2777
2789

به نظر من دختر قحطی نیومده این خانواده چشمش دنبال پوله و دختره یه احمق مثل منه ، من باشم فراموشش میکنم و یه سوژه ی بهتر پیدا میکنم ولی اگر خیلی دوسش داری با خودش اکی شو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هنوز نیاورده میخان با چندرغاز خونه و وسیله بخرن😂

آره خدا جای حق نشسته شاید شد شایدم ورق کامل برگشت منم دارم تموم توانم رو میزارم رو خودم کابینت و ام دی اف کار شدم و دارم کارای استخدام به یه بخش مهمی رو انجام میدم اونم حقوقش بالاست قول میدم دوسال دیگه به اندازه ۱۰۰ میلیون الان درآمدم باشه 

به نظرم اینا رو گفته که تو بگی خودم این کار ها رو میکنم شاید اینطور نباشه واقعا و از سر ساده دلی این حرفو زده که فکر می‌کنه با حقوق معلمی تازه اگر قبول شه می‌تونه این کار ها رو بکنه 

ولی نمیشه گفت اینا حرفای خود دختره هم باشه گاهی اوقات دختره واقعا اون پشت حرص میخوره ولی نمیتونه هم حرفی بزنه بالاخره مادرشه نمیتونه جلوی خانواده خواستگار بیاد مامانشو کنف کنه 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
خانوادشون معلومه که دارن تلافی کار شما رو میکنن شما منتفی شد خواستگاریتون اونا هم گفتن اومد تلافی می ...

نه اشتباه متوجه شدی من یه بار خواستگاری کردم و اونا اومدن سمت ما 

به نظرم اینا رو گفته که تو بگی خودم این کار ها رو میکنم شاید اینطور نباشه واقعا و از سر ساده دلی این ...

نه سه چهار جا گفته آخه وقتی که میگه بعد پنج شیش سال دخترم رو هم میدم به همکاری از خودش یعنی معلم باشه من چی بگم 

نه سه چهار جا گفته آخه وقتی که میگه بعد پنج شیش سال دخترم رو هم میدم به همکاری از خودش یعنی معلم باش ...

اها تهش میخواد با معلم ازدواج کنه خب بذار بکنه قیدشو بزن خیلی کوته فکرن پس 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
به نظر من دختر قحطی نیومده این خانواده چشمش دنبال پوله و دختره یه احمق مثل منه ، من باشم فراموشش میک ...

واقعا توف به خونواده ای که بخواد بت دخترش کاسبی راه بندازه و نظر دختر هیچ اهمیتی نداشته باشه واسشون 

شما گفتی میخواستی بری خواستگاری اما منتفی شد رفتنت...یادتون نمیاد؟

نه سر اون کار رو گفت منتفی شد 

اها تهش میخواد با معلم ازدواج کنه خب بذار بکنه قیدشو بزن خیلی کوته فکرن پس

بیشتر بخاطر اینکه کارمند نبودمم اینجور گفتن ولی این قسمت از صد تا کارمندی بهتره تازه همون حقوق کابینت سازی درماه راحت دوبل کارمندیه 

نه نوشتم رفتن من به سر اون کار منتفی شد نه خواستگاری ؟

برای موقعیت کاریتون میخواستن خانوادگی حتی دختره...حالا یا خبر ندارن شما رفتین اون قسمت یا اینکه یه کیس دیگه پیدا کردن برای دختره