2777
2789

خیلی خنده داره 🙁😄 اون موقع اوضاع مون اصلا خوب نبود 

بچه که بودم میرفتم در مغازه خوراکی بخرم همیشه دوست داشتم شانی بخورم  همیشه با حسرت بهش نگاه میکردم و درنهایت  یه بسته لواشک از این کوچولو ها میخریدم و میرفتم🥲 یا مثلا کاپوچینو وقتی میرفتم خونه همسایمون یه دختر داشت ۷،۸ سال بزرگتر از من میدیدم کاپوچینو میخورد از همین گود دی ها  برامون گرون بود🥲

رود ذره ای گر ز خاکت به باد، به خون من آن ذره آغشته باد❤️ایرانم❤️خرم آن روز کزین منزل ویران بروم ، راحت جان طلبم وز پی جانان بروم🥲تاریخ انقضای تمام غم های عالم لحظه ی ظهور توست ، یامهدی!   

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خنده نداره

خند داره  از اون خنده تلخا🥲

رود ذره ای گر ز خاکت به باد، به خون من آن ذره آغشته باد❤️ایرانم❤️خرم آن روز کزین منزل ویران بروم ، راحت جان طلبم وز پی جانان بروم🥲تاریخ انقضای تمام غم های عالم لحظه ی ظهور توست ، یامهدی!   
مگه چند سالته که توی کودکیت گود دی بود ؟

کاش نمیگفتم بچگی قضیه مال ۸ سال پیشه