2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 73 پست
به من که عقدم چه پیشنهادی داری؟سر موضوعات دیگه خوبیم ولی این مشکله‌ برام. من واقعا دوس دارم که او پی ...

ببین رابطه بنظرم خیلی مهمه توی زندگی 

من الان بشدت سخته برام و ناراحتم حتی بارها اینو به همسرم گفتم که ناراحتم و‌ تو کلا اصلا میل نداری و از این حرفا 

همشم میگه چرا من اوکیم و از این حرفا اما متاسفانه من اصلا اخرین باری که اومده سمتم یادم نمیاد 

۳ ماه ۴ ماه اصلا یادم نیست 

به همین دلیل بهت میگم سخته 

اولش منم مثل شما میگفتم خب اشکال نداره و طوری نیست و... الان خیلی اذیتم و بهم فشار میاد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین رابطه بنظرم خیلی مهمه توی زندگی من الان بشدت سخته برام و ناراحتم حتی بارها اینو به همسرم گفتم ک ...

من همین الانم دارم اذیت میشم ولی هی با خودم میگم شاید بعدا درست بشه شاید بعدا خوشش اومد 

بعدا حس جنسی بوجود نمیاد؟؟

تو دوران عقد که مردم کله شون داغه هی دنبال زن شونن شوهر تو این مدلی نیست اگر بدتر نشه بهتر نمیشه واقعا 

𝐌𝐚𝐤𝐞 𝐬𝐨 𝐦𝐚𝐧𝐲 𝐢𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐦𝐞𝐧𝐭𝐬 𝐢𝐧 𝐭𝐡𝐞 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 𝐭𝐡𝐚𝐭 𝐞𝐯𝐞𝐧𝐭𝐮𝐚𝐥𝐥𝐲 𝐨𝐧𝐞 𝐨𝐟 𝐭𝐡𝐞𝐦 𝐰𝐢𝐥𝐥 𝐝𝐚𝐧𝐜𝐞 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐲𝐨𝐮𝐫 🎼𝐢𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐦𝐞𝐧𝐭_https://abzarek.ir/service-p/msg/1999153

ببین رابطه بنظرم خیلی مهمه توی زندگی من الان بشدت سخته برام و ناراحتم حتی بارها اینو به همسرم گفتم ک ...

اینکه همش خودت بری سمتش خیلی سخته نه؟

من واسه بغل هم خودم میرم سختمه واسه اون رو تجربه نکردم راستش🥲

تو دوران عقد که مردم کله شون داغه هی دنبال زن شونن شوهر تو این مدلی نیست اگر بدتر نشه بهتر نمیشه واق ...

اهوم دقیقا.  حسرت بقیه رو میخورم که شوهرشون دنبال اینه تنها شن. ولی ما تنها هم باشیم من باید شروع کننده باشم حتی یه بوس

بره دکتر برای سردمزاجیش شاید خوب بشه من همسرم متاسفانه دکتر بیاهم نیست

الان داره مشاوره میره ولی خب نمیدونم درست بشو هست یا نه

نمیدونم تا بعد عروسی صبر کنم ببینم اگر واقعا اذیت شدم جدا شم یا همین الانکه تا پای طلاق رفتیم تمومش کنم

اهوم دقیقا. حسرت بقیه رو میخورم که شوهرشون دنبال اینه تنها شن. ولی ما تنها هم باشیم من باید شروع کن ...

وقتی نخواسته تلاشی کنه برای درست شدن پس ادامه ی خوبی نخواهد داشت

𝐌𝐚𝐤𝐞 𝐬𝐨 𝐦𝐚𝐧𝐲 𝐢𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐦𝐞𝐧𝐭𝐬 𝐢𝐧 𝐭𝐡𝐞 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 𝐭𝐡𝐚𝐭 𝐞𝐯𝐞𝐧𝐭𝐮𝐚𝐥𝐥𝐲 𝐨𝐧𝐞 𝐨𝐟 𝐭𝐡𝐞𝐦 𝐰𝐢𝐥𝐥 𝐝𝐚𝐧𝐜𝐞 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐲𝐨𝐮𝐫 🎼𝐢𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐦𝐞𝐧𝐭_https://abzarek.ir/service-p/msg/1999153

وقتی نخواسته تلاشی کنه برای درست شدن پس ادامه ی خوبی نخواهد داشت

مشاوره داره میره میگه نمیدونم درست میشه یا نه.

حتی محبت کلامی تو چت هم نمیکنه میگه نمیتونم 

الان داره مشاوره میره ولی خب نمیدونم درست بشو هست یا نهنمیدونم تا بعد عروسی صبر کنم ببینم اگر واقعا ...

من که کلا دیگه از همه چیز ناامید و سرد شدم 

کلا دیگه برا خودم زندگی میکنم 

هزارتا درد و‌مرضم گرفتم 

مشاوره داره میره میگه نمیدونم درست میشه یا نه.حتی محبت کلامی تو چت هم نمیکنه میگه نمیتونم

خیلی فکر کن