2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 29003 بازدید | 4441 پست
آقا من چند روز حرف نزدم این امشب رو ببخشین که انقد تایپ کردم معذرت می‌خوام نمی‌خواستم انرژی این مدت ...

الهی بگردم ساحل جان خداروشکر ک بخیر گذشته 

تنش سلامت باشه 

سایه تمام پدر و مادر ها بالا سر بچه هاشون باشه 

سالیانیست ک من سنگ صبور خودمم ؛)

سلامممممممممم به همگی خواهرای عزیزمممم خوبین ؟؟؟؟ وای چقدر دلم واسه اینجا واسه تک تک تون تنگ شده بو ...

سلام ساحلی 

الحمدالله بخیر گذشته 

🤲💖

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلامممممممممم به همگی خواهرای عزیزمممم خوبین ؟؟؟؟ وای چقدر دلم واسه اینجا واسه تک تک تون تنگ شده بو ...

عزززززیز دلم 

کاملا میدونم اون لحظه چی کشیدی ساحل

خدا رو هزاران بار شکر که به خیر گذشت خوشگلم

امیدوارم سالیان سال سایش بالاسرت باشه عزیزم

سلام دخترا شبتون بخیر 

امروز رفتم خونه مامانم 

دمنوش نعنا و نبات برام درست کرد خوردم مث اینکه ی زره بهم ساخت چون سوزش معده ام کم شده 

ولی بچه ها امروز انقد گریه کردم انقد گریه کردم 

چشام پف کرده 

این چند روز از لحاظ جسمی خیلی روم فشار بود 

مشکلات اقتصادی 

مشکلات خانوادگی 😥😥😥

پدرم اینا ضرر کردن  اونم خیلی خیلی خیلی زیاد 😭😭😭😭😭

با مادرم انقد گریه کردم 

ب احتمال خیلی زیاد از تهران برن 

اگه برن من تنها تر از همیشه میشم 

من دیگه کسی رو ندارم بجز مادرم😭😭😭😭

وابستگی خیلی  زیادی ب مادرم دارم 

ی اتفاقی برا همسرم افتاد 

با همسرم یکم بحث کردم امروز 

پسرم غروب با کلید خونه زد تو چشمم بغل دماغم زخم شده 

خدا بهم رحم کرد چشم چیزیش نشد 

گل خوشگلم زاموفیولیا ی لحظه حواسم نبود پسرم بزرگ ترین

شاخه اش رو خراب کرد😭😭😭😭😭

خیلی ناراحت شدم امروز 

سالیانیست ک من سنگ صبور خودمم ؛)

سلام دخترا شبتون بخیر امروز رفتم خونه مامانم دمنوش نعنا و نبات برام درست کرد خوردم مث اینکه ی زره به ...

سلام‌عزیزم...

محیا داداشی منم‌مث تو شده ،هیچی‌نمیتونه بخوره و معدش گیر داره انگاری...خب خداروشکر ک‌بهت‌ساخت...چقد از بابت خانوادت ناراحت شدم،انشالله خدا بهترینارو سرراهشون‌قرار بده،اللهم‌صل علی‌محمد وآل محمد...پس چقد امروز ،روز بدی بوده، منم خیلی بد‌گذروندم...خداروشکر ک بدتر از اینا نشد...

الهی،پسرکمون... از دلش درار،،،منم پام اومدم رو اسباب بازیاشون،زخم شد 😂😂😂کلی جیغ جیغ‌کردم سرشون...خدا منم ببخشه...😁

انشالله‌ک‌مامانت اینا بمونن،و خواهر‌ ما تنها نشه...

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
سلام دخترا شبتون بخیر امروز رفتم خونه مامانم دمنوش نعنا و نبات برام درست کرد خوردم مث اینکه ی زره به ...

سلام محیا جونم خوبی؟معدت خوبه؟

خداروشکر عزیزم  که بهت ساخته دست مامانتون درد نکنه انشالا که میمونن پیشتون محیا

من دعا می‌کنم و صلوات میفرستم که نرن

محیا جونم اشکال نداره زندگی سردی و گرمی داره غصه نخور فدات شم 

امروز بتمنون هم شیطون تر از همیشه شده

خداروشکر چشمت چیزی نشده 

هلنم گاهی وقتا انگشتشو از قصد میکنه تو چشم من میخنده وروجک

مهم تر از همه امروز ی لحظه کنترلم رو از دست دادم پسرم رو دعوا کردم زدمش عذاب وجدان گرفتم😭😭😭😭😭😭 ...

وای محیا منم الهی بگردم منم امروز سر هلن داد زدم لباشو برام جمع کرد و بغض کرد مردم اون لحظه میفهمم چی کشیدی

سلام محیا جونم

خدا رو شکر که بهتری 🤲💖

ان شاء الله ضرر به تنتون نرسه 

ضرر مالی جبران میشه گلم 

ان شاء الله هر چی خیره پیش میاد 

امروز که گذشت فردا رو متفاوت شروع کن 

یه خوراکی خوشمزه که پسر خوشکلمون دوست داره براش درست کن 

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

سلام ساحل جونممممم خوبی؟؟؟دلم برات تنگ شده بود قربونت برم 

الهی عزیزم چی کشیدی تو🥺🥺

سایشون مستدام خداروشکر که بخیر گذشته

تنشون همیشه سلامت

🌈❣️🌈❣️بسم الله الرحمن الرحیم 🌈❣️🌈❣️🌈

خدایا شکرت بخاطر نعمت سلامتی و تندرستی جسم و روح 

خدایا شکرت بخاطر هوای عالی 

خدایا شکرت بخاطر پسرام 

خدایا شکرت بخاطر همسر مهربان و دلسوزم 

خدایا شکرت بخاطر پوست زیبا و شفاف و صافم 

خدایا شکرت بخاطر موهام 

خدایا شکرت بخاطر پیشرفتم در والیبال 

خدایا شکرت بخاطر دوستان عالی ام 

خدایا شکرت بخاطر پدر و مادرم 

خدایا شکرت بخاطر اطرافیان عالی ام که بینمون عشق و محبت و صمیمیت و فراوانی در جریانه 

خدایا شکرت بخاطر یخچال پر از خوراکی 

خدایا شکرت بخاطر میوه هایی که خریدیم 

خدایا شکرت بخاطر غذاهای خوشمزه سر سفرمون 

خدایا شکرت بخاطر ابی که مینوشم

خدایا شکرت بخاطر افکار زیبای ذهنم 

خدایا شکرت بخاطر برکت سفره و مال و عمرم

خدایا شکرت بخاطر دختر خوشکلم 

خدایا شکرت بخاطر تخت خواب گرم و نرمم

خدایا شکرت بخاطر رزقی که برام میفرستی 

خدایا شکرت بخاطر بودنت در زندگیم 

خدایا شکرت ای خدای فراوانی ها و ثروت ها

سپاسگزارم 

سپاسگزارم 

سپاسگزارم 🌈 شکرگزاری#