2777
2789
معلمی❌ مدیر شرکت ایلان ماسک

میدونی اگه مشکل قیافم بود اگه مشکل شرایط خونوادگیم بود اکه مشکل این  بود که جربزه ندارم چیزی نمیگفتم واقعا چون همه طوره در یه حد بودیم چه بسا من بالاتر. 

بیشتر بخاطر اینکه کارمند نبودمم اینجور گفتن ولی این قسمت از صد تا کارمندی بهتره تازه همون حقوق کابین ...

بعضیا ذهنشون خیلی فقیره آره می‌دونم توی حالت عادی معمولی هم باشی درآمد کابینت سازی خییییلی از کارمندی بهتره 

ولی مهارتت خوب باشه و کار رو واقعا تمیز در بیاری که دیگه جزو مهارت های ثروت ساز محسوب میشه 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای موقعیت کاریتون میخواستن خانوادگی حتی دختره...حالا یا خبر ندارن شما رفتین اون قسمت یا اینکه یه ک ...

کیس که درکار نیست آخه مادرم با مادرش گرمه پدر مادر من هیچ وقت عزت نفس نداشتن توی زندگی منم بخاطر اینکاراشون اصلا بهشون گوش نمیکنم خدا رو شکر خودم خوب و بد و از هم تشخیص میدم‌

میدونی اگه مشکل قیافم بود اگه مشکل شرایط خونوادگیم بود اکه مشکل این بود که جربزه ندارم چیزی نمیگفتم ...

دیگه وقتی اینجور برخوردی دارن بهتره سمتش نرید دیگه 

موقعیت بهتری پیدا کنید میان ، اگه یه موقع افت کنید قصد رفتن میکنن

آدم زندگی شما نیست ایشون ظاهراً 

بعضیا ذهنشون خیلی فقیره آره می‌دونم توی حالت عادی معمولی هم باشی درآمد کابینت سازی خییییلی از کارمند ...

آره برم سر کار بهترین ابزار های درجه یک رو میخرم من ۲۳ سالمه و تازه شروع زندگیم هست 

دیگه وقتی اینجور برخوردی دارن بهتره سمتش نرید دیگه موقعیت بهتری پیدا کنید میان ، اگه یه موقع افت کنی ...

آره دقیقا بهش فکر کردم حتی خداروشکر دیگه خیلی کم رنگ شده واسم و داره از سرم میفته 

کیس که درکار نیست آخه مادرم با مادرش گرمه پدر مادر من هیچ وقت عزت نفس نداشتن توی زندگی منم بخاطر این ...

بهر حال از روی حرف مادره من این رو برداشت میکنم و رفتارشون...اگر کیس دیگه پیدا نکردن میخوان بعدا پیدا کنن ارزش خودشونو بالا ببرن 

چندماه دیگه فراموشش میکنید امیدوارم منم به این مرحله برسم

دختره  تا کنکورش دو تا خواستگار داشته و من سومی بودم بخاطر همین یخورده فاز برنداشته ؟آخه من شنیدم دخترا وقتی کنکور دارن خیلی باد تو کله شونه و رویا بافی میکنن واس اینکه شوهر زیر دکتر قبول نیست و این حرفا و بعدا حساب کار میاد دستشون ؟ببخشید دور از جون شما البته راسته این قضیه؟

بنظرم از خیر این وصلت بگذر

با خانواده طماعی روبرو هستیم رسماً عاشق بند کیفتم تا پول داری رفیقام

تازه نشستن دختره خودش جهازشو بگیره برای ایناهم خونه ماشین بگیره تا آخر آویزونتون میشن

سراسر زندگی من معجزه بود 

بهترین کار اینه که با دختره صحبت کنی اگر قبول کرد قرار بذارید وقتی یکم از لحاظ مالی اوکی شدید ، برین خواستگاری 

ولی مادرش خیلی دلش خوشه آخه با حقوق معلمی ؟ توی شش هفت سال خونه بخری اونم توی این شرایط 

آقایان درخواست دوستی ندید ، اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ،استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️

آره برم سر کار بهترین ابزار های درجه یک رو میخرم من ۲۳ سالمه و تازه شروع زندگیم هست

جنم کار داری اینده ت روشنه ابزار میگیری کلی نیرو میگیری فقط برای مدیریت از الان آموزش ببین که خوب بیای بالا و درست عمل کنی 

شوهر من ۲۱ سالش بود سرباز بود بهش بله گفتم اونم توی شرایطی که به جز شوهرم ۱۶ تا خواستگار داشتم چون خانواده معروفی دارم و هیچ کس فکر نمی‌کرد با یه سرباز ازدواج کنم  ، ولی شوهرم به نظرم آدم درستی رسید اومد خواستگاری به دلم نشست جنم کار داشت از اول معلوم بود جنم داره از سربازی میومد می‌رفت پاره وقت کار میکرد اهل کتاب بود  کتاب‌ زیاد میخوند پادکست گوش میداد هی آموزش میدید آدم پری بود فکرش خوب کار میکرد عقل معاش داشت اخلاق داشت ،  بهش بله گفتم و هرگز پشیمون نشدم 

به فکر ازدواج با کسی باش که الانت رو بخواد و با کم الانت بسازه ، بهتره عقل هم داشته باشه بدونه دیگه دوره کارمندی و جمله معروف آخر ماه یه آب باریکه میاد گذشته من و شوهرم دو تایی تلاش کردیم و چند سالیه که از شغل های خودمون در اومدیم و کسب و کار خودمونو راه انداختیم و رشد دادیم 

آینده ت روشنه آموزش ببین و رشد کن و با یه عاقل ازدواج کن

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳