2777
2789

به نظرم با دختره حرف بزن یا بهتره بگم به قول معروف سنگاتونو باهم وا بکنین...

و اینکه همه شرایط پیش اومده رو هم براش توضیح بده بعد اگر اوکی بود دوباره بیا تا یه فکر دیگه کنیم که چیکار کنی😂🤦🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دختره تا کنکورش دو تا خواستگار داشته و من سومی بودم بخاطر همین یخورده فاز برنداشته ؟آخه من شنیدم دخ ...

بله تاحدودی 

البته این رویا بافیه نباید برای کسی باشه که میخواد معلم بشه 

جسارت نباشه به معلما ولی با حقوق ۸ تومن نباید انتظار دکتر داشته باشن به قول خودت که ظاهر معمولی هم داره

من خودم هدفم فرق می‌کنه حتی الان دکترم بیاد قبول نمیکنم نه بخاطر شرایط شغلیش که بهتر و بدتره ، بخاطر اینکه هنوز مشخص نیست خودم کجام ؟ 

نه مثل این خانوم که فهمیده شما قراره توی یه استخدام بشید اومده سمتتون بعد که کنسل شده رفته 

بهترین کار اینه که با دختره صحبت کنی اگر قبول کرد قرار بذارید وقتی یکم از لحاظ مالی اوکی شدید ، برین ...

آخه میدونی این حرف ها رو قبلا به قول یه نفر با دخترش زده یعنی حرف هر دو شون 

آخه میدونی این حرف ها رو قبلا به قول یه نفر با دخترش زده یعنی حرف هر دو شون

زنه زیادی به فکر پوله شما یه امتحانی بکن یه بار ، باهاش صحبت کن اگر خوشش نیومد و راضی نبود ولش کن 

آقایان درخواست دوستی ندید ، اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ،استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️