ببین کسی میگه سنتون برای ازدواج کمه که جمله ی بعدیش این باشه، انشالا ۷,۸ سال دیگه که بزرگتر شدین ، ن ...
چون حرف مادرم حرف منم بود درضمن نمیتونی قضاوت کنی وقتی تو زندگی مانیستی و اونقدرم اون دخترعاقل هست مثل شماحرف منو بدبرداشت نکنه چون من بیشتربفکر آینده دخترهستم تاداداشم
مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.
امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.
الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه.
یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.
عزیزم حق با شماعه درست میگید هزینه خیلی مهمه ولی فک میکنم کاره دیگه ای از دستتون برنمیاد الان اگه میتونین توی هزینه ها بهشون کمک کنید بعدشم شرایط برادرتونو به دختر بگید اون خودش تصمیم میگیره قبول کنه یا نه
اتفاقا مسائل مربوط به رابطه ، به هیچکس بجز خود دونفر ربطی نداره حتی به بجه هاشون ، هیچکس حق تصمیم گی ...
عجب ،مگه دور از خانواده میرن بعد ازدواج ؟اتفاقا هرچی دردسر و عنقیه اگ بدباشه ازدواجشون وبال خونوادست،داداش عشق خواهرش طبیعیه نگرانش باشی،اسی هم کاملا حق حرفاش ولی خب راهش یکم اشتباهه که مطمیئن با راهنمایی بقیه درست داداشش و راهنمایی میکنه
ن نمیخام ببرمش پیش مشاور من فقط قصدم اینه بامحبت وخواهرانه راهنمایشون کنم همین من خواهرندارم زن داداشم قطعامیتونه عین خواهرباهام باشع واقعادوسشدارم من خودم مجردم خب توقع دارم خاستگاربیاد خونه ماشین داشته باشه خوشبخت بشم خب اون دخترم توقعاتی از داداشم داره من کل منظورم این بود داداشم دست پرجلوبره خوشبختش کنه قطعا زن داداشم خوشبخت بشه هرجابره بگه شوهرم بهترینع واین افتخاره واسم نه این ک زن داداشم حسرت بخوره میخام داداشم کم نزاره براش امانمیدونم نی نی سایتیا ریختن روسرم فازشون چیه؟؟این تاپیک منوفقط کسای درک میکنن ک ازلحاظ عقلی مث شماشعورداشته باشه خانم باشه
عزیزم حرف من دخالت اینا نیست میدونم خیرشونو میخوای ولی اگه اینو بگی ممکنه اونا ،بد برداشت کنن که خواهره ممانعت کرد و فلان. بذار هر جور میخوان پیش ببرن. الکی خودتو بده نکن. یا میتونی با هر دوشون حرف بزنی یعنی دوتایی باشن بگی فعلا دست نگه دارید تا برج ۴. اینکه به دختر بگی صورت خوشی نداره