2777
2789
عنوان

میخوام باعشق داداشم حرف بزنم که رابطشونوقطع کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 984 بازدید | 99 پست
ببخشید معذرت میخوام چه مادرایی بی فکریییی

مامانم نگرانه یکم همش میگه دختره گناداره احساسات داره همش ب داداشم میگه حرف نزنین ک چندماه دیگ وضعیتت خوب شد برم نشونش کنم واست 

وااا کامنتای این پست چرا این‌طوریه:/بابا فقط ۱۹ ۲۰ سالشونه! خیلی زوده! حتی ثبات‌شخصیتی ندارن!چه‌خبره ...

😂اشکال نداره نی نی سایت همینه من ک نگفتم بهم نرسن گفتم بنظرت بامحبت باخانم صحبت کنم چندماه دیگ انشالا وضعیت داداشم خوب شه بریم جلو همع شروع کردن ب دل شکشتن😂😂😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره دیگه بعدا نگه تو که هیچی نداشتی غلط کردی اومدی منو‌ بدبخت کردی تکلیتونم با دختره مشخص کنید ببینی ...

حتی میخام بگم اگ تواین چن ماه خاستگارواست اومد اگ عقلت ودلت خاست میتونی ازدواج کنی تادینی گردنمون نباشه فردابگه خاستگار داشتمو شمانزاشتین 

عزیزم نگو چقد استرس دارم بعدا خواهر پارتنرم اینطوری کنه

مگ من قراره چیکارکنم عزیزم من فقط میخام دست پرجلوبریم زن داداشم خوشبخت شه ک بعدن حسرت هیچیونخوره همین

مامانم نگرانه یکم همش میگه دختره گناداره احساسات داره همش ب داداشم میگه حرف نزنین ک چندماه دیگ وضعیت ...

بله دختره گناه داره بعد چه اعتمادی هست که اینا با سن کم برن تو رابطه و زندگی تا تهش عاشق بمونن؟ تفریحی کردن ؟ تجربه ای دارن ؟ لذتی بردن؟ زرتی برن توی زندگی و مشکلاتش؟

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب شاید اینکارت دادلشتو ناراحت کنه بنظرم بپرسی پای داداشم میمونی یا نه بهتره

اره اینم حرفیه همون میگم میگم فقط تابرج ۴اونموقه وضعیت داداشم عالیه میتونین کافه برین هرچی خاستی بگیری خوشبخت شین

بله دختره گناه داره بعد چه اعتمادی هست که اینا با سن کم برن تو رابطه و زندگی تا تهش عاشق بمونن؟ تفری ...

اره بخدا 😂زندگی پیچیده تره ایناعاشقن کورن خخخخخخخخخخ

حرفت کاملاا درسته ولی میگی بگم رابطشونو قطع کنن

نمیگم ک برای همیشه اخه دختره خیلی ترس داره همش پدرش بفهمه داستان بدی میشه شایدم بگم مراقب باش پدرت متوجه نشه خیلی استرس داره زن داداشم خخ

به نظرم گاهی اوقات با اینکه نظرای مختلف میدن ولی خیلی کمک کنندس مثل دیشب منکه مونده بودم از یه نفر ع ...

موافقم ادم وقتی نظرمیپرسه ک اگه مخالفش بودن آتیش نگیره بره بیشتر فکر کنه