2777
2789

قضیه از این قراره که من قرار بود برم یه بخشی استخدام شم و اینا از اقوام بودن و مادرم توی فامیل گفته بود که من قراره برم فلان جا سر کار و خونواده اینا وقتی متوجه شدن زیاد اومدن سمتمون و چراغ سبز نشون دادن و احترام گذاشتن یه پنج شیش ماهی طول کشید که من برم و خونواده دختره طی این مدت رفتارشون عوض شده بود و احوال منو میپرسیدن و ...و دور و وری هامون میگفتن که من رو دوست دارن خونوادشون و دخترشون رو بگیرن واسم و بهم میان و این حرفا . خلاصه رفتن من منتفی شد به اونجا و اونام رفتارشون عوض شد به کل دیگه نه احترامی نه احوالی من گفتم شاید حساس شدم اشتباه میکنم . بعدش من رفتم یه کار فنی یاد گرفتم و دیگه کم کم داشتم استاد میشدم و علاقة مند شدم به دختره و اونم بنظرم شاید از من خوشش میومد چون واقعا هردومون چه چهره چه شرایط خونوادگی به هم میومدیم و خلاصه واسطه فرستادم خواستگاری که مادر دختره گفت دخترم میخواد بخونه واس معلمی و بره سرکار و خونمون رو عوض کنه و ماشین بخره جهیزیه بخره و پنج شیش سال دیگه ازدواج کنه با همکاری از خودش این تحلیل ها رو هم که از مادرش به گوشم رسید خیلی دلم شکست دخترشون هم اونجا بود و در جریان بود که من فرستادم خواستگاریش بنظرشما دختره اگه منو میخواست چطور باید رفتار میکرد ؟یعنی باید جلوی این حرفای مادرش رو میگرفت ؟یا دوستم نداشت ؟بیخیال این قضیه شم کلا ؟ راستی اینکه هم یه کار فنی یاد گرفتم هم اینکه اون قسمت که رفتنم کنسل شد زنگ زدن گفتن بیا یه بخش تقریبا مهمی هست نمیتونم اسمشم بیارم ممنون میشم خواهرانه راهنمایی کنید فکر کنید واس داداشتون پیش اومده 

بنظرم خانواده خوبی نداره. مگه حالا حقوق معلمی چقده ک انقد روش میخاد مانوور بده😂اینا چشم دل سیر نیستن بیخیالش شو

اگه از من خوشت نمیاد خب ب جهندم😜منم از تو خوشم نمیاد😐✋🏻خاک توسرت بی سلیقت کنم 😐🙄

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ههههه.من یه شغلی دارم که درامدش دوبرابر کارمندیه تنوز بعد هفت سال نتونسم خونه بخرم.چقد اعتماد به نفس دارن.اولا این پروسه ای که میگن چندسال طول میکشه تا قبول شه بعد چهارسال درس خوندنم تازه بره سرکار باحقوق کم.نمیتونع طی دوسه سال خونه عوض کنه واین اقدامات.بعد هم لا اقل بگن میخواد درس بخونه کلا نظرش ازدواج نیست.بعدهم برادر من شما اگه قصدت ازدواجه و‌رفتار وهدفشونم دیدی،دیگه خودتو خار این‌خونواده نکن.انسان برای ازدواج زیاده

ههههه.من یه شغلی دارم که درامدش دوبرابر کارمندیه تنوز بعد هفت سال نتونسم خونه بخرم.چقد اعتماد به نفس ...

بله دقیقا حداقل نگفت نمیخواد ازدواج کنه و این حرفا این داستان ها رو هم که گفت دیگه خیلی ناراحتم کرد میخوام به کل از ذهنم پاکشون کنم 

بنظرم خانواده خوبی نداره. مگه حالا حقوق معلمی چقده ک انقد روش میخاد مانوور بده😂اینا چشم دل سیر نیست ...

آره نمیدونم چطور حساب کردن ولی خب بزودی پشیمون میشن خیلی خود خواه و خوش خیالن

بنظرم با دختره حرف بزنن ببین نظر خودش چیه اگه فاز برداشت ن میخوام درس بخونم و اینا کلا بیخیال شو 

واقعا با حقوق معلمی شاید 30 سال دیگه بتونه خونه بخره 

قبلا هم این تاپیک رو زده بودی. ببین دو نفر خیلی بین جنس مخالف طرفدار دارن: دختر خوشگل و خوش اندام و پسر پولدار. تو پولدار و موفق بشو خودشون میفتن دنبالت. به جای این چیزا رو موفقیتت تمرکز کن

برای شادی روح پدرم یه صلوات میفرستی؟ 🥀

اگه واقعا دختر رو میخوای

و میدونی اونم دلش پیش توئه

خودتو به سطح بالا برسون بعد برو بحرف 

که دیگه بهونه نباشه 

به هرحال همین طوری که تو برا مادرت عزیزی

اونا هم دخترشون عزیزه 

و میخوان بدنش به کسی که راحت زندگی کنه

راستی کار فنیتو شده در حد کم ول نکن

الان کارهای فنی خیلی بهتر از کارمندیه 

اصلا پیگیر نشو 

جوابشون زشت بوده 

این چرت و پرتا و داستانا چیه 

میخواد بره سرکار خونمونو عوض کنه !

شایدم منظورش این بوده که تو قبول کنی و این کارا رو براشون بکنی 

به قول یکی از دوستان چشم و دل سیر نیستن 

داداش دختر خوبم پیدا میشه. ایشالا با یکی خیلی بهتر از اون اشنا میشی. ولی اینا بدرد نمیخورن با این توصیفات. 

اگه از من خوشت نمیاد خب ب جهندم😜منم از تو خوشم نمیاد😐✋🏻خاک توسرت بی سلیقت کنم 😐🙄