2777
2789

تروخدا نترکونید . خیلی ناراحت شدم. البته نمیگه سینه . دست میزنم به سینما میگه بزار دست بزارم رو قلبت. 

زود زود سینمو بوس می‌کنه. میگه قلبتو بوس کردم. 

خیلی نگرانم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

۷ کوچیکه هنوز بابا

آریایی🦁      از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی وقفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد 👑🏴‍☠️                                                       لینک ناشناسم  🪐    https://abzarek.ir/service-p/msg/2013993

من هنوز با ۱۶ سال سن دوست دارم برم بغل مامانم سرم رو بزارم رو قلبش بخوابم یه آرامشی خاصی داره ❤️

لعنت بر هر کی که درخواست دوستی بده  زیاد هم مخالفت نکن باهام حوصله ندارم👻🌱

من فکرمیکنم حساسش نکنی بهتره یه مدت از سرش میفته و تکراری میشه 

دختر منم همینکارو میکرد من برام مهم نبود دیگه کاری نداره

حالا این شیرخشکی هم بوده یه قلوپ شیر هم از من نخورده

اگه مطمینی فیلم یا صحنه ای ندیده نگران نباش پسرا احساساتی آن شاید واقعا منظورش قلب هست شما بد فکر کردی 

پسرا خیلی خیلی با احساس هستن 

پسر منم هشت سالشه روزی حداقل حداقل 200 بار من رو میبوسه از روی علاقه است