2777
2789
عنوان

میخوام باعشق داداشم حرف بزنم که رابطشونوقطع کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 979 بازدید | 99 پست
کسی با 4 ماه زندگیش ازین رو به اون رو نمیشه اگه توقعاتی داره قطعا جیب طرف مقابلشم میبینه ...اگه نمیت ...

به نظرم گاهی اوقات با اینکه نظرای مختلف میدن ولی خیلی کمک کنندس 

مثل دیشب منکه مونده بودم از یه نفر عذرخواهی کنم یا نه و بعد با نظرات بقیه متوجه اشتباهم شده و معذرت خواهی کردم و الانم راضی ام از کارم 

دم بعضی از افراد اینجا واقعا گرم

ن نمیخام ببرمش پیش مشاور من فقط قصدم اینه بامحبت وخواهرانه راهنمایشون کنم همین من خواهرندارم زن دادا ...

استارتر واقعا فرهنگت خیلی پایینه

متاسفم برات که به کسایی که اومدن تو تاپیکت نظر میدن میگی بیشعور

خودت نظر سنجی کردی ماهم گفتیم نکن!

قصدشو کرده بودی ونمیخوای کوتاه بیای نظر سنجیت چیه

خیلی طبیعیه یه سریا مخالفن یه سریا موافق

من دوام آورده‌ام؛ اما می‌خواستم معنای زندگی‌ام چیزی بیش از دوام آوردن باشد.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم حرف من دخالت اینا نیست میدونم خیرشونو میخوای ولی اگه اینو بگی ممکنه اونا ،بد برداشت کنن که خوا ...

خب نمیخام ک جوری بگم ناراحت شه میخام بامحبت بگم که مدتی صبرکن که انشالادست پربیایم ک داداشم برات کم نزاره حسرت هیچیونخوری بخدا من بیشتر فکردخترم تاداداشم نمیدونم چرا خیلیا توهین کردن

همون خوشم میاد خیلی باشعوری مث خیلیابدمتوجه نشدی تاپیکمو میخام بگم مدتی صبرکن ک دست پربیایم ک داداشم ...

اره دیگه بعدا نگه تو که هیچی نداشتی غلط کردی اومدی منو‌ بدبخت کردی تکلیتونم با دختره مشخص کنید ببینید منتظر میمونه یا خواستگار پولدار. بیاد سریع جواب بله میده

عزیزم اول این موضوع رو با برادرت مطرح کن تا خودش ب دختر خانم بگه اگر شما بگی آدم بده میشی

بعدشم اینکه حالا 4 ماه این ور اون ور تفاوتی نداره

برادرت ب دختر خانم میتونه بگه اول باهم بیشتر صحبت کنیم تا هم رو بیشتر بشناسیم اگر اخلاق و رفتارمون باهم تناسب داشت نامزد میکنیم تا اون تایمم اخلاق های هم و مینشناسن و باهم بیشتر اشنا میشن

حتما و حتما و حتما ب دلیل سن پایینشون پیش مشاوره قبل ازدواج برن

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"
ن نمیخام ببرمش پیش مشاور من فقط قصدم اینه بامحبت وخواهرانه راهنمایشون کنم همین من خواهرندارم زن دادا ...

نیت شماخیره، درست، برادرتون بدون خانواده نیست که رهاش کنید، خدای نکرده اتفاقی بیافته مشکلی بعدا پیش بیاد همین برادرتون واین خانم میگن چرا راهنمایمون نکردید، چرا جولومون نگرفتید و...

بایدعاقلانه، منطقی و آگاهانه راهنمایشون کرد، یک طوری اتمام حجت هم بشه براشون

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
استارتر واقعا فرهنگت خیلی پایینهمتاسفم برات که به کسایی که اومدن تو تاپیکت نظر میدن میگی بیشعورخودت ...

ببین شما حرف ازفرهنگ واسه من نزن عزیزم شما اگ فرهنگتون پایین نیست توهین نمیکردین ک خواهرشوهربازی درنیار ودخالت نکن وفلان..... درضمن گفتم نظربدین نگفتم توهین کنین نظردادن باتوتوهین فرق داره نظردادن اینه ک میتونستی بگی این راه درست نیست ن توهین کردن من واسه خودم متاسفم ک تاپیک میزنم ک هییت بخورم

عزیزم اول این موضوع رو با برادرت مطرح کن تا خودش ب دختر خانم بگه اگر شما بگی آدم بده میشیبعدشم اینکه ...

اینم حرفیه درسته باداداشم صحبت میکنم منطقی انشالا هرچی ب صلاحشونه پیش بیاد

شاید بعدا دیگه نتونن همدیگه رو فراموش کنن و ازدواج خوبی داشته. بعدا تا آخر عمرشون از شما متنفر میشن ...

من ک قصدم این نیست بهم نرسن من کل زندگیمومیزارم پای این ک بهم برسونمشون من فقط قصدم اینه چندماه دست نگه دارن ک داداشم قراره وضعیت مالیش خوب بشه دست پرجلوبریم انشالا 

وااا کامنتای این پست چرا این‌طوریه:/

بابا فقط ۱۹ ۲۰ سالشونه! خیلی زوده! حتی ثبات‌شخصیتی ندارن!

چه‌خبره.. 

من هم‌سن برادرتونم‌. به‌نظرم اصلا سن مناسبی نیست..

یه خواهر دلسوزانه سوال پرسیده، همه جبهه گرفتن. 

کلا این قضیه‌ی خواهرشوهر مادرشوهر رو ذهنتون اثر گذاشته-

ببین شما حرف ازفرهنگ واسه من نزن عزیزم شما اگ فرهنگتون پایین نیست توهین نمیکردین ک خواهرشوهربازی درن ...

والا من که توهین نکردم اولش هم کسی توهین نکرد ولی مدام گفتی خیرشونو میخوام چرا میگید دخالت نکن!

اره واقعا همگی برات متاسفیم خوبه خودتم برای خودت متاسفی

من دوام آورده‌ام؛ اما می‌خواستم معنای زندگی‌ام چیزی بیش از دوام آوردن باشد.