2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 21728 بازدید | 3362 پست
عزیزم چند روز پیش بهتون درخواست دادم.مبشه شما درخواست بدی اگه پیداش نکردی

هدی جان درخواست دادم میگه کاربر مورد نظر قبلا برای شما درخواست داده ولی هر چی صفحات رو گشتم درخواستت رو پیدا نکردم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خدایا شکرت برای وجود دختر نارنینم

خدایا شکرت بخاطر مامان مهربونم

خدایا شکرت بخاطر بوستان ها و فضای سبز زیبای شهرم

خدایا شکرت بخاطر همسایه های خوبمون

خدایا شکرت برای اینکه خونمون مرکز شهره و دسترسی به همه چی راحته

خدایا شکرت بخاطر افرادی که توی شهرداری کار میکنن و محلمون رو خوشگل و تمیز میکنن

خدایا شکرت بخاطر نعمت پنجره های خونمون که روشنایی رو به خونمون هدیه میده

خدایا شکرت بخاطر میوه های خوشمزه

خدایا شکرت بخاطر نعمت هوای پاک امروز

خدایا شکرت برای وجود ساعت که باعث شده توی برنامه ریزی هامون دقیق تر باشیم

سپاس گزارم . سپاس گزارم . سپاس گزارم

راستی شماها چطوری درخواستتون رو می خواین ؟؟؟به نظرتون چه مدلی باید درخواست کرد ؟؟؟بیاین در این مورد ...

عزیزم واسه من اینطوریه که میشه لطفا رو میگم، یه وقتایی هم معمولی میگم ، ولی توی پیامک اگه بخوام درخواستی بدم همیشه و قطعا لطفا رو میگم👌

👌👌👌 زهرا تو هم از کلمه ی میشه به جای می تونی استفاده میکنی پس یک هیچ جلویی گلم 😀

آره سارا من هیچ وقت نمیگم می تونی اونموقع احساس می‌کنم حس میکنه از عهده هیچ کاری بر نمیاد یا دست کم میگیرمش آخه خودت که بهتر میدونی مردا عاشق احساس قدرتن

چه عالی زهرا 😍😍😍😍یادمون بشه امسال نکات رو رعایت کنیممنم پارسال یه سری از نکات که میگی رو رعایت ک ...

عزیزم سیب نشونه سلامتی هست و شیرین هم هست بهتره بازم هرجور صلاحه به نظر من بهتر از سیره

آره سارا من هیچ وقت نمیگم می تونی اونموقع احساس می‌کنم حس میکنه از عهده هیچ کاری بر نمیاد یا دست کم ...

دقیقا 👌👌👌 

حداقل شهر ما ها که اینجوریه زهرا😊

عزیزم سیب نشونه سلامتی هست و شیرین هم هست بهتره بازم هرجور صلاحه به نظر من بهتر از سیره

زهرا میگم شازده کوچولو که انشالله به سلامتی به دنیا اومد ما رو فراموش نکنی ها .... ابنجا سر بزنی که با همفکری هم هفت سین های خوشگلمون رو بچینیم

خداروشکر عزیزدلم بهتر میشی انشالا بخاطر ترشیهمنم ترشی خوردنی معدم میسوزه

زهرا به 13 صفر هم اعتقاد داری؟؟؟؟

چیزی خریدی اون روز؟؟؟؟

امسال 13 صفر طلافروش های بازار افتضاح شلوغ بودن

سلام ساحل جانم خوبی!؟فسقلیای شیرین من چه طورن؟حتما منم از سنگ نمک استفاده می‌کنم خیلی سپاسگزارم که گ ...

ممنوووون که گفتی، منم امسال عید حتما رعایت میکنم و برنج و کندم و طلا و..‌ میزارم🌹🥰

راستی اینو یادم رفت بهت بگم زهرا من قبلاً خدا رو اینجوری قسم میدادم واسه آرزو هام مثلا خدا جونم به ب ...

من امروز اسپند دود کردم دعای شمارو تکرار کردم و خدارو قسم دادم به دونه های اسپندی که نمیتونم بشمارمش که چشم بد از زندگیمون دور باشه و عشق و سلامتی فراوان و بیشمار بیاد تو زندگیمون❤️🫠 مرسی که اینو بهم یاد دادی مهربون🥰🌹❤️