2777
2789
عنوان

من میخوام بحث خانم شاغل و خانه دار رو برای همیشه تموم کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 674 بازدید | 77 پست
خبر ندارن یه خانوم شاغل هم حقوق و پول تو جیبی شوهرشوداره هم حقوق خودشو و از لحاظ مالی و روحی مستقلها ...

خوب همون خانمی که شاغله و اینجوری داره پز میده،و کار خونه رو حمالی و بی‌تربیتی می‌ دونه ،اینا آدمای بدبخت و حقییرین،به خودشون اجازه هر حرفیو می‌زنن،من خودم شاغلم حقوقمم بالاست از اونور میام کارای خونه رو همه باید انجام بدم،و وظیفه مادری آن باید انجام بدیم،واقعا ما دو برابر خانم‌های خانه‌دار باید زحمت بکشیم و خیلی هم زود پیر و شکسته می‌شیم،اما خواهرم شوهرش بازاریه ندازه ۱۰ تا کارمند فقط پول تو جیبی خودش و بچه‌هاشه،من هیچ کاری هم انجام نمیده،کارهای خونشم نوکر و کلفت انجام میدن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما هم مث اون خانوم دارید تجربیات وتفکرات خودتونو به کل تعمیم میدید

کی گفته خانومای خونه دار ازینکه حقوق ندارن ناراحتن ومظلوم واقع شدن؟!

من تحصیلات دارم وشرایط شاغل بودن هم داشتم ولی نرفتم،دلم نمیخواست شاغل باشم

و همونطور که توی تاپیک اون خانومم گفتم،هرکس برای زندگیش یه تصمیمی گرفته که براش بهترین بوده،شاغل یا خونه دار،فرقی نداره

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

از یه آدم تحصیل کرده بعیده که تلاش و زحمت بقیه روبه طرح تسهیل و این چیزا ربط بدهناسلامتی هم‌جنس خودت ...

عزیزم با تصویب این طرح همینکه بری سزجلسه شرکت کنی سردفتری و وکالت قبولی ،ت دادگاه ها ی آدم هایی میبینم که قبول شدن و همکارم شدن که دوس دارم برم پروانمو تودیع کنم 

ببخشید اگه ندیدم . من مخصوص برای آزمون سردفتری نخوندم . اون زمان اصلا حرفش نبود ک قراره آزمون سردفتر ...

تلگرام به چی پیام بدم 

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر ; بی باک تر از آهو,آرام ترم از شیر...هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر ; رنج از پی رنج آید,زنجیر پی زنجیر...

از یه آدم تحصیل کرده بعیده که تلاش و زحمت بقیه روبه طرح تسهیل و این چیزا ربط بدهناسلامتی هم‌جنس خودت ...

عزیزم من اولین دسته از قربانیان طرح تسهیل بودم خیلی حرف شنیدم دیگه پوستم کلفت شده   

به نظر من حتی اگه یکی با طرح تسهیل قبول بشه تازه اول راهه . سواد و آگاهی و توانایی یه فرد بعد قبولی مشخص میشه . چه وکالت چه سردفتری . من قبولی ۱۴۰۱ بودم میدونی چقدرررررر انصرافی داشتیم تو دورمون . چون میدیدن مرد میدون نیستن قبول شدن فقط . اینایی ک لب مرزی قبول میشن یا باید بی نهایت تلاش کنن خودشونو ب بقیه برسونن یا نهایتا یکی دو سال تو بازار کار میتونن دووم بیارن . 

کاربری دست دو نفره . نگار متولد ۷۷ نگین متولد ۶۸ . دوتا خواهریم باهم از این کاربری استفاده می‌کنیم و به تاپیک های همدیگه اصلا نگاه نمی‌کنیم 
منم شاغلم و بسیار راضی هستم، حس مستقل بودن عالیه و به آدم اعتماد به نفس میده. آگاه تر از خانمای خا ...

عالیییییییی

کاربری دست دو نفره . نگار متولد ۷۷ نگین متولد ۶۸ . دوتا خواهریم باهم از این کاربری استفاده می‌کنیم و به تاپیک های همدیگه اصلا نگاه نمی‌کنیم 

به نظرم هر کسی با شرایط خودش انتخاب می‌کنه خانه دار باشه یا شاغل و اصلا شاغل بودن امتیاز نیست . بلکه رنج مضاعف هست من وکیلم ولی هیچوقت شغلم باعث نشده خودمو برتر ببینم بلکه در برابر بعضی خانمای خانه دار احساس ضعف هم کردم و غبطه خوردم

من به عنوان خانم شاغل دارم اینو میگم،بعضی از خانم‌های خانه‌دار اندازه یه اداره فقط پول تو جیبی می‌گیرن ،والا این دوره زمونه دیگه شاغل بودن هیچ  پزی نداره،همکار بیرون می‌کنی هم کارت داخل و خسته و کوفته،تازه بچه‌هاتم نق می‌زنن میگن چرا مثل مامانای دیگه نیستی

خانم‌هایی که به شاغل بودنشون پز میدن فقط یه مشت عقده‌این،

من ارشد قبول شدم سرکار بودم فهمیدم باردارم

خیلی سخته خیلی. 

حالا من وسط کنکور ارشد و آزمون سردفتری سر ازدواجمم دعوا بود تو خونه . نمیدونی چقدرررررر تحت فشار بودم . هنوزم به حالت عادی برنگشتم 

عزیزم من اولین دسته از قربانیان طرح تسهیل بودم خیلی حرف شنیدم دیگه پوستم کلفت شده به نظر من حتی اگ ...

بازار کار با سواد ت کاری نداره فقط رابطه و کانال و ..‌ کسی بر سوادت نمیاد دفترت 

طرح تسهیل واسه کسی ک لب مرز بوده به درد می‌خورد ک قبول بشه . زمانی ک من آزمون دادم کف قبولی تراز ۵ ه ...

حالا من موندم شاغل شدنمون باطرح تسهیل باشه چه ضرری ب بقیه میرسونه 

تو این دوره زمونه با پارتی باتسهیل یا هرچی مردم فقط میخوان شاغل باشن

من به عنوان خانم شاغل دارم اینو میگم،بعضی از خانم‌های خانه‌دار اندازه یه اداره فقط پول تو جیبی می‌گی ...

خواهر من پرستاره دخترش میگه چیکار کردی بر من همیشه یا خوابی یا سرکار 

خیلی سخته خیلی. حالا من وسط کنکور ارشد و آزمون سردفتری سر ازدواجمم دعوا بود تو خونه . نمیدونی چقدررر ...

منم قبلش دعوا بود بابام به ازدواجم رضایت نمیداد بعد عروسیم سریع باردار شدم دیگه قید ارشدو زدم

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
طرح تسهیل بود دیگه . الکی پز نده سردفتری و وکالت قبل 99 ارزش داشت که با زحمت و سختی میشد قبول شد نه ...

صبر کن کارنامه ام رو از اون یکی گوشیم پیدا کنم بفرستم ک بدونی من ۱۰ درصد نبودم . چقدر زشته خانمی بگه من وکیلم بعد چنین صحبت هایی بکنه