2777
2789
عنوان

میخوام باعشق داداشم حرف بزنم که رابطشونوقطع کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 984 بازدید | 99 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از همین الان خواهر شوهر بازی درمیاری

من اصن غلط کردم تاپیک زدم همین وقتی متوجه تاپیکم نشدی کل منظورم این بود خودمو جای دختره گذاشتم من خودم مجردم دوسدارم خاستگارم دست پربیادجلو اون دختره هم گناداره دوسدارم دست پربریم ک تواینده بتونه زن داداشموخوشبخت کنه

خب حتمافرق داره ک میگم برج ۴ الان رسمی نشده برج ۴کارش رسمی میشه وحقوقش بالامیره وانگشتر خوشگل برادخت ...

ببین کسی میگه سنتون برای ازدواج کمه که جمله ی بعدیش این باشه، انشالا ۷,۸ سال دیگه که بزرگتر شدین ، نه اینکه بگه انشالا چهار پنج ماه دیگه !!! برج ۴ با الان فرقی نداره. انگشتر خوشگل !!!! 

نه منطقی نیست . اون دو نفر دو تا مادر دارن شما چرا این وسط حس بزرگتری گرفته تت؟!!!

من اصن غلط کردم تاپیک زدم همین وقتی متوجه تاپیکم نشدی کل منظورم این بود خودمو جای دختره گذاشتم من خو ...

تو چرا فکر میکنی تو باید دوست داشته باشی !!!!! بابا تو هر طور دوست داری باش چکار به بقیه داری خب؟!!!

فقط اونایی که میگن به تو ربطی نداره😂😂اینا جای دخترن و ...خیلیم ربط داره بهت عزیزم خوشی وناخوشیشون ...

اتفاقا مسائل مربوط به رابطه ، به هیچکس بجز خود دونفر ربطی نداره حتی به بجه هاشون ، هیچکس حق تصمیم گیری برای اینده دیگران رو نداره

باشه ؛ حق با تو

ببخشید ولی دیگ داری چرت میگی اگ حسادت داشتم بد دختره رومیگفتم ن سنگ تموم براش بزارم اگ حسادت داشتم د ...

کسی با 4 ماه زندگیش ازین رو به اون رو نمیشه 

اگه توقعاتی داره قطعا جیب طرف مقابلشم میبینه ...

اگه نمیتونی نظرات مختلف ببینی تو.محیط عمومی هم نظر نپرس چون همه قرار نیست باب میلت حرف بزنن این حجم عصبی شدنتم نشون دهنده اینه حرف حق سخته وگرنه چیزی ک صحت نداشته باشه ادمو اینقدر عصبی نمیکنه ...هیچکس هم تاییدت نکرد ولی از رو.نمیری دخالت نکنی

چطور به من ربطی نداره بحث ی عمر زندگی جفتشونه خوشبختی جفتشون مهمع یعنی چی این حرف هنوز زیر ی سقف نرف ...

ولشون کن، قطعا نیتت خیره

حتماحتما ببرشون مشاور، قطعا مشاور متوجه میشه اینها عاقلانه دارن تصمیم میگیرن یا احساسی، راهنمایشون میکنه

درضمن به دخترخانم بگید هیچچچچ توقعی ازخانواده ما،پدر ومادرم ندلشته باش، برادرمم نه میتونه هدیه خاصی بیاره نه طلا و...

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
داداشش صبر کنه سی هم رد کنه بعد ازدواج کنه؟!

نکنه شما داداششی؟؟

من با ازدواج پسر زیر سن ۲۸ مخالفم

چون نمیتونن ازپسش بربیان خسته میشن دیدم که میگم

بعدش یه دوتاخانواده میخوان درگیرمشکلات این دونفر باشن که اون لحظه نتونستن درست انتخاب کنند

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
پسر دختر این سنی چجوری شرایط زندگی رو مهیا کردن؟

پسر خالم گواهی موتر گرفت رفت سرکار درحد بخور نمیر پول درمیاره از اون ور وام گرفتن دارن خونه میسازن اولش ی زمبن کوچیک گرفتن  بعدش پسر خالم سربازیش افتاد نزدیکشون با حقوق سربازیش داره جمع میکنه الانم تو عقدن