2777
2789
عنوان

توروخدا بیاید حالم بده

333 بازدید | 38 پست

سلام من چندماه عقد کردم تو این چندماه هرچی شوهرم از ۸ صب میرع سر کار زحمت میکشه تا ۱ شب خستع میاد خونه میخابه من دلم نمیاد پول ازش بگیرم حتی دلم نمیاد پولی که میدع رو خرج کنم بعد پدر شوهرم هرچی درآمد دارع میرع ازش میگیره واقعا دیگ حالم بده دارم دق میکنم نمیتونم هم به شوهرم بگم نده تو عقد واقعا زشته بگم از الان خیلی حرص میخورم اگه ۱۶ ملیون درامدشه ۱۵ تومنشو تیکه تیکه هی می‌بره از شوهرم منم وقتی شوهرم میگه مجبورم یه لبخند بزنم پ هیچ نگم یه بار بش گفتم بدش اومد گفت  اونا منو بزرگ کردن فکن منم چندماه بدم اونا بخورن  ولی من واقعا حالم بده چطور میشه کاری کنم که دیگ ندع چی بگم واقعا اینم بگم شوهرم خیلی‌خوبه خیلی دوسم داره ‌جونشم بهم میده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی عزیزم

منم مثل تو بودم الانم ۳ ساله از ازدواجمون میگذره

هرچی در میاره ب ی طریقی باید ازش بگیرن

منم مثل تو اوایل چیزی نمیشد بگم

بعدم ک عروسی کردیم دیدم بازم همونه منتها وقتی فهمید زورم میاد

و ی جوراییم ب خانوادش فهموندم ک ما خودمون هیچی نداریم

ن خونه ای ن پس اندازی و ...

فهمیدن دلم نمیخواد پول بهشون بده ولی از رو نمیرن

اینبار دیگه قایمکی بهش سفارشاتشونو ارائه میکنن و شوهرم تامین میکنه

مردای اینجوری باید حتما ی رفتار زشتی از خانوادشون ببینن تو این موارد تا دیگه پولشونو فقط برا خودشون خرج کنن 

پدر من بعد از ۲۴ سال تازه فهمیده خانوادش چقد اویزونن و کمتر بهشون پول میده

و من مطمئنم شوهر منم حالا حالا باید ادامه بده

اینا اینجورین چون خانواده هاشون ازشون میخوان

ب نظرم اونارو باید مجاب کرد ک کمتر ازش پول بکنن

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒
بگیر پس انداز کن دیگه جدی باش با خودت..روت بشه

دیگ واقعا باید جدی باشم من تو یه خونواده بزرگ شدم اصلن نمیدونم نداری چیه الان چندماه عقد کردم خیلی سختمه خیلی حالم بده تو بچگی خودم درگیر کردم

من همش ۱۶ سالم اصلا ‌سیاست ندارم واقعا خیلی مغرم بچس دارم سکتع میکنم وقتی میبینم همه درامدش و اونا م ...

اونا تورو انتخاب کردن چون میگن بچه ای و راحت تر از پسرشون پول میگیرن چون  از نظر خودشون تو متوجه نمیشی

ب نظرم جلوشون همش بگو نداریم و کلی برنامه داریم برا زندگیمون

باید پولامونو جمع کنیم خونه بخریم

یا ماشین

ی چیزی بگو ک بفهمن برا پولاتون برنامه دارین

جلو شوهرتم هیچی نگو

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒