2777
2789

من نگارم . ۲۶ سالمه . متاهلم بچه ندارم . شاغلم . درآمدم شکر خدا بد نیست . ارشد حقوق خصوصی دارم . شوهرم ۳۳ سالشه اونم شکر خدا درآمدش خوبه . دیپلم داره . زندگی خوبی داریم بچه نداریم چالش هم هست تو زندگیمون اما با وجود اخلاقای خوبش تحمل هر سختی برام آسون میشه 

خواهرم نگین ۳۵ سالشه دوتا بچه داره اونم شکرخدا تازه آزمون قبول شده و میخواد به سلامتی شاغل بشه . 

ما تو یه خانواده یا تفکرات مذهبی بزرگ شدیم . خواهرم به خواست پدرم ازدواج کرد . بالا پایین زیاد داشته تو زندگیش اما به خواست خدا از این به بعد زندگیش رو به راه میشه 

من به خواست خودم ازدواج کردم با کسی ک پدرم صد‌در صد مخالف بود و تهش مجبور شد تن بده به این ازدواج . بعد این مدت هم هنوز دلش با من وشوهرم صاف نیست . و همیشه بابت این موضوع دلم میگیره و نمیدونم کی میشه مثل قبل یه خانواده صمیمی دور هم جمع بشیم و بگیم و بخندیم 

این از این . برای اون چند نفری ک تو تاپیک قبلی من کارآگاه بازی درآوردن مثلا مچ منو بگیرن ک اره تو دروغ میگی و  فلانی و فلان.  ما اینجا فقط سرگرم شدیم گاهی یه درد و دل کردیم و اگه چیزی بلد بودیم به بقیه یاد دادیم . حالا فرضا که  سر تا پای زندگیمون رو به شما هم دروغ گفتیم چی میشه مثلا ؟؟؟ من هیچوقت به خودم اجازه ندادم تاپیک های درد و دل خواهرمو باز کنم و بخونم توش چی نوشته . 

کاربری دست دو نفره . نگار متولد ۷۷ نگین متولد ۶۸ . دوتا خواهریم باهم از این کاربری استفاده می‌کنیم و به تاپیک های همدیگه اصلا نگاه نمی‌کنیم 

مادر من معلم بازنشسته است . ما از بچگی با زندگی خانم شاغل آشنا بودیم . اوایل ک بچه بودیم شاید برامون سخت بود اما هرچی بزرگتر شدیم فهمیدیم که چقدررررررر مادرم فداکاری کرده برای ما . چقدر این بودنش تو اجتماع و سطح فرهنگی که داشت روی ما اثر گذاشت . 

من شاغلم و از کارم راضیم . از شرایطم راضیم . این انتخاب من بوده . فعلا بچه ندارم اما سعی میکنم با برنامه ریزی به کارای خونمم برسم . البته ک همسرم همیشه همراه بوده و کمکم کرده . 

هنوز از درآمدم به همسرم چیزی ندادم اما اگه یه روزی بخواد همه دار و ندارم رو بهش میدم . این مدت خودشو بهم ثابت کرده 

و اما خانم های خانه دار 

به هر دلیلی خانه دار هستید کاملا محترمه . مادر بودن سخت ترین کار دنیاست . این ک ب خونه زندگیتون تربیت و درس و غذای بچه هاتون می‌رسید بسیار بسیار با ارزشه .

خانه دار بودن زمان قاجار یعنی خونه نشینی یعنی بی سوادی و حقارت . الان خانم های خانه دار کتاب میخونن ، تحصیلات دارن ، تو جامعه هستن ، آگاه و باسوادن. و از این بابت مظلوم واقع میشن ک بابت این همه کار سخت هیچ حقوقی نمیگیرن . و تو ابن شرایط بد اقتصادی باید درآمد همسرشون رو هم مدیریت کنن 

اما دسته آخر خانم های خانه دار ک احتمال بسیار زیاد عمیقا دلشون میخواسته شاغل باشن اما یا سوادش رو ندارن ، یا شوهرشون نمیذاره و تو این تاپیک های چند روز زیاد دیدم که به خانمای شاغل گفتن حمال و خانمی ک ب من گفت برو حمالی کن آخرش شوهرت پولاتو ازت میگیره و مفت طلاقت میده ، از شدت سوزش شما بسیار لذت بردم و امیدوارم به این راه ادامه بدید تا ما مطمئن بشیم راهی ک داریم میریم درسته :)

کاربری دست دو نفره . نگار متولد ۷۷ نگین متولد ۶۸ . دوتا خواهریم باهم از این کاربری استفاده می‌کنیم و به تاپیک های همدیگه اصلا نگاه نمی‌کنیم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اقا من چرا اینکه چند نفر از یه کاربری استفاده کنن رو درک نمیکنم یعنی یه عضویت بیشتر از یه سیمکارت خر ...

وآسه یه عضویت چرا باید یه سیمکارت خرید اخه . من کلا سه چهار تا تاپیک اینجا بیشتر نزدم . به جه دردم میخوره . اکانتی ک با خودم داشتم با خط خودم بخاطر یه تاپیک سیاسی اخطار سیاه گرفت و تعلیق شد 

خبر ندارن یه خانوم شاغل هم حقوق و پول تو جیبی شوهرشو

داره هم حقوق خودشو و از لحاظ مالی و روحی مستقله

اگه بحث حمالی باشه که شستن و پختن و تمیزکاری

بیشتر به حمالی و کلفتی شباهت داره تا یه کار اداری😅

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

وای این حرفا چیه آخه. من تا چند ماه پیش کارمند بودم به چند دلیل استعفا دادم و خونه دارم چه قبلش چه بعدش هیچ وقت خودمو از کسی بالاتر یا پایین تر ندیدم. خداروشکر همسرم هرچقدر که در توانش بوده بهم پول داده. حمالی آخه یعنی چی

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
امیدوارم شاغل شدنت از صدقه سر طرح تسهیل نبوده باشه

شغل شما چیه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

امیدوارم شاغل شدنت از صدقه سر طرح تسهیل نبوده باشه

طرح تسهیل واسه کسی ک لب مرز بوده به درد می‌خورد ک قبول بشه . زمانی ک من آزمون دادم کف قبولی تراز ۵ هزار و ۴۰۰ بود . تراز من ۸۷۰۰ شد . 

منم یه خانوم خانه دارم که تو خونه کارایِ هنری مثل گلسر و اکسسوری میسازمو آنلاین شاپ دارم... 

سلام بچها✋

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

هر دو قشر محترم هستن.

من خودم خانه دارم شوهرمم درامدش خوبه.ولی اگ خودم درامد داشتم خیلی بهتر بود.

ادم با پول خودش هرکار بخواد میکنه..

البته حوصله کار بیرون هم ندارم...یه حرفه ای یاد گرفتم ک تو خونه بهم درامد بده.