2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 25493 بازدید | 3923 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دخترا تورو خدا برام دعا کنید بدجوری درد دارم انقد بالا آوردم انقد سوزش معده دارم نمیتونم تکون بخورم ...

عزیزم محیا🥺🥺🥺🥺 

خیلی ناراحتم برات ببین بخدا همسر منم اینجوری می‌شد همینطوری که تو پشت های قبل برات نوشته بودم با ماساژ ناشتای شکم و معدش حل شد

ببین یه چیزی گیر کرده که نمیزاره معدت درست کار کنه

قربونت برم از افراد مسن بپرس ببین شاید یه چیزی بدونن

سلام دوستان شبتون بخیر

امروز ده لیوان آب به همراه عبارت تاکیدی خوردم و پاکسازی کابینتو انجام دادم

خدایا شکرت که سالم و سلامتیم

خدایا شکرت که همه چی خوب پیش میره

خدایا شکرت که دخترم همدم و مونسمه

خدایا شکرت بخاطر دخترم و پسرم و همسرم و خانواده‌ام 

خدایا شکرت که امروز رفتیم بیرون و حال و هوام عوض شد

خدایا شکرت دخترم خوشحال بود امروز چون کلی تو پارک بازی کرد

خدایا شکرت بخاطر اینکه کار همسرم اوکی شد

خدایا شکرت که تونستم یکم بخوابم راحت

خدایا شکرت  بخاطر برکت و فراوانی نعمت هات همچنین وجودت توی زندگیم

خدایا شکرت بخاطر کسب و کار و خونمون

سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم🌱🌹

شیرازی اصیل، منم فردا دارم شاه ماشکی😀

🙊🙉😁👋

من دیشب زدم بر بدن

شیرازی اصیل مامانمه 

که تو تابستون یه تیکه ابر هم ببینه میگه ماشکی میچسبه😂

نوش جونت😍

فقط تربچه یادت نره همراش بخوری😉

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
دخترا تورو خدا برام دعا کنید بدجوری درد دارم انقد بالا آوردم انقد سوزش معده دارم نمیتونم تکون بخورم ...

محیا 

من زن داداشم دو ماه هر روز معده درد داشت 

جوری که چند کیلو لاغر شده بود 

هیچی نمیتونست بخوره 

هر چی هم دکتر رفت هیچ فایده نداشت 

تا اینکه سونو داد گفتن که سنگ صفرا داری

شااااید به خاطر سنگ صفرا باشه 

ولی چون یهویی اومده سراغت معده درده،باز شک دارم از صفرات باشه

ببین یه چند روز اصلا خورشت نخور 

فقط برنج ساده با روغن کم 

سرخ کردنی نخور 

صبحونه یه چیزی بخور که به معدت فشار نیاد 

اگر تونستی یه آندوسکوپی برو 

دیگه مشخص میشه که مشکل از کجاست 

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
عزیزم محیا🥺🥺🥺🥺 خیلی ناراحتم برات ببین بخدا همسر منم اینجوری می‌شد همینطوری که تو پشت های قبل برا ...

سلام زهرا جون 

اگر گیر باشه 

روغن کرچک میوه ای صبح ناشتا بخوره حل میشه 

ولی نمیدونم حتما گیر داره یا نه

سلام دخترا صبحتون بخیر 

شک دارم ب اینکه این ویروس جدید باشه 

یا سنگ صفرا 

آخه سنگه یدونه اس شدید نیست 

بدنمم بی حاله 

همسرم ی ۵ روزی نرفته سرکارش پنجشنبه میره از اونجا ی دکتر عالی هست سونو رو بهشون نشون میده 

ببینم چی میشه 

خواهرای عزیزم ب احترام سارا جون من دیگه پیامی راجب مریضی نمیزارم 

هرچی شد تو خصوصی باهم حرف میزنیم🙏🙏

سالیانیست ک من سنگ صبور خودمم ؛)

سلام دخترا صبحتون بخیر شک دارم ب اینکه این ویروس جدید باشه یا سنگ صفرا آخه سنگه یدونه اس شدید نیست ب ...

محیا عزیزم بلا بدور قربونت.من چند سال پیش گرفتار شدم بخاطر خوردن تخم مرغ فاسد شده بود تا چندین روز داغون بودم.

عذر می‌خوام میپرسم یبوست هم داری؟

سلام زهرا جون اگر گیر باشه روغن کرچک میوه ای صبح ناشتا بخوره حل میشه ولی نمیدونم حتما گیر داره یا نه

آره همسر من خودش میگفت یه چی گیر کرده محیط هم باید خودش حس کنه اگر اینجوری نباشه یعنی از یه مشکل دیگه اس