2777
2789
عنوان

میخوام باعشق داداشم حرف بزنم که رابطشونوقطع کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 984 بازدید | 99 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان خیلیا میگن به شما چه ولی وقتی مشکل پیش میاد گریبان کل خانواده رو میگیره

اره همینه طوری گفتن دخالت نکن انگار داداشم وزنش زیر ی سقف زندگی کردن ومن دخالت نکردم من گفتم تانرفتن زیر ی سقف راهنمایشون کنم دیگ هرجورخودشون تصمیم گرفتن ک فردای خدای نکرده مشکلی پیش اومد اگ گف چراجلومونگرفتین بگیم خیلی راهنمایی کردیم وخودتون خاستین دیگه

مرد سی ساله بعد از زن گرفتن خسته میشه و میفته دنبال جوونی کردم چون فکر میکنه زندگی وباختهیه وسر بیست ...

دقیقا بعدمن منظورمم این بود بامحبت ومنطق آروم باجفتشون صحبت کنم ک چندماه دیگه وضعیت داداشم خوب میشه دست پرجلوبریم براجفتشون کم نزاریم اونم دخترم باهزارامیدمیره سرزندگی ک شوهرش کم نزاره فردا مشکلی پیش بیاد میگن ماسنمون کم بود چراشماراهنمایی نکردین وگرنه قصدندارم جداشون کنم برای همیشه انصافاانتخاب داداشم عالیه👌اماخب هرچیزی راه حلی داره نمیدونم چراهییت خوردم🙁

من بودم دخالت نمیکردم همین شرایطو داداشت براش توضیح بده ک یه وقت فشار نیاره به برادرت صبوری کنه

اره واسه داداشم توضیح میدم راهنمایش میکنم دیگ هرجورخودش صلاح دونست

کسی با 4 ماه زندگیش ازین رو به اون رو نمیشه اگه توقعاتی داره قطعا جیب طرف مقابلشم میبینه ...اگه نمیت ...

تو نی نی سایت توقعی بیشتر ازایم نداشتم چراخیلیاتاییدکردن بصیرت داشتی میدیدی درضمن نمیتونم بی تفاوت باشم نسبت ب ایندشون عصبیم نشدم فقط زیربار حرف زورنمیرم همین اگ منظورمومیفهمیدی همچین حرفیونمیزدی وتوهین نمیکردی

تو نی نی سایت توقعی بیشتر ازایم نداشتم چراخیلیاتاییدکردن بصیرت داشتی میدیدی درضمن نمیتونم بی تفاوت ب ...

😂😂😂😂عزیزم نکنه شما اهل نی نی سایت نیستی 

یه چیزی بگو تف سر بالا برات نباشه 

😂😂😂😂عزیزم نکنه شما اهل نی نی سایت نیستی یه چیزی بگو تف سر بالا برات نباشه

چون نیستم چون الانم میخام ازنی نی یار تعلیق شم ادم هیچی نداشته باشه ولی شعور داشته باشه امان ازبیشعوریت 

چون نیستم چون الانم میخام ازنی نی یار تعلیق شم ادم هیچی نداشته باشه ولی شعور داشته باشه امان ازبیشعو ...

فعلا ک بی شعوری و بی فرهنگی و حسود بودن تو از سطح فرهنگت کاملا مشخصه 😂😂😂

زودتر برو همین امثال تو نی نی سایت خراب کردن.