2777
2789

ترک اعتیاد خیلی راحت تو سه روز

اول بگم من داداشم بعد کرونا معتاد شد .یه داداش دلسوز و مهربون باهوش باورش برای همه مون سخت بود 

سه سال خون گریه کردیم سه سال طعنه شنیدیم از اقوام

یه بار بردیم کمپ که کار بسیار اشتباهی کردیم بدتر شد و دوماه برگشت بدتر از دفعه اول

به طور اتفاقی فهمیدیم زاهدان یه بیمارستان هس که ترک میده با آمپول تو سه روز

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خلاصه تحقیق کردم و تو اینستا هم پیج داشت

شماره دکتر رو برداشتم بهش زنگ زدم سوال و جواب ازم کرد 

قرار شد داداشم رو ببریم زاهدان

داداشم با شوهرم ۵ عید که تو ماه رمضان بود رفتن زاهدان 

سه روز اونجا بودن و آمپول میزدن بهش 

بدون هیچ درد و خماری 

همچین چیزی غیر ممکن و نشدنیه مواد چیزی نیست که با سه روز از بین بره خیلی خیلی زمان بره تازه از ۱۰۰ ت ...

به جان دو تا پسرام که دروغ بگم برادرم الان از عید تا الان پاک پاکه حتی اگه کسی پیشش مصرف کنه اصلا وسوسه نمیشه

بعد سه روز آمدن شهرمون 

دکتر گفته بود تو این یه ماه خیلی مراقبت میخواد یه وقت نره سمت مواد 

گفت یه ماه دیگه بیاد و آمپولی بزنه که از مواد مخدر متنفر میشن

یه ماه بعد هم رفتیم اون آمپول رو زد و الان کسی جلوش هم مصرف میکنه اصلا وسوسه نمیشه

چنین چیزی با عقل جور در نمیاد نمیدونم والا

عزیزم من دروغ ندارم بگم برو اول تحقیق کن ببین راسته یا نه تو اینستا یا نت سرچ کن روزنه رهایی میاد خیلی ها تو صف هستن خیلی شلوغه

اسم دکتر خانم مهسا میری۰۹۱۵۴۵۷۴۵۰۷منشی۰۹۱۵۶۰۸۹۰۵۰

سلام منم برادرم همینه پارسال قبل از عروسیم همین موقع دقیقا بردیم کمپ اجباری ۲۱ روز موند اومد دوباره شروع کرد دو سه ماه پیش خودش رفت دوباره برگشت شروع کرد بدتر از قبل لاغر کبود اخلاق مودی توروخدا اگر واقعیه میشه راهنمایی کنید مامان بابام دیگ دارن دق میکنن از دستش 

سلام منم برادرم همینه پارسال قبل از عروسیم همین موقع دقیقا بردیم کمپ اجباری ۲۱ روز موند اومد دوباره ...

به جون یه دونه داداشم که واقعی هس و راس میگم 

درکت میکنم ما هم تو این سه سال دیوونه شدیم

شماره دکتر رو گذاشتم زنگ بزن سوال کن

یا اینستا بزن روزنه رهایی 

ببین چقد تعریف کردن 

تو نت هن سرچ کنی خانم دکتر مهسا امینی میاد بالا