2777
2789

حلیم با نمک و اولین بار اینجا شنیدم به خانوادمم گفتم همه تعجب کردن😅

مردم حقیقت را نمی پذیرند چون نمی خواهند به تخیلاتی که تمام عمر بر اساس آن زندگی کرده اند آسیبی وارد شود..

واای من یبار درست کردم داشتم خفه میشدم . غذای خسک و بی مزه و بی محتوا

حتما بلد نبودی درست کنی 

وگرنه اگه با گوشت  لا پلویی درست کنی چرب چیلی غذای محشریه

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خانواده ی شوهرم رو اش رشته ماست شیرین میریزن که من دفعه اول پشمام ریخت من عاشق اش رشته ام ولی با ماس ...

ما تو پهت آش رشته ماست ترش میریزیم طعمش عالی میشه 

ای بی خبر از حال بیمارم  رفتی و خود رابه که بسپارم،،باور نکردی حرف قلبم را،،آرام جانم دوستت دارم،،

ماهم ازحلیم وشکرخوردن بقیه تعجب میکنیم.. چون مواد حلیم مثل گوشت اصلا با شکر جور نیست.کی با گوشت شکر میخوره

پارسا پسرمامان😍

منم وقتی شنیدم باشکر میخورن اصلا حالت تهوع گرفتم 

تا اینکه مشهد با شکر خوردم و خیلی خوشمزه بود

واینو فهمیدم که مواد حلیمی که شکر میزنن با مواد حلیمی که نمک میزنن بسیار فرق داره

ماهم ازحلیم وشکرخوردن بقیه تعجب میکنیم.. چون مواد حلیم مثل گوشت اصلا با شکر جور نیست.کی با گوشت شکر ...

چی بگم😂

هیچ وقت با نمک نخوردم

مردم حقیقت را نمی پذیرند چون نمی خواهند به تخیلاتی که تمام عمر بر اساس آن زندگی کرده اند آسیبی وارد شود..

منم وقتی شنیدم باشکر میخورن اصلا حالت تهوع گرفتم تا اینکه مشهد با شکر خوردم و خیلی خوشمزه بودواینو ف ...

جدی نمیدونستم فرق دارن

ماهم ازحلیم وشکرخوردن بقیه تعجب میکنیم.. چون مواد حلیم مثل گوشت اصلا با شکر جور نیست.کی با گوشت شکر ...

ما هم با نمک می خوریم 

و شکر ریختن تو حلیم خیلی برام تعجب آور بود

تا اینکه یه بار مشهد امتحان کردم و عالی بود

مثل فرنی شد

و اینکه حلیم نمکی ما با حلیم شکری اونا زمین تا آسمون فرق داشت 

واسه همون با شکر میخورن 

جدی نمیدونستم فرق دارن

آره اون حلیمی که با شکر خوردم خیلی رقیق بود و فقط گوشت داشت

یه جورایی مثل لعاب گوشت بود

ولی حلیمی که ما نمک میزنیم یه گوسفند درسته میندازن تو دیگ 

یعنی کله پاچه و دنبه هم داره و پر حبوبات و بلغوره 

و یه عالمه ادویه داره مخصوصا فلفل 

و معمولا با قیمه سرو میشه یعنی روش قیمه میریزیم 

مزه اش خیلی بهتر میشه

و موقع خوردن هم نمکدون جلو دستمونه🤣

ترکا خرمارو سرخ میکنن با برنج میخورن:/ خودمم ترکم البته ولی دوست ندارمبرنجو با شیر دم میزاریم با پنی ...

ترک کجایی!!؟ترکیباتو الان میشنوم,😂

من بچه خوب خانواده بودم آخرشم کسی ازم راضی نبود شما بچه خوب خانواده نباشید⚜......................................... ریپ بزن حرف بزنیم چرا میترکونی مریض .هرچقد بترکم برمیگردم پس زحمت نکش خواستم بهت بگم:«واسه همه‌ی اون روزایی که، حس کردی با یه نخ به زندگی وصلی وبازم از پسش بر اومدی، ازت ممنونم»❤️‍🩹🫂چهار عاملی که باعث میشه رابطه شما پایدارتر باشه:- اوقات زیادی را باهم سپری کنید، یعنی بیشتر وقت باهم بگذرونید سفر بیشتر برید.- گذشت داشته باشید، همیشه رو حرف خودتون پا فشاری نکنید سعی کن همدیگرو ببخشید.- از هم دیگه تعریف کنید، قربون صدقه همدیگه برید و باهم دیگه شوخی بکنید.- به حریم شخصی همدیگه احترام بزارید، به یکدیگر بی‌احترامی نکنید و سعی کن همیشه مراقب یکدیگر باشید.👌زن جماعت توی هر سنی بنده ی توجه مردشه، مثلا الان مادربزرگم با ۶۵ سال سن نشسته داره گریه میکنه ک چرا بابابزرگم از صبح بهش کم توجه کرده ...

حلیمی که مابانمک میخوریم گندم سفید میگیریم میزاریم از شب به آب بعد یه کاسه گندم رابا یه پیاز بزرگ با گوشت گوسفندی ودنبه بانمک وادپیه میزاریم با آب تو زودپز دو ساعت میپزه بعد از دو ساعت میریزیم تو قابلمه میکوبیمش بعد پیاز داغ با دارچین درست میکنیم می ریزیم روش میخوریم 

تخم مرغ نیمرو با گوجه خام کی میخوره؟ یا با خیارسبز

من

من بچه خوب خانواده بودم آخرشم کسی ازم راضی نبود شما بچه خوب خانواده نباشید⚜......................................... ریپ بزن حرف بزنیم چرا میترکونی مریض .هرچقد بترکم برمیگردم پس زحمت نکش خواستم بهت بگم:«واسه همه‌ی اون روزایی که، حس کردی با یه نخ به زندگی وصلی وبازم از پسش بر اومدی، ازت ممنونم»❤️‍🩹🫂چهار عاملی که باعث میشه رابطه شما پایدارتر باشه:- اوقات زیادی را باهم سپری کنید، یعنی بیشتر وقت باهم بگذرونید سفر بیشتر برید.- گذشت داشته باشید، همیشه رو حرف خودتون پا فشاری نکنید سعی کن همدیگرو ببخشید.- از هم دیگه تعریف کنید، قربون صدقه همدیگه برید و باهم دیگه شوخی بکنید.- به حریم شخصی همدیگه احترام بزارید، به یکدیگر بی‌احترامی نکنید و سعی کن همیشه مراقب یکدیگر باشید.👌زن جماعت توی هر سنی بنده ی توجه مردشه، مثلا الان مادربزرگم با ۶۵ سال سن نشسته داره گریه میکنه ک چرا بابابزرگم از صبح بهش کم توجه کرده ...
آره اون حلیمی که با شکر خوردم خیلی رقیق بود و فقط گوشت داشتیه جورایی مثل لعاب گوشت بودولی حلیمی که م ...

اره دقیقا همینطوریه ما فقط بلغور و گوشت له شده میریزیم هیچکدوم از چیزایی که گفتی رو نمیریزیم اصلا