2777
2789
عنوان

بنظرتون به روی شوهرم بیارم

| مشاهده متن کامل بحث + 988 بازدید | 95 پست
انشالله شماهم بجای من باشی و تنت از ارامش زیادی سیر بشه تابفهمی این حجم از حال بدی ک دارم تحمل میکنم

چه بی شخصیتی عه عه 

واسه همینه زندگیت پر مشکله دلت سیاهه

متاهل🩷🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله چون عقده و کمبود دارن و خیلی خیلی بی ادبن بااینکه من حرف بدی بهشون نزدم هرچی از دهنش در اومد به ...

بابا تودیگه چقدر سلیطه و دروغگو و دنبال شری

هرچی از دهنم درومد بارت کردم؟؟

ظاهرا صفحه من با صفحه شما فرق داره که چشات دارن متن های دیگه میبینن

من درجواب بااون کاربر که میگفت کرم داری بودم 

شمارو کی اورد وسط مثل نخود اومدی وسط؟؟

برو بیرون

این جمله و به خودت گفتی احیانا؟به همین اذان صبح میسپارمت به خدا که تواین حال استرسی که دارم شماهم او ...

همش داری کاربرارو نفرین میکنی چه مرگته یکی دیگه ریده بهت باید بیای سرع کاربرا خالی کنی زنیکه عقده ای بدبخت

متاهل🩷🍃

چیزی نگو ولش کن

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
مثلا چون من چند روز پیش این شماره و تو روبیکاش دیده بودم وگفتم کیه واونم استرس گرفت و گفت نمیشناسم ب ...

والا چی بگم 

اگه میتونی خودتو کنترل کنی پیگیرش نشو 

تو که میگی اگه پیگیر هم بشی نتیجه ای نمیگیری فقط دروغ بهت میگه پس چرا گیر دادی بپرسی ازش؟ 

به نظرم با یه مشاور حرف بزن 

مشاور میتونه نگاهتو تغییر بده 

اگه هدفت اینه که زندگیت درست بشه و حفظش کنی پس باید تغییر رویه بدی

خداوند می بیند و میپوشاند مردم نمی بینند و فریاد میزنند..
شما برو صفحه اولو ببین بعد قضاوت کن!

دیدم ،استارتر جواب یه کاربر و دادن شمام در جواب اون ریپلای کردی جواب دادی خب استارتر که با شما کاری نداشت حالا گیرم که یه کم تند جواب داده ولی شما میزاشتی به پای اینکه حالش خوب نیست تو شرایط سختیه 

بهترین دین انسانیت

بابا تودیگه چقدر سلیطه و دروغگو و دنبال شریهرچی از دهنم درومد بارت کردم؟؟ظاهرا صفحه من با صفحه شما ف ...

القاب خودتو به بقیه نسبت نده بیچاره

@niniyar_3    

@niniyar_5    

این کاربر بی دلیل نفرین میکنه و فحاشی میکنه

متاهل🧸

چه بی شخصیتی عه عه واسه همینه زندگیت پر مشکله دلت سیاهه

شما با دوتا تاپیک نشستی تا تهشو رفتی دلیل اوردی برای مشکل این خانم؟ 

الکی الکی نریزین سر بیچیاره 

طرف درکش نکرد با لحن خوبی نظر نداد 

قبول دارم نفرین خوب نیست ولی اسی هم حال و هواش خوب نیست 

نشستسن فاز انسانیت برداشتین بعد قضاوتشم میکنین همه 

والا چی بگم اگه میتونی خودتو کنترل کنی پیگیرش نشو تو که میگی اگه پیگیر هم بشی نتیجه ای نمیگیری فقط د ...

چون بعد این ماجرا مطمئنم تاچند روز حالم داغونه واینطور غیر مستقیم گفتنش باعث میشه طرفم حرفایی بزنه ک بهش یخورده اعتماد کنم و یه امیدی به زندگی بگیرم و ارومتر بشم باحرفاش 

دیدم ،استارتر جواب یه کاربر و دادن شمام در جواب اون ریپلای کردی جواب دادی خب استارتر که با شما کاری ...

اصلا متوجه نیستن کرم داری واژه خوبی نیست! 

هر کسی باشه، ذهن مشغولی میگیره

الکی فاز برمیدارن

چون بعد این ماجرا مطمئنم تاچند روز حالم داغونه واینطور غیر مستقیم گفتنش باعث میشه طرفم حرفایی بزنه ک ...

باید رفتار حساب شده داشته باشی

چون شرایط شما حساسه، ممکنه با ی تلنگر باز خراب شه

از طرفی شما تا یچیزی نشونی اروم نشی، اذیت میشی

بهتر با روانشناسی چیری صحبت کنی ک چجور مدیریتش کنی و شک تو ب حداقل برسونی و کمکت کنه شوهرت هم از لحاظ ذهنی اروم تر بشه و حساب شدا تر رفتار کنه

خانومای گلاز استرس بی‌خوابی گرفتمنمیدونم باردارم یا نهنمیخوام باشمبخاطر بچه اولم که اصلا نمیخوام آسی ...

ان شاءالله خواست دلت با صلاحت یکی باشه ولی مطمئن باش بچت آسیب نمیبینه بچه ها از تنهایی بیشتر آسیب میبنن اگه بود با آرامش کنار بیا خودتو تقویت کن مطمئن باش خیری هست که تو از اون آگاهی نداری

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
دیدم ،استارتر جواب یه کاربر و دادن شمام در جواب اون ریپلای کردی جواب دادی خب استارتر که با شما کاری ...

والا چیزی بهش نگفتم

گفتم نفرین نکن برمیگرده به زندگی خودت 

قرارم نیست چون حالش خوب نیست هر حرفی بزنه!!!!

زنی که دهنش رو نمیتونه کنترل کنه الفاظ رکیک به کار میبره قابل احترام نیست

متاهل🧸