2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 30448 بازدید | 4618 پست

چه سکوتی😁

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چه سکوتی😁

سلام فاطمه جان ،امروز میخواستم پوست ماشک بگیرم اولین بار بود و از تو یاد گرفتم تا سر قابلمه برمیداشتم که شکارش کنم پایین می‌رفت 😂😂کلی درگیرش بودم.همه اش یاد تو بودم که چه کار سختی انجام میدی..

آش ماشک که من درست میکنم برنج هم داخلش میکنم و تلیتی نیست

سلام فاطمه جان ،امروز میخواستم پوست ماشک بگیرم اولین بار بود و از تو یاد گرفتم تا سر قابلمه برمیداشت ...

سلام هدا جون

به به نوس جونت گلم 😍

منم دو سالیه یاد گرفتم 😁😁

وقتی ماشک کامل پخت

باید اب سرد بریزی 

شعله رو زیاد کنی 

به محض اینکه دیدی داره بالا میاد کف گیر اماده، 

سر قابلمه یه کوچولو برمیداری و حمله میکنی به سمتشون😀🤺

چند بار انجام بدی دستت میاد 

ماشک و برنج بهش میگیم شله ماشکی 

اونم درست میکنم گاهی اوقات 

خیلی خوشمزه اس

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

بسم الله الرحمن الرحیم 

خدایا شکرت بخاطر لباس های داخل کمدم 

خدایا شکرت بخاطر خوردنی های داخل یخچالم 

خدایا شکرت بخاطر خوراکی های داخل کابینت

خدایا شکرت بخاطر ظروف داخل کابینتم 

خدایا شکرت بخاطر ابی که با لوله کشی به آسونی در دسترسمون هست 

خدایا شکرت بخاطر نعمت برق و تلفن و نت و گاز 

خدایا شکرت بخاطر فراوانی و ثروت در جهان هستی

خدایا شکرت بخاطر نعمت سلامتی و تندرستی جسم و روح 

خدایا شکرت بخاطر معجزه ای که قراره فردا ازت ببینم 

خدایا شکرت بخاطر روزی که برام فرستادی 

خدایا شکرت بخاطر سلطان بودنت من تحت فرمانروایی تو هستم 

خدایا شکرت  بخاطر مُسْتَعان بودنت و همیشه به من یاری رساندی 

خدایا شکرت که عزت و جمال در دستان تو هست و به من سرافرازی و زیبایی میبخشی 

خدایا شکرت بخاطر غافر بودنت که بخشنده گناهان و بدی های منی 

خدایا شکرت بخاطر کاشف المرب بودنت که برطرف‌کننده اندوه دل منی 

خدایا شکرت بخاطر رب بودنت مه پرورش دهنده منی 

خدایا شکرت بخاطر پسرام 

خدایا شکرت بخاطر همسر دلسوز و مهربان م

خدایا شکرت بخاطر روزی که بی منت برام میفرستی 

خدایا شکرت که از جایی که فکرشو نمیکنم بهم روزی میدی 

خدایا شکرت بخاطر همه چیز 

ای خدای فراوانی ها وثروت ها 

سپاسگزارم 

سپاسگزارم 

سپاسگزارم 💝 شکرگزاری#  

اخر هفته خوبی داسته باشین 

پر از اتفاقات خوب 

ان شاء الله 🤲🌹

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم و فرجنا بهم 

سلام خانمای گل شبتون بخیر خوبین؟امروز نبودین قشنگا امیدوارم که هرجا هستین حالتون عالی باشه 

من امروز کلی کار کردم و پاکسازی هم داشتم

چند تا پتو مسافرتی شستم کل آشپزخونمو مرتب و تمیز کردم الان داره برق میزنه یخچالامو تمیز کردم

خدایا شکرت که سالمیم

خدایا شکرت که حال مادرم و مادر بزرگم خوبه

خدایا شکرت که صدای پدربزرگمو شنیدم

خدایا شکرت که دخترمو پسرمو همسرم و خانواده‌ مو دارم

خدایا شکرت که یه خطر کاری از همسرم برطرف شد

خدایا شکرت که امروز به همه کارهام رسیدم

خدایا شکرت که همسرم درکم میکنه و کمکم میکنه

خدایا شکرت که امروز چیزای خوبی یادگرفتم

خدایا شکرت بابت همسایمون

خدایا شکرت که همسرم مسئولیت پذیره

سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 

وصل شدنه سخته😄

ان شاءالله که  خدا کمکمون میکنه 🥰💖

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)

[QUOTE=367485149]خیلی ممنون پانته آ جونم چشم همینکارو می‌کنم قطعا که خدا مارو تحت حمایت خودش داره سلامت باشی جانم  ...[/QUOTE

خواهش میکنم عزیزم🌹 ان شاءالله 🤲🥰

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)

سلام به دوستان خوبم 🌹

کجایید ان شاءالله که  خیره 

آزگل، محیا  ،سارا جون کجایید قشنگها 🤔

خدایا شکرت برای سلامتی  پاهام و زانوهام که براحتی نشست وبرخواست میکنم و همه جا باهاشون میرم 

خدایا شکرت برای سلامتی چشمانم که زیبایی های دنیا رو باهاشون میبینم 

خدایا شکرت برای سلامتی انگشتان، مچ،آرنج که باهاشون تمام اموراتم رو به بهترین نحو ممکن  انجامش میدم 

خدایا شکرت برای سلامتی معده ام که لذت غذا خوردن رو هر روز تجربه  میکنم 

خدایا شکرت برای شافی بودنت که به جسم و جانم شفای  الهی بخشیده ای 

خدایا شکرت برای حامی بودنت که در هر لحظه که بهت نیاز داشتم حمایت الهی رو شامل حالم کردی 

خدایا شکرت برای وهاب بودنت که بی منت بر من رزق و روزی بخشیده ای 

خداا شکرت برای هر نفسم، برای هر باری که پلک میزنم، برای هر باری که به راحتی آب دهانم را قورت میدهم 

خدایا شکرت برای  تمام نعمتهایی که در ذهن دارم و تمام نعمتهایی که در یاد ندارم و غافلم 

سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 

اخر هفته خوبی داسته باشین پر از اتفاقات خوب ان شاء الله 🤲🌹اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم و ...

ممنون عزیزم  همچنین برای شما مهر بانو 😀