2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 25762 بازدید | 3953 پست
😍😍😍تبریکککککک جیبت پرپول و تن سالم انشالله

ممنون دلبرکم😘

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️
سلام عزیزدلم.تو خوبی قشنگم.آره ساحل نباشه ،عدم حضورش خیلی پررنگه.البته همتون همین هستین.آزگل منتظر ی ...

مرسییییییییی هدای مهربونم عشق منی ممنونم که به یادم بودی مهربانو

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هدی من سعی می کنم از همین اول خیلی چیزایی رو که به ما یاد ندادن ( چون اون زمون آگاهیش رو نداشتن ) رو ...

اسکرین گرفتم سر فرصت بخونم 

❤️✨🧿 خداروشکرررر واسه رفاقت قشنگت با گل دختر نازت 

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

مرسییییییییی گل خوشگلم که به یادم بودی خدا حفظتون کنه واسم

مگخ‌میشه بیاد شما دوستای خوبم نباشم

خداحفظتون‌کنه

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖

سلامممممممممم به همگی خواهرای  عزیزمممم خوبین ؟؟؟؟ وای چقدر دلم واسه اینجا واسه تک تک تون تنگ شده بود 

خداروشکر میکنم واسه بودنتون اللهم صل علی محمد و آل محمد ♥️ انشالله همیشه پر از خیر و پیشامد خوش باشین ♥️ 💘 

.. من همون روز مشغول ادامه پاکسازی کابینت ها بودم که یهو مادر شوهرم پدر شوهرم باهام تماس گرفته بودن همیشه خدا گوشیم سایلنت متوجه نشدم یهو حامد اومد خونه هراسون اصلا یه وضعی داشت معلوم بود یه چیزی رو داره ازم پنهون می‌کنه همش میومد روی سرم حالمو میپرسید یه جوری عمیق نگاهم میکرد  خیلی بهش شک کرده بودم دیگه ناچارا دستم به ادامه پاکسازی نرفت رفتم سراغ گوشیم که بیام بگم حامد چشه 😂😵‍💫چکارش کنم 

یهو واسه چی حدودا پونزده بار تماس بی پاسخ و پیامک مختلف که ساحل خوبی ؟؟ چرا جواب نمیدی و.. داشتم دلم مثل سیر و سرکه می‌جوشید یهو زنگ زدم پدر شوهرم اونم  جواب نمی‌داد نگو که من جواب ندادم توی راه خونه مون هستن و اصلا حواسشون به گوشی نیست 

دیگه اومدن و من همون لحظه داشتم با حامد بحث میکردم که چته چی شده 

نمیدونم قیافه م چطوری بود که ازم میترسید😂😂😂😂😂😂😂😂😂 مغزش کار نمی‌کرد حتی سناریو بسازه واسم 😂😂😂😂😂😂

پدر شوهر مادرشوهرم اومدن و من متوجه شدم یه مشکل بزرگ واسه یکی از عزیزام پیش اومده 

بابام یهو آپاندیسش سرکار به مشکل میخوره و میرسونن بیمارستان بعد از همون لحظه اول خانواده م به حامد میگن 

وای بچه ها خدا به من رحم کرد که بابام چیزیش نشد بخدا 

شما نمیدونین من چه حالی رو داشتم 

یکساعت بعدش زنگ زدن که چیزی نشده و الکی شلوغ کاری شده خداروشکر به بیمارستان رسوندن و الان همه چی امن و امانه اما مگه دل من آرام می‌گرفت 

اون لحظه تمام حال بدمو میزدم تو سر حامد که چیه من باید خونه م تهران باشه تو چرا نیومدی شهر ما زندگی کنی زود طلاقم بده ببینم  دیگه نمیخواااام😂😵‍💫😂😂😵‍💫😂😵‍💫😂😵‍💫مغزم قفل کرده بود بهم شوک وارد شده بود 

اصلا نصف بیشتر بیشتر حرف و واکنش هامو یادم نمیاد اینارو هم حامد شوخی می‌کنه تحویلم میده 

دیگه همون شب من اومدم کرمانشاه و الان هم کرمانشاه هستم خونه بابام 

پدر و مادر  شوهرم و حامد منو آوردن شما نمیدونین این راه رو چطوری اومدم انگار که اصلا تموم نمیشد و من نمیرسیدم 

فکر کنم توی هزیون هام اسم نی نی سایت و اینجا هارو هم آوردم چون مادرشوهرم طی مسیر بهم می‌گفت نت نداری میتونم بهت وصل کنم بری با نی نی سایت حرف بزنیا خیلی حالم بدبود 

فسقلیا هم انگار فهمیده بودن بی‌قراری میکردن 

دعا میکنم انشالله همیشه پدر و مادر و عزیزانتون به دور از بلا باشن تن سالم سایه شون همیشگی باشه واستون انشالله 

آقا من چند روز حرف نزدم این امشب رو ببخشین که انقد تایپ کردم معذرت می‌خوام 

نمی‌خواستم انرژی این مدت رو بگم که ناراحت شین اما مگه میشه من حتی اگه حالم حال جنون هم باشه باز اینجا شبیه خونمه و شماها تک تک تون شبیه خانواده‌ام ♥️

ممنونم که به یادم بودین 

هر لحظه تکرار جملات مثبت رو داشتم فقط بخاطر همینا بود که بی خبریم رو تحمل میکردم که برسم خودم با چشم خودم ببینم و دلم آروم بگیره 

سلامممممممممم به همگی خواهرای عزیزمممم خوبین ؟؟؟؟ وای چقدر دلم واسه اینجا واسه تک تک تون تنگ شده بو ...

سلام‌ساحلی...الهی بگردم، چ کشیدی...کاملا درکت‌میکنم🥺🫂الهی شکر ک الان‌حال باباتون خوبه،انشالله خدا همه پدر و مادرا رو حفظ کنه...اللهم‌صل علی محمد وآل محمد...

هممون فقط کافیه یه خار بره پای عزیزمون،دیگه از خود بی خود میشیم😄 قربون فسقلیا ک‌متوجه حال مامان‌ساحلشون‌شدن🧿💝

آقا من چند روز حرف نزدم این امشب رو ببخشین که انقد تایپ کردم معذرت می‌خوام نمی‌خواستم انرژی این مدت ...

لذت‌میبریم‌با صحبتات عزیزم...

چه خوب خسته نباشین🌹

ممنون عزیزم 

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
سلام‌دخترا خوبین؟؟؟محیا جون‌بهتری؟؟؟سارا، فاطمه، زهرا،هدا،و فاطمه۲ چطورین خوبین؟؟؟دخترا ساحلی نیستش ...

خسته نباشی ازگل مهربون 🥰

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
مرسییییییییی سارای نازنینم من چندتا مورد دیگه راجب نمک که تو گفتی پیدا کردم اونارو هم میزارم ♥️ 😍 ...

خواهش میکنم گلم 

بی صبرانه منتظرم حتما بزار ساحلی 😍😍😍😍

زیباترین ها♥️🧿♥️🧿سارا ماسک ختمی و ماست رو بهشون بگو اونم عالیه

ساحل مامان رفته ختمی رو برای من و خودش گرفته .

عطاری گفته گل ختمی سفید منظورتونه ؟ مامانمم گفته بله و خریده 😊 همونه؟؟؟