2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 28268 بازدید | 4340 پست
@__delbar__ @ارغوان186 @ملکه_اردیبهشت @جیمز_باچر لازم به ذکره این دوستامم پر از انرژی و حس خوبن ...

چون خودت سرشار از انرژی هستی قلب من

قشنگترین قسم رو سعدی میده ، اونجا ک میگه به وصالت،به وصالت ک مرا طاقت هجران تو نیست :)🌱 عضو تاپیک مانکن های زیبا🤠 وزن اولیه وفعلی ۷۹😡 هدف اول ۷۵🔒 هدف دوم ۶۹🔒هدف سوم ۶۴🔒هدف چهارم ۶۰🔒هدف پنجم ۵۷🔒هدف نهایی ۵۵🔒
سارا میشه چند نمونه بگی عزیزم ماسک تخم کتانم آبرسانه!؟

زهرا جون من اکثرا ماسکایی که ساحل جون گفته رو استفاده می کنم

گل ختمی با ماست هم برای آب رسانی خیلی خوبه اینم از ساحل یاد گرفتم

فکر کنم ماست کتان هم آبرسان باشه چون باعث رفع چروک میشه ولی بازم باید از ساحل عزیز پرسید

دخترا من از خیار فریز شده ی ساحل خیلی نتیجه گرفتم اما چون زمستون نمیشه ازش استفاده کرد یه جایگزین برای فصول سرد براش درست کردم خیلی راضیم👇

یه خیار سالادی از اونایی که درشت و آبکی هست رو رنده کنید آبش رو کاملا صاف کنید یه قاشق سر پر هم نشاسته ذرت بهش اضافه کنید خوب هم بزنید بعد داخل یه قابلمه دستمال بزارید این محلول خیار و ذرت رو هم توی یه پیاله چینی یا پریکس بزارید روی دستمال داخل قابلمه بزارید و تا جایی به قابلمه آب بریزید که دو سوم پیاله برسه بزارید روی شعله تا آب یه جوش بیاد حدود یه ربع بعد محلول آب و خیار سفت تر و ژله مانند میشه یه آبرسان فوق العاده قوی هست تا حدودا دوهفته این کرم آبرسانتون رو می تونید توی یخچال نگه دارید و ازش لذت ببرید 😍😍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزیز دلم کاش میشد کنار هم می خوردیمش فاطمه اینجوری بیشتر می چسبید 😍😍😍😍

اره واقعا 

کاش میشد همتون رو از نزدیک میدیدم بغل میکردم 

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
زهرا جون من اکثرا ماسکایی که ساحل جون گفته رو استفاده می کنمگل ختمی با ماست هم برای آب رسانی خیلی خو ...

به به 

چه خوشکل کنیم خودمون رو 😀

دستت درد نکنه 

میگم روزانه چند بار میشه ماسک گذاشت رو صورت؟ 

یکبار کافیه 

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
زهرا جون من اکثرا ماسکایی که ساحل جون گفته رو استفاده می کنمگل ختمی با ماست هم برای آب رسانی خیلی خو ...

ممنون از توضیحات کاملت عزیزمممم

پس استاد اینا ساحلیه😍

راستی نیستش دو روزه دلم براش تنگ شده

بسم الله الرحمن الرحیم 💖💖💖💖💖💖

خدایا شکرت بخاطر بارون رحمتت که بر سر ما ریختی

خدایا شکرت بخاطر نعمت سلامتی و تندرستی جسم و روح 

خدایا شکرت بخاطر سلامتی پدر و مادرم 

خدایا شکرت بخاطر اطرافیان عالی که دارم 

خدایا شکرت بخاطر دوستان پر از انرژی ام 

خدایا شکرت بخاطر هوای عالی امروز 

خدایا شکرت بخاطر برکت در مال و در عمر و در زمانم

خدایا شکرت بخاطر که تو بزرگترین هستی اللّهُ اکبر

خدایا شکرت بخاطر رزق و روزی حلال و پر برکتی که بهم دادی و روز به روز افزایش پیدا نیکنه 

خدایا شکرت بخاطر ابرهای باران زا 

خدایا شکرت بخاطر سبزی های باغچه ام که امروز سیراب از باران رحمتت شدن 

خدایا شکرت بخاطر پسرهام که پر سر و صدا هستن و تنهایی رو حس نمیکنم

خدایا شکرت بخاطر دخترم 

خدایا شکرت بخاطر نسل سالم و صالح و عاقبت بخیرم

خدایا شکرت بخاطر تخت خواب و پتو نرمم

خدایا شکرت بخاطر گرمای خانه ام 

خدایا شکرت بخاطر غذای خوشمزه ای که خوردم 

خدایا شکرت بخاطر سقف بالای سرم 

خدایا شکرت بخاطر ماشین 

خدایا شکرت بخاطر مبل 

خدایا شکرت بخاطر تلوزیون 

خدایا شکرت بخاطر همه چیزی مه تو میدانی و من نمیدانم 

ای خدااااا فراوانی ها و ثروت ها 

سپاسگزارم 

سپاسگزارم 

سپاسگزارم شکرگزاری# 🌈

دخترا تورو خدا برام دعا کنید بدجوری درد دارم انقد بالا آوردم انقد سوزش معده دارم نمیتونم تکون بخورم ...

الهی بگردم‌برات..

نکنه این‌مشکل‌ معدت عصبی باشه محیا...

هیچی نمیدونم‌بگم‌بهت خواهر.انشالله خوب شی زود

اللهم‌صل علی محمد وال‌محمد

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
سلاممممممممم به همگی دوستای مهربونمممم خوبین ؟؟ من امروز ادامه پاکسازی رو رفتم واسه کابینت های آشپزخ ...

سلام ساحل جان.

مایک وازلین و دارچین برای چی خوبه گلم؟چیکار میکنه؟فقط برای لب هست ؟