2777
2789
عنوان

بارداری با وجود واریکوسل 😍🥺

173 بازدید | 23 پست

خدایا ممنونم از لطفت که تو ۲۲سالگی لایق پدر مادر شدن دونستی ماروو

باوجود واریکوسل گرید سه دو طرف شدید

درحالی که وقت عمل گرفته بودیم برای این هفته خدا مارو شگفت زده کرد ۱۰ماه بود تو اقدام بودیم

انشالله قسمت همه کسایی ک دلشون نی نی میخواد

اگه میشه نفری یه صلوات برای سالم بدنیا اومدنش بفرسین 😍🥺

انشالله خدا دامن همه اونایی روکه نی نی میخوامن سبز کنه من روهم همینطور 🥺درانتظار مهدی🌹ورزشکار 🚩

اخی عزیزم مبارک باشه منم دقیقا همین اتفاق برام افتاد و الا ۱۸ هفته م

فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات لطفا.....اللهم صل الا محمد و آل محمد... خدایا خودت مواظبش باش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم ایشالا صحیح و سالم بیاد بغلت برا منم دعا کن این هفته معلوم میشه منم هستم یا نه

الهی ب حق علی 

خدا صلاحتو با صلاح خودش یکی کنه

انشالله خدا دامن همه اونایی روکه نی نی میخوامن سبز کنه من روهم همینطور 🥺درانتظار مهدی🌹ورزشکار 🚩
اخی عزیزم مبارک باشه منم دقیقا همین اتفاق برام افتاد و الا ۱۸ هفته م

ممنون عزیزدلم انشالله صحیح و سالم بغلش بگیری نی نی چیه؟ 

ان شالله سالم باشهحسابی خودتو تقویت کن ممکنه نطفه ضعیف باشه بخاطر واریکوسل

ممنون عزیزم چیا باید بخورم؟ 

ان شالله سالم باشهحسابی خودتو تقویت کن ممکنه نطفه ضعیف باشه بخاطر واریکوسل

عزیزم تاپیک اخر تونو دیدم الان بهترین رفتین دکتر؟ 

ممنون عزیزم چیا باید بخورم؟

والا نمیدونم دقیق راجبش سرچ کن بخون

منم بارداری اولم شوهرمو تقویت نکردم حامله شدم بچه قلبش وایستاد 

اما این سری ژل رویال دادم خورد و کلی انبه و موز و مغزیجات و ترکیب سیاهدونه عسل هرروز 

نطفه بی مشکل شد 

من شوهرم عملم کرده ولی ضعیفه بازم بعد سقط اولم ۶ سال بعدش باردار شدم ، شوهرم دکترم نمیومد 

البته خودمم تنبلی گرفتما

عزیزم تاپیک اخر تونو دیدم الان بهترین رفتین دکتر؟

بخدا دیوونه شدم 

صبح بلند شدم دیدم لباسم خشکه 

حالا موندم برم نرم چه خاکی بریزم سرم 

دیشب همچین خیس میشد گفتم دیگه آب دور بچه تا صبح میره تموم میشه

به نظرت چیکار کنم؟

تا عصر هوا روشنه میتونم برم بیمارستان

از بیمارستانم میترسم بلایی بیارن سرم اونم یه داستان داره

موندم اصلا

والا نمیدونم دقیق راجبش سرچ کن بخونمنم بارداری اولم شوهرمو تقویت نکردم حامله شدم بچه قلبش وایستاد ام ...

واریکوسل داشتن همسرتون؟ 

بخدا دیوونه شدم صبح بلند شدم دیدم لباسم خشکه حالا موندم برم نرم چه خاکی بریزم سرم دیشب همچین خیس میش ...

دور از جون حتما برید یه چک بشین خیالتون راحت شه ولی بنظرم ترشحات بوده

باز بنظرمن برید پیش یه ماما یا کسی جز دکتر خودتون جهت اطمینان