2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 73 پست
بنظرم رو تصمیمت بمون سردی مهمه واقعا منم دوران عقد جدا شدم اسمشم از شناسنامه ام پاک شد جدایی تو عقد ...

ببخشید اینو میپرسم الان ما دادگاه رفتیم بعد خودشون میفرستن پزشکی قانونی یا خودم باید درخواست کنم تا شناسنامم پاک بشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید اینو میپرسم الان ما دادگاه رفتیم بعد خودشون میفرستن پزشکی قانونی یا خودم باید درخواست کنم تا ...

آره خودشون میفرستن قاضی میگه البته منو نفرستاد گفت هر دکتری میخوای برو بعد یه برگه میدن میبری پیشخوان درخواست میدی شناسنامه جدید میدن 

مشاور جواب درستی بهم نمیده تهش میگه خودت میدونی چند بار رفتیم مشاوره گفت امکانش هست بهتر بشه ممکن هم ...

خب بنظرمن که دوران عقد دوران شناخته وقتی میبینی با هیجاناتت اوکی نیس بهتره تموم کنی 

چون یک اختلاف کوچیک هی بزرگ وبزرگ تر میشه

آره خودشون میفرستن قاضی میگه البته منو نفرستاد گفت هر دکتری میخوای برو بعد یه برگه میدن میبری پیشخوا ...

پیشخوان با برگه باید برم؟

قاضی که چیزی بهم نگفت فقط پرسید باکره ای گفتم آره از همسرمم پرسید گفت شما تایید میکنی فقط همین

میترسم دوباره ازدواج کنم باز بدتر از این بشه🥲

نمیدونم بازم من تو زندگیتون نیستم ببینم چجوریه ولی اگه میدونی بعدا دراینده نمیتونی  با این سردیش کنار بیای با دیدن بغل کردن یک زن توسط شوهرش بغضت نمیگیره ادامه بده