2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکم بزرگتری میکرد،بهش گفتم"اشتباه گرفتی،گفت:منظورت چیه؟گفتم:من گوسفند نیستم که چوپون بخوام،خودتو جمع کن،خودت میدونی که من خودم به همه حد و حدود منطقی و عقلانی واقفم،پس با این رفتارا خودتو بی ارزش نکن،چون من اهمیتی نمیدم" 

ببین خاهر من الان باهاش نامزدم، تا الانم چنددفعه بحث پوشش بوده من نرمال لباس میپوشم اما اون یکم دید مذهبی داره . بعد هر بحث هم قول داده که دیگه گیر نده و تو این موضوع بحثی راه نندازه. قول تغییر داده ولی نگرانی دارم ، میشه یکم راهنماییم کنی خاهر،  شما هم اینجوری بودین یعنی اوایل گیر میداد اما الان لباسایی که دوست داری رو میپوشی و گیر نمیده؟

من به شدت،، الان چندساله گیر نمیده عجیب بیخیال شده

ببین خاهر من الان باهاش نامزدم، تا الانم چنددفعه بحث پوشش بوده من نرمال لباس میپوشم اما اون یکم دید مذهبی داره . بعد هر بحث هم قول داده که دیگه گیر نده و تو این موضوع بحثی راه نندازه. قول تغییر داده ولی نگرانی دارم ، میشه یکم راهنماییم کنی خاهر، شما هم اینجوری بودین یعنی اوایل گیر میداد اما الان لباسایی که دوست داری رو میپوشی و گیر نمیده؟

یکم بزرگتری میکرد،بهش گفتم"اشتباه گرفتی،گفت:منظورت چیه؟گفتم:من گوسفند نیستم که چوپون بخوام،خودتو جمع ...

ببین خاهر من الان باهاش نامزدم، تا الانم چنددفعه بحث پوشش بوده من نرمال لباس میپوشم اما اون یکم دید مذهبی داره . بعد هر بحث هم قول داده که دیگه گیر نده و تو این موضوع بحثی راه نندازه. قول تغییر داده ولی نگرانی دارم ، میشه یکم راهنماییم کنی خاهر،  شما هم اینجوری بودین یعنی اوایل گیر میداد اما الان لباسایی که دوست داری رو میپوشی و گیر نمیده؟

ببین خاهر من الان باهاش نامزدم، تا الانم چنددفعه بحث پوشش بوده من نرمال لباس میپوشم اما اون یکم دید ...

واقعیتش من تیپ لباس پوشیدنم کاملاً نرماله،البته قدم هم بلنده،۱۸۰ ام،خیلی کوتاه و جذب نمیپوشم،اما آرایشمو همیشه دارم،به شیک پوشی خیلی اهمیت میدم اما اصلاً مذهبی نیستم،موقعیتهای زیادی هم نبوده که همسرم راجع به لباسم نظر منفی داده باشه،مثلاً گاهی میگفت شالتو بکش جلوتر که با نگاه سنگین من مواجه میشد،یکبار در مورد لباسش یه مسئله رو بهش گفتم و در جوابم گفت"من خودم میدونم چطور لباس بپوشم"همون موقع در حالیکه هیچ واکنشی نشون ندادم،تصمیممو گرفتم و بعد از اون موقعیت،اگر کوچکترین صحبتی در این موارد کنه،جمله خودشو میکوبم توی صورتش

ببین خاهر من الان باهاش نامزدم، تا الانم چنددفعه بحث پوشش بوده من نرمال لباس میپوشم اما اون یکم دید ...

اولش به شدت گیر میداد،، الان تازه من وقت خرید لباس میگم کوتاهه اون میگه نه بابا مدلشه دیگه  

ببین هر تو نامزدی هست........بعد از ازدواج چند درجه بدتر میشه

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....