سلام دوستان. من یه مشکلی دارم چن ماه روش فکر کردم ولی هنوزم دو دلم.
۷ ماه هست عقد کردم . همسرم سرد مزاجه و اصلا حتی برای بغل هم پیش قدم نمیشه ولی من خیلی احساساتی ام و تو این موضوع مخالف همیم. انگار شبیه دوتا دوستیم . وقتی دید سر این موضوع دارم اذیت میشم بهم گفت خب جدا شیم .تا اسم جدایی رو آورد دنیا رو سرم خراب شد ازش سرد شدم چیزای دیگم پیش اومد اونقدر اذیت شدم که درخواست طلاق دادم و اونقدر جدی پیش رفت که یه هفته پیش رفتیم دادگاه و چیزی تا طلاق نمونده. الان نمیدونم میتونم با سر مزاجی و بی محبتیش در آینده کنار بیام و برگردم یا اینکه همین الان راهمو جدا کنم🥲
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
از اولش سرد بود و اینارو مهم نمیدونه.البته خودش گفت من تورو مث اعضای خانوادم میدونم و حتی اوایل فکر ...
خیلی بده که تورو مثل خواهرش بیبینه به قول مادرم تا جوب تنگه بپر به خدا میل جنسی اساس یک ازدواجه نمیتونی باهاش کنار بیای اصلا ی سوال از کجا میدکنی معذرت میخوام گیییی نباشه
سر موضوعات دیگه خوبیم ولی این مشکله برام. من واقعا دوس دارم که او پیش قدم شه ولی حتی یه بغل ساده هم پیش قدم نمیشه ولی خب وقتی من میرم سمتش ادامه میده پس نمیزنه