خدایا لیاقت و جنبشو و بهم بده ...همه آدما ناراحتی و غم خودشون و دارن شما تنها نیستید🍀💚با خدا حرف بزن اون تنها کسی که از گوش دادن به شما خسته نمیشه🌺💓...فکرای خوب باعث ساختن روز خوب میشه💙🦋 بزرگترین آرزوم خوشحالی و خنده های از ته دل همه آدماست خصوصا هم وطنانم🪽🤍

وایییی خوش به حالتون🥲😭😭🫂چه رمانتیک🥹🥺بیشتر توضیح میدین؟

🥰 انشالله قسمتت بشه، همکار بودیم، کاری در ارتباط بودیم ، هرروز حسم بهش بیشتر میشد، بهش گفتم دوستت دارم ، اولش هنگ کرد🤭 چشاش گرد شد ، بعد خندید گفت منم دوستت دارم ، بعدش رفتیم تو آشنایی دو سال طول کشید و بعد خواستگاری و ... 

چرا هر وقت یک دختری میخاد به پسری پیشنهاد بده همین جمله رو میگین که مثلا( پسر دعوا کردین میگه تو منو ...

بابا اینجا ایرانه 

جنبه ندارن که 

نمیگم همه ولی اکثرا مخصوصا پسرا 

اگه شخصیتشو می‌دونی واقعا چند روز دیگه بهت سرکوفت نمیزنه برو بگو 

من حرفی ندارم

🥰 ممنون، ولی امشب با هم قهریم😅

عیب نداره زندگی همین‌ه 

پایدار باشههه

اوستا کریم هر سازی زدی رقصیدیم ولی ناموصا شاباشمونو بده مرسی اه☹️♥️... دوست دارم آن چیزی که هستم نه آن چیزی که خواهم شد...در حال درس خواندن برای کنکور و پزشکی و روان پزشکی و تاسیس تيمارستان خود😌❤️🍓خدایا لیاقت و جنبشو و بهم بده ...همه آدما ناراحتی و غم خودشون و دارن شما تنها نیستید🍀💚با خدا حرف بزن اون تنها کسی که از گوش دادن به شما خسته نمیشه🌺💓...فکرای خوب باعث ساختن روز خوب میشه💙🦋 بزرگترین آرزوم خوشحالی و خنده های از ته دل همه آدماست خصوصا هم وطنانم🪽🤍

اسی جواب دادددد

عمرا همچین کاری نمیکنماما بلدم چیکار کنم خودش پیشنهاد بده و چندین مورد اینجوری پیش اومده

خواهرررر من دارم اطلاعات جمع میکنم برا آینده 

یه چیزایی موفق شدم در آوردم 

توام بگو بلکهه کامل بشه 

مرسییی 😂 😍💓 

🫠تجدید خاطرات من:)نمیتونی بهش نزدیک بشی و چراغ سبز نشون بدی؟

بزارید تمام کمال توضیح بدم خدمتتون و لطفا اگه تونستی راهنماییم کن🙂

من ترم اول دانشگاه آزاد هستم(لطفا نگید که ترم اولی و جو گیری نه اصلا اینجوری نیست) و الان ۶۰ روز میشه که دانشگاه رفتم و از روز فک کنم دوم بود آقا پسری نظرمو جلب کرد اول از همه چشماش چشماش امان از چشماش من خیلییییی بهش نگاه میکردم جوری که حتی پلکم نمیزدم دوستم میگفت خیلی ضایع بازی داری در میاری نکن من چند روز نگاش نکردم گذشت و بعد ۴روز دوباره چشم تو چشم شدیم من وقتی پسری رو میبینم حتی نمیتونم یک ثانیه نگاش کنم ولی اینو من فک کنم به اندازه ی تمام ثانیه های عمرم خیره نگاش کردم بعد از اون وقتی میدیم دست و پاهام یخ میکرد یا عرق میکرد یا موهای تنم سیخ میشد یا دلم میلرزید 

ازم ۳بار جزوه گرفت و تو واحد رفت و برگشت دانشگاه هم خیلی همو دیدیم و پیج اینستاشو من اول فالو کردم و اونم فالوم کرد و ۳بار استوری هام. لایک کرد ولی الان ۲بار که استوری گذاشتم لایک نکرده

این داستانو خلاصه گفتم🙂

اَمن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السوء 🤲
اره عزیزم هیچچچچ وقت عجله نکن تاپیک منو ببینی ک چقدر پر از عجله بودم و ریدم😂😐

با چه موضوعی است بگو برم بخونم تاپیک درمورد کراش رو خیلی دوست دارم

اَمن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السوء 🤲