2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 1222 بازدید | 193 پست
سلام سارا جان تاپیک نو مبارک انشالله 💖💖💖💝💝💝💝ک لحظه های شادیمون رو ثبت کنیم توش آقا بفرما من ش ...

سلام بمب انرژی تاپیک 

خیلی خوش اومدی 💙💙💙💙💙

ممنون شیرین کام باشی 😋😋😋

سلام مهربونم 💙💙 خیلی خوش اومدی عزیز دلم😙😙

قربون تووو

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام سارا جان تاپیک نو مبارک انشالله 💖💖💖💝💝💝💝ک لحظه های شادیمون رو ثبت کنیم توش آقا بفرما من ش ...

دستت درد نکنه من از اینا 🍰برداشتم 😂

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
خوب عبارت تاکیدی امروز که قبل از هر لیوان آبت باید بگی این هست 👇هر آن چیزی که حق الهی من باشد به را ...

انشالله 😍😍😍چقدر عالی

ساحلی یادم رفت بگم😁 

من از حموم که بیرون میام 

موهام رو با حوله آبش رو میگیرم 

میرم پشت به آفتاب🌞 میشینم 

اصلا یه حس خوب 

یه انرژی خوب داره 

که نگو 

خانوم خورشید این روزا با ما خیلی مهربونه 💓😁

خیلی مارو دوست داره 

گفتم برات تعریف کنم 😉😀

ولی تابستون رو نمیگم که چقدر عاشقم ن میشه😂

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

ممنون محیا جونی💓

من 🍪 😋

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
ساحلی یادم رفت بگم😁 من از حموم که بیرون میام موهام رو با حوله آبش رو میگیرم میرم پشت به آفتاب🌞 میش ...

😵😵😵🤒🤒🤒فاطمهههههههه 

آخرش سر این تفاوت آب و هوا 

خودمو مهمونتون میکنم 😂حالت جا بیاداااااا

از این مهمونا که هرکاری میکنی نمیرن خونه شون 

امیدوارم تهدیدم جدی باشه 

باور کن با این آلودگی اینجا من فکر کنم همون تابستون خورشید رو واضح دیده باشم 🫡

😵😵😵🤒🤒🤒فاطمهههههههه آخرش سر این تفاوت آب و هوا خودمو مهمونتون میکنم 😂حالت جا بیاداااااااز این ...

تهدیدم جدی که هست تو جدی ازم حساب ببری 🥴😂

خوب عبارت تاکیدی امروز که قبل از هر لیوان آبت باید بگی این هست 👇هر آن چیزی که حق الهی من باشد به را ...

من دو لیوان آب خوردم بایستی زودتر میگفتی 😀😀😀

از این بعد رو حتما میگم 

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

گزارش تا به الان من 👇

🌹 دومین لیوان آبم رو همراه با عبارت تاکیدی روز خوردم

🌹اول هفته چند نوع ماسک آماده کردم و گذاشتم یخچال که طی هفته ازشون استفاده کنم